Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות נורות טורבו לד של חברת CREE בגודל H7 חדשות לרכב סיאט איביזה 2014 FR.

באתר שממנו אני מזמין ראיתי את הנורות ולפי הרכב הוא דורש 55 וואט עם 12 וולט.

הנורות הן 30 וואט לנורה ו-24 וולט לנורה. ביחד זה 60 וואט ו-48 לשתי נורות.

השאלה הקריטית זה אם משהו יכול לעשות גרוע בעתיד עקב הנורות כגון :

שריפת בית המנורה

שריפה כללית של הפנס

חום יותר

האם יותר/פחות וואט ממה שצריך להיות יכול להזיק? במקרה שלי זה פחות וואט ב-25 ופחות 10 וולט.

אשמח לדעת מה אתם חושבים כי אני בדיוק בא להזמין אותם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...A8%D7%9B%D7%91

תודה רבה.

נ.ב.

לפי התמונות הנורות מגיעות עם מבטל תקלות שזה חוט חשמל שמחובר אליו בוקסה קטנה ואת זה מחברים לאנשהו. כמובן שלא אני ארכיב אלא משהו מוסמך אחר.

ומה זה המבטל תקלות הזה והאם יש אותו בקישור הבא בנורות הבאות שאני רוצה לקנות ?

http://www.aliexpress.com/item/V16-turbo-CREE-H7-H11-H1-H3-H8-H9-H10-9005-9006-880-881-60W-7200LM/32653438720.html?spm=2114.01010208.3.19.DngYiO&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_2_10017_405_404_507_9905,searchweb201603_10&btsid=aa540a01-bdf9-4755-8a77-8d7f665a7f7c

פחות חשמל לא מזיק,יותר חשמל יכול להוביל לעומס שיכול לגרום לקצר.

לגבי הנרות בכללי הם סבבה מאירות ממש חזק שזה אומר שאתה גם תסנוור אחרים אם אין לך עדשה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, כן הזמנתי את הנורות מהקישור שהבאתי לך. הזמנתי 2 טורבו לד לבן לאור ראשי. יש לי סיאט איביזה 2014 רמת גימור FR. עדשה אם אתה יודע תגיד לי אם יש. האם לנורות האלה יש מבטל תקלות? המוכר רשם לי בפרטי שכן אבל אני גם אשאל אותך. אני גם מזמין 4 נורות לד לבן קנבס 2 לאור חנייה ו-2 לערפל. אני הזמנתי מהארץ מחכה לטורבו לד והולך להרכיב הכל. דעתך? והאם אתה יודע אחזה מספר זה הלדים של המספר מאחורה? תודה.

פורסם

מישהו מכיר חנות באיזור חיפה והקריות שבה אני יכול להחליף את הנורות ערפל שלי ללדים לבנים ? (כרגע יש צהובות מקוריות).

תודה.

פורסם

היי, כן הזמנתי את הנורות מהקישור שהבאתי לך. הזמנתי 2 טורבו לד לבן לאור ראשי. יש לי סיאט איביזה 2014 רמת גימור FR. עדשה אם אתה יודע תגיד לי אם יש. האם לנורות האלה יש מבטל תקלות? המוכר רשם לי בפרטי שכן אבל אני גם אשאל אותך. אני גם מזמין 4 נורות לד לבן קנבס 2 לאור חנייה ו-2 לערפל. אני הזמנתי מהארץ מחכה לטורבו לד והולך להרכיב הכל. דעתך? והאם אתה יודע אחזה מספר זה הלדים של המספר מאחורה? תודה.

אני אגיד לך את האמת אני הזמנתי נורות טורבו לד לראשיות והם יהיו 6K..

אני רציתי משהו הכי לבן מבחינת לדים קנבס לאורות חניה + לערפל קנבס לד לבן גם.

שיהיו בערך אותו צבע כמו הטורבו לד הלבן.

פורסם
מישהו מכיר חנות באיזור חיפה והקריות שבה אני יכול להחליף את הנורות ערפל שלי ללדים לבנים ? (כרגע יש צהובות מקוריות).

תודה.

כפיר תזמין מאיבי/אמזון איזה לד קנבאס(אם אני זוכר יש לך וואג כלשהו לא?) במידה ואתה מחפש רק סטיילינג ללא שימוש בערפל באמת.

אם אתה רוצה שעדיין יהיה שימושי אז קח איזה הלוגן טוב כמו אקסטרים ויז'ן או נייט בריקר.

לשלומי אני יכול להמליץ לך על 2 מוכרים שקניתי מהם לדים בערך לכל הפנסים והם עובדים כ4-5 חודשים ללא תקלה מיוחדת

פורסם
כן, דבר נוסף אל תשכח את מה שאני אמרתי קודם ואמשיך להגיד,

הדיאמונד אינן חוקיות בתכלס(אין להם תקן אירופאי) תשאיר באוטו את שני הזוגות של הנורות הרגילות, אם יעצור אותך שוטר טוב שתחליף לידו ושתצא בנזק מזערי, במקרה הרע אתה יכול לרדת מהכביש(כנל לגבי טסט)

אוקיי תודה על העזרה.

ותגיד סתם שאלה, יש איפשהו באיביי נורות לאור גבוה שמתחברות כמו הרגילות של פיליפס או אוסראם (לא טורבו או קסנונים) שהם סבבה ובמחיר שפוי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
אתה יכול לקנות הלוגן יש לך גם MTEC באתר DIRECT HID בגוון 4750 אם אני לא טועה, עולות בערך 80-100 ש"ח לא כולל משלוח

תודה

ומשהו סיני מהאיביי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אני אגיד לך את האמת אני הזמנתי נורות טורבו לד לראשיות והם יהיו 6K..

אני רציתי משהו הכי לבן מבחינת לדים קנבס לאורות חניה + לערפל קנבס לד לבן גם.

שיהיו בערך אותו צבע כמו הטורבו לד הלבן.

איזה לדים קנבס לדעתכם יתאימו לחנייה ולערפל?

פורסם

אם אני לא טועה האור נמוך אצלך זה H11 ואור גבוהה H7 אם חשוב לך לראות את הדרך ולא הפוזה של האור הלבן אז אמליץ לך על נייט בריקר של אורסום תצורת H11 ותצורת H7 אופציה נוספת לאור גבוהה יכול להיות גם פיליפס אקסטרים ויז'ן 130% אשר קיים לתצורת H7 אך לצערי לא לH11.

סט של נייט בריקר יצא לך עם קופון הנחה מהאתר(SUMMER20) בערך 60$ שזה מחיר לא רע, עובר כל טסט וחוקי לחלוטין

הקישור שאתה הבאת זה לדיאמונד ויז'ן שאינו בעל תקן אירופאי ולא חוקי(בנוסף אני בספק אם הוא מקורי מהקישור שלך וגם אם אני לא טועה לא מתאים בכלל), בנוסף להכל הוא דיי חלש ומגביל מאוד את הראות בחשכה.

שבוע טוב,

איליה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ערפל חפש את המקט הזה: 1864727009 או בשם אחר 881

לגבי תאורת תא מטען כנראה שמדובר בDE3022 באורך 31מ"מ

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

מחפש נורות קסנון לגולף GTI 2008, כמה שאלות:

1. גוון - ראיתי ש-5K זה המקורי זה גם מה שצריך להזמין או ש8K גם טוב וחוקי?

2. 35W מספיק? או שכדאי להזמין 55W?

***חייב לציין המערכת קסנון מקורית מהחברה ואני רק רוצה להחליף נורות (אחת נשרפה)

3. מעוניין להחליף את תאורת הפנים ברכב ל-LED (תאורה ראשית פנימית) יש הלצות לאיזה נורות צריך לקנות?

תודה מראש!

פורסם

אם אני לא טועה אמור להיות אצלך D2S, בגדול על אם רשום קסנון ברשיון רכב לא יעשו לך בעיות על גוון 5K-6K מעבר לגוון הזה אתה תקבל צבע כחול/סגול שאינו חוקי

תאורת פנים אצלך זה 194 או בשמו האחר T10 תחפש באיביי/עלי אקספרס/גירבסט ותזמין

אם תרצה המלצה ספציפית אני אביא לך מוכר שרכשתי ממנו לפני 5 חודשים העדיין הכל תקין ב2 רכבים ששמתי אותן

• תוכן חדש...