Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשרפה לי מנורת דרך ראשית באיביזה 2013,

איך המנורות "OSRAM Night Breaker Plus H7",

או אולי ממליצים על משהו אחר?

בנוסף קניתי את הרכב עם אורות חניה [הפנימיות] לדים, בגוון טיפה שונה אחד מהשני, איפה אפשר לקנות כאלה?

Seat Ibiza FR

פורסם

מיכאל הנורות מעולות, אני מאיזור מרץ עם נייטבריקר ובאמת רואים מעולה בלילה(אל תצפה לאור לבן, הוא צהבהב)

אתה יכול להזמין גם אקסטרים וויז'ן 130% שגם מעולה

לגבי תאורה פנימית תזמין מאיביי, אם תרצה מוכר עם לדים אמינים, תגיד לי איזה סוג ואני אמליץ לך בהתאם(יש כמה שהזמנתי מהם, הכל עובד מעולה כבר 4 חודשים במס' רכבים)

פורסם
אם אני לא טועה אמור להיות אצלך D2S, בגדול על אם רשום קסנון ברשיון רכב לא יעשו לך בעיות על גוון 5K-6K מעבר לגוון הזה אתה תקבל צבע כחול/סגול שאינו חוקי

תאורת פנים אצלך זה 194 או בשמו האחר T10 תחפש באיביי/עלי אקספרס/גירבסט ותזמין

אם תרצה המלצה ספציפית אני אביא לך מוכר שרכשתי ממנו לפני 5 חודשים העדיין הכל תקין ב2 רכבים ששמתי אותן

הי אשמח לקבל את ההמלצה למוכר.

צריך תאורת פנים עליונה ואם אפשר לתאורת רגליים ותא כפפות

תודה !

פורסם

תאורת רגליים ותא כפפות גם T10 עכשיו שים לב שתאורת גרליים ותא כפפות אתה צריך לך של 180 מעלות ותאורה עליונה כמה שיותר הקפית או שתאיר מטה,כמובן נורות קנבאס

עכשיו יש לך תאורת מראה שזה 31MM נראה לי(לא בטוח בזה, לכן לפני המלצה כדאי שתפרק ותמדוד בדיוק כי יכול להיות גם יותר)

לתקרה

לרגליים ותא כפפות תנסה את זה ואת זה

פורסם

שלום ,

קודם כל תודה מראש לכל העוזרים .

קניתי רכב סקודה פאביה חדשה מהחברה מדגם סטייל

ברצוני להחליף את המנורות הצהובות בסלון הרכב ( מנורות בפנים שדולקות ברגע פתיחת הדלתות) , מנורות לוח רישויי , רוורס , בקיצור כמעט את הכל למנורות לד לבן

הבעיה שבספר רכב לא רשום לי פרטים איזה סוג כל מנורה וכמה וואט שאוכל להזמין מאייבי

חוץ ממנורות דרך שהם H7 אין לי פרטים

אשמח לקבל עזרה במציאת פרטים על מנורות הרכב

תודה מראש :lol:

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברצוני לקבל חוות דעת בקשר לרכישת זוג נורות H7 דמוי קסנון איכותיות מסוג טוב ללא הגבלת תקציב.

וגם שאלה בקשר לנורות שברצוני להתאים את הנורות H7 לזוג נורות הקטנות שיתמאימו לH7.

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Y-A-I-R
פורסם

נורות מעולות רק תיקח בחשבון שאורך החיים שלהם די קצר, תוך שנה נשרפה הראשונה והשניה הלכה חודש+- אחריה.

מאז החלפתי לנורות H7 רגילות שעלו לי 7 שקלים כל אחת, עובדות כבר שנתיים בערך.

פורסם

הלינק ששלחתי זה רק לתת דוגמא אין לי הגבלה בתקציב אשמח אם תוכלו להציע לי נורות יותר איכותיות בגוון לבן או כחול שזה יהיה ברמה די טובה והבנתי שהנורות חניה נשרפות מהר ורציתי לקבל מכם דעה לנורות חניה יותר עמידות ושיתאימו לנרות h7.

• תוכן חדש...