Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האקסטרים ויג'ן נורה מעולה וראות מעולה אבל היא רחוקה מלתת אפקט קסנון מבחינת תאורה וצבע האור.

היא יותר חזקה מנורה סטאנדרטית אך עדיין צהובה ורחוקה מהעוצמה שקסנון מביא.

פורסם
האקסטרים ויג'ן נורה מעולה וראות מעולה אבל היא רחוקה מלתת אפקט קסנון מבחינת תאורה וצבע האור.

היא יותר חזקה מנורה סטאנדרטית אך עדיין צהובה ורחוקה מהעוצמה שקסנון מביא.

איזה דגם של נורה ספציפית כן תתן אפקט של קסנון?

פורסם

היי ,

מחפש נורות טורבו לד , h7. בגוון הכי לבן שאפשר על מנת שיראה מקורי. (5k?)

והאם יש אפשרות לקנות טורבו לד מובנה עם באלאסט?

לחבר עם gti חדשה יש טורבן לד , אך אצלו לא רואים שום באלאסט , ועד שלא תפתח את הגומי מבפנים לא תבחין.

תודה

פורסם (נערך)
איזה דגם של נורה ספציפית כן תתן אפקט של קסנון?

הלוגן לא תמצא משהו שנותן לך עוצמת תאורה+צבע, תצתרך להתפשר על ראות נמוכה וצבע לבן-כחלכל או ראות טובה וצבע צהבהב

היי ,

מחפש נורות טורבו לד , h7. בגוון הכי לבן שאפשר על מנת שיראה מקורי. (5k?)

והאם יש אפשרות לקנות טורבו לד מובנה עם באלאסט?

לחבר עם gti חדשה יש טורבן לד , אך אצלו לא רואים שום באלאסט , ועד שלא תפתח את הגומי מבפנים לא תבחין.

תודה

אם אני לא טועה בגרמניות יש מכסה ומאחוריו יש עוד חלל שאפשר לדחוף לשם דברים קטנים(לפחות מהפנסים של איביזה שראיתי)

במידה והבאלסט קטן אפשר להחביא יפה

רק הבעיה בזה שהטורבו לד מעצמו דיי חם נקודתית וגם הבלאס מתחמם גם

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

הנורה עצמה של הקסנון מתחממת פחות, הבאלסט,תלוי באיכות, יש כאלה שאפשר לעשות על האש עליהם.

כמובן שלא מומלץ לשים את הבאלסט לתוך הפנס

כמובן ללכת לפי מבנה פנס וקסנון מתאים(לעשות כיוון אורות כדי לא לסנוור את כל הסובבים אותך)

פורסם

חברים עזרה!

מישהו יודע אם אני מזמין זוג נורות מדגם ׳philips h7 diamond vision׳ מאיביי זה ייתפס במכס?

פורסם

לא יתפס ולא יגידו כלום(אפילו שהן ללא תקן אירופאי)

ועדיף שלא תזמין מאיביי אלא מPOWERBULBS, אתם אמין באיכותי, הזמנתי כבר קרוב ל4 סטים של נורות פיליפס/אורסום לחברים וכולם מבסוטים מהם,מחיר טוב אמינות 100% במוצר(זיוף לא יהיה) וכמובן משלוח דיי מהיר(5-8 ימים יחכה לך בסניף הדואר ברוב המקרים) אני אישית קיבלתי פעמיים אחרי 5 ימים(הזמנה במוצ"ש ואספתי כבר בשישי בבוקר מסניף הדואר ליד הבית) 2 סטים אחרים אחד היה 8 ימים ואחר יתעקב מסיבה לא ידוע והגיע ביום העשירי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לקבל קישור לנורות 36 ממ חזקות (לפנים הרכב), המבחר באיביי עצום ולא הצלחתי להבין מה עדיף.

תודה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
לא יתפס ולא יגידו כלום(אפילו שהן ללא תקן אירופאי)

ועדיף שלא תזמין מאיביי אלא מPOWERBULBS, אתם אמין באיכותי, הזמנתי כבר קרוב ל4 סטים של נורות פיליפס/אורסום לחברים וכולם מבסוטים מהם,מחיר טוב אמינות 100% במוצר(זיוף לא יהיה) וכמובן משלוח דיי מהיר(5-8 ימים יחכה לך בסניף הדואר ברוב המקרים) אני אישית קיבלתי פעמיים אחרי 5 ימים(הזמנה במוצ"ש ואספתי כבר בשישי בבוקר מסניף הדואר ליד הבית) 2 סטים אחרים אחד היה 8 ימים ואחר יתעקב מסיבה לא ידוע והגיע ביום העשירי

מתאריך 28.7 הזמנתי את הנורות שהמלצת לי ועדין לא הגיע.

• תוכן חדש...