Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן נורות מסוג זה מיועדות לפנסים עם רפלקטורים. גם אני הזמנתי קיט כזה וממתין לקבל אותו ולהתקין ברכב ולראות כיצד זה נראה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
מישהו?

מוזר, תשלח להם הודעה, בדרך כלל אחרי שבוע גג עשרה ימים זה אמור להגיע.

יש חדש?(אולי סתם נתקע בסניף של הדואר, אני לא אתפלא מדואר ישראל, היה לי שני חבילות לא זולות,20-30$ לחבילה שכמעט החזירו למוכר כי לא אספתי, אבל ההודעה הראשונה הגיע אליי אחרי שהחזירו לסניף הראשי לפני ששלחו חזרה,הזויים)

מישהו שמע על "הטריק" בנורות הקסנון שמאפשר להתקין על פנס ריפלקטור?, ANTI GLARE זה נקרא.

אפשר ראות את זה כאן:

http://www.hids4u.co.uk/h7bulbtype.html

בפורומים בחול אומרים שאחרי כיוון פנסים הם לא מסנוורים בכלל.

מישהו יודע?

כן קיימות נורות כאלה, בדרך כלל יש להם סיומת R שמיועדות לריפלקטור

פורסם

כן אבל אני סבור כי הן אינן חוקיות ולא עוברות טסט.

כמו כן צריך לעשות כיוון פנסים אחרי ההרכבה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מישהו יכול להגיד אם נורות פיליפס יהיו יותר זולות מהחנויות באנגליה ,והאם אפשר לקנות אותן בארץ?

מדבר על ה 130 אחוז או ה WHITE VISION,קיים בארץ ?

Miata ND2

פורסם

יש לי סקודה אוקטביה 2014 דגם אלגנס ורציתי לדעת איזה סוג מנורה אני צריך לפנסי ערפל.אני צריך שזה יהיה צבע לבן ולא יעשה שגיעות בלוח שעונים.

מבדיקה שעשיתי בכמה אתרים זה מראה שיש שמה מנורה h8 רציתי לוודא אולי משהוא שם כבר

פורסם

אכן זה צריך להיות H8 אתה רוצה שזה יהיה ליופי או שיהיה גם שימושי(נורת לד קאנבס פשוטה שלא מאירה למרחק יעודי, או נורת הלוגן שתעשה תעבודה)

• תוכן חדש...