Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קנבאס זה פרוטוקול במחשב רכב, אצלך אין את התופעה בדומה לוואגיות שנשרף להם נורה וקופצת התראה בלוח שעונים, באותו הרגע המחליפים ללד המחשב מזהה התנגדות נמוכה יותר ולכן מתריע על "נורה שרופה"

אותו סוג של נורה יכול להופיע במספר מקומות ברכב, כמו תאורת לוחית רישוי, תאורת תא כפפות, תאורה פנימית כמו כן וינקרים וכו'

אהה אוקיי, לכן אני מבין למה הבאת לי קישורים של 10 נורות+

תגיד, יש איפשהו מדריך להבין בנורות? כי יש הרבה פרמטרים כמו וואט ו-SMD וכל מיני.. הנה קח לדוגמא את הלינק הזה:

http://www.ebay.com/itm/HID-White-9005-HB3-High-Power-27-3528-SMD-LED-Bulbs-For-Car-Daytime-Runing-Light-/161879652430?hash=item25b0c7784e:g:4oYAAOSwI-BWO4Bs&vxp=mtr

אם אני רוצה להזמין נורות חזקות על מה אני צריך להסתכל?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קנבאס זה פרוטוקול במחשב רכב, אצלך אין את התופעה בדומה לוואגיות שנשרף להם נורה וקופצת התראה בלוח שעונים, באותו הרגע המחליפים ללד המחשב מזהה התנגדות נמוכה יותר ולכן מתריע על "נורה שרופה"

אותו סוג של נורה יכול להופיע במספר מקומות ברכב, כמו תאורת לוחית רישוי, תאורת תא כפפות, תאורה פנימית כמו כן וינקרים וכו'

אהה אוקיי, לכן אני מבין למה הבאת לי קישורים של 10 נורות+

תגיד, יש איפשהו מדריך להבין בנורות? כי יש הרבה פרמטרים כמו וואט ו-SMD וכל מיני.. הנה קח לדוגמא את הלינק הזה:

http://www.ebay.com/itm/HID-White-9005-HB3-High-Power-27-3528-SMD-LED-Bulbs-For-Car-Daytime-Runing-Light-/161879652430?hash=item25b0c7784e:g:4oYAAOSwI-BWO4Bs&vxp=mtr

אם אני רוצה להזמין נורות חזקות על מה אני צריך להסתכל?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

תוותר ישר על לד כזה...הוא לא יתן לך תאורה ליותר ממטר קדימה לא ממוקד בגרוש או בקיצור סתם זב*..

אופציה שתאיר לך באמת זה רק "טורבו לד",קסנון או הולוגן סטנדרטי/משופר

SMD והמקט שאחריו בא סוג של הצ'יפ של הלד, לדים שבאמת מאירים זה CREE

W=וואט=הספק/צריכה של הנורה, בדרך כלל מקובל 55 לאור נמוך ו60 לאור גבוהה, זה מה שמקובל עבור נורת הלוגן הספקים כאלה בנורות "טורבו לד" או קסנון יהיו מוגזמות מאוד ואף מיותרות, בגדול "טורבו לד" לא צריך לעבור את ה25W לנורה... כנל לגבי קסנון שלא יעבור את ה35W(קסנון בערך של 3500 לומנים=יחידת מדידה לעוצמת אור לד גם משו כזה, צא מנקודת הנחה שנורת הלוגן נורמלית סבירה היא בערך 1400-1700 לומנים בגג)

דוגמא ללד שבאמת יאיר לך באור גבוהה\נמוך, כמה שאתה רואה המחיר למשהו נורמלי הוא מאוד גבוהה, במחיר דומה~ יהיה לך גם קסנון טוב

אז תשקול מה אתה רוצה להזמין, דיאמונד ויז'ן עולה 170 לזוג HB3 שכרגע יוצא הכי זול מבין כל האופציות אך גם הכי חלש,אני לא רואה סיבה שתסים משהו משוגע לאר גבוהה ובמיוחד תרדוף אחרי הצבע הלבן הטהור, אתה לא נוסע כל הזמן עם אור גבוהה.

דבר נוסף אם נורת ההלוגן היא יחסית "חוקית"(לדיאמונד אין תקן אירופאי) קסנון ו"טורבו לד" באים עם מגברים מה שבעצם הופך את הסיפור ללא חוקי ויעול לסבך אותך קצת.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
תוותר ישר על לד כזה...הוא לא יתן לך תאורה ליותר ממטר קדימה לא ממוקד בגרוש או בקיצור סתם זב*..

אופציה שתאיר לך באמת זה רק "טורבו לד",קסנון או הולוגן סטנדרטי/משופר

SMD והמקט שאחריו בא סוג של הצ'יפ של הלד, לדים שבאמת מאירים זה CREE

W=וואט=הספק/צריכה של הנורה, בדרך כלל מקובל 55 לאור נמוך ו60 לאור גבוהה, זה מה שמקובל עבור נורת הלוגן הספקים כאלה בנורות "טורבו לד" או קסנון יהיו מוגזמות מאוד ואף מיותרות, בגדול "טורבו לד" לא צריך לעבור את ה25W לנורה... כנל לגבי קסנון שלא יעבור את ה35W(קסנון בערך של 3500 לומנים=יחידת מדידה לעוצמת אור לד גם משו כזה, צא מנקודת הנחה שנורת הלוגן נורמלית סבירה היא בערך 1400-1700 לומנים בגג)

דוגמא ללד שבאמת יאיר לך באור גבוהה\נמוך, כמה שאתה רואה המחיר למשהו נורמלי הוא מאוד גבוהה, במחיר דומה~ יהיה לך גם קסנון טוב

אז תשקול מה אתה רוצה להזמין, דיאמונד ויז'ן עולה 170 לזוג HB3 שכרגע יוצא הכי זול מבין כל האופציות אך גם הכי חלש,אני לא רואה סיבה שתסים משהו משוגע לאר גבוהה ובמיוחד תרדוף אחרי הצבע הלבן הטהור, אתה לא נוסע כל הזמן עם אור גבוהה.

דבר נוסף אם נורת ההלוגן היא יחסית "חוקית"(לדיאמונד אין תקן אירופאי) קסנון ו"טורבו לד" באים עם מגברים מה שבעצם הופך את הסיפור ללא חוקי ויעול לסבך אותך קצת.

תודה על הפירוט, היה לי קסנון עם קיט שמתחבר למצבר וכל הסיפור.. אחרי כמה חודשים פשוט זרקתי לפח כי הוא הרס לי חצי מהפנס, אז אני לא רוצה לחזור לכל הסיפור של המגברים והקסנונים.. אם כי יש נורה לד, טורבו לד, קסנון או לא משנה מה השם שלה שמתחברת ישר לפנס בלי מגברים וסיפורים כאלה והיא תקינה מבחינה תקנית שלא תשרוף לי משהו ברכב אשמח לשמוע על זה..

זה גם הסיבה למה אני מחפש לקנות נורות רגילות כמו שקניתי את הדיימונד וויז'יון כי זה פשוט התקנה קלה ואני יודע שהיא לא תעשה לי בעיות בפנס..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

יובל טורבו לד מגיע גם עם מגברים...והקסנון שחווית היה כנראה אחד סיני זול ב100 שקל...

קסנון נורמלי מתחמם פחות מנורת הלוגן.

הנורות שצירפת שאתה רוצה להכניס לראשי עדיף שתוותר עכשיו, תחסוך כמה שקלים ותביא עוד דיאמונד אם אתה מרוצה ממנו, ואים אתה לא מרוצה אז קסנון/"טורבו לד" באיזור ה50$

פורסם
יובל טורבו לד מגיע גם עם מגברים...והקסנון שחווית היה כנראה אחד סיני זול ב100 שקל...

קסנון נורמלי מתחמם פחות מנורת הלוגן.

הנורות שצירפת שאתה רוצה להכניס לראשי עדיף שתוותר עכשיו, תחסוך כמה שקלים ותביא עוד דיאמונד אם אתה מרוצה ממנו, ואים אתה לא מרוצה אז קסנון/"טורבו לד" באיזור ה50$

הדיימונד עולה 40 ליש"ט, חשבתי קצת לחסוך כי גם ככה לא ממש משתמשים בגבוה... והבנתי שבאור הגבוה הדיימונד הוא לא לבן. חיפשתי באתר של powerbulb לא מצאתי משהו איכותי לאור גבוה

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

למה שהוא לא יהיה לבן באור גבוהה?! הוא יהיה בערך באותו גוון.

לגבי משהו איכותי שיאיר אז זה אקסטרים ויז'ן או אולטימייט נייט בריקר. הם באמת יאירו לך תדרך, מחירים גם לא הכי זולים.

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה לדעת לגבי משהו ברכבי סיאט. נכון עכשיו אם יש לכם אור רגיל אתם יכולים לשים על AUTO ואז בשמש זה כבוי ובלילה זה דולק בלי לגעת בכפתור של האורות, אם אני מחליף נורות לאור לבן בראשי + חניה האם זה יפעל גם בAUTO או שהמערכת באוטו תזהה לי את זה בתור אור שרוף? אם לא האם זה יפעל רגיל לבד לפי חושך/אור? ולגבי 2 נורות בערפל אני פשוט בוחר אם להפעיל אותם אז בכל מקרה אצטרך לסובב את הכפתור שהערפל יהיו דלוקים.

פורסם
למה שהוא לא יהיה לבן באור גבוהה?! הוא יהיה בערך באותו גוון.

לגבי משהו איכותי שיאיר אז זה אקסטרים ויז'ן או אולטימייט נייט בריקר. הם באמת יאירו לך תדרך, מחירים גם לא הכי זולים.

רשום שהם 3500K ככה שהם לא באמת לבן אלא יותר צהוב, האור גבוה קצת שונה מהאור דרך, תראה באתר של Powerbulb.

ועוד דבר, רציתי כבר לעשות את ההזמנה אז רק רציתי לוודא שבאמת הכל סבבה ושתאשר לי לפני שאני עושה איזשהי טעות..

T-10: http://www.ebay.com/itm/391354399989?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זה בסדר? חזק? תקין?

לד לסלון הרכב:

http://www.ebay.com/itm/271838181339?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

או?

http://www.ebay.com/itm/361507993839?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ועכשיו לכמה שאלות,

T5 - למה אני צריך אותם?

T10 - זה ללוחית רישוי, לאור בסלון הרכב ולאור חניה נכון?

מנורת לד לאור רוורס - אשמח ללינק לאיביי

אור גבוה - יש באיביי אור גבוה במחיר סביר (לד רגיל) שהוא תקין ויאיר בסדר? או שעדיף כבר לקנות משהו של חברה מוכרת?

זה בגדול מה שאני צריך..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

אורות חניה אצלך אם אני זוכר נכון לא T10 אלא 1157

איפה ראיתה שאתה צריך T5? זה בכלל לרוב עבור תאורת דשבורד ברכבים שהנורות לא מולחמות(המאזדה שלך הן מולחמות)

T20 יש 2 סוגים שאלו אותות של הפנסים האחוריים(יש לחלק מהם פעולה כפולה סוג של HIGH/LOW)

עשיתה פה סלט, תסביר מה אתה מזמין עבור כל פנס/מקום

לגבי תאורת סלון זה סבבה מה שצירפת אבל זה לא מעבר לגימיק ועדיף לעשות התקנה של פס רגיל לש 12V שיהיה מחובר ותיבת פיוזים עם מפצל(חפש חבר/מישו באיזור שלך שמבין קצת בחשמל רכב או בחשמל בכללי)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
אורות חניה אצלך אם אני זוכר נכון לא T10 אלא 1157

איפה ראיתה שאתה צריך T5? זה בכלל לרוב עבור תאורת דשבורד ברכבים שהנורות לא מולחמות(המאזדה שלך הן מולחמות)

T20 יש 2 סוגים שאלו אותות של הפנסים האחוריים(יש לחלק מהם פעולה כפולה סוג של HIGH/LOW)

עשיתה פה סלט, תסביר מה אתה מזמין עבור כל פנס/מקום

לגבי תאורת סלון זה סבבה מה שצירפת אבל זה לא מעבר לגימיק ועדיף לעשות התקנה של פס רגיל לש 12V שיהיה מחובר ותיבת פיוזים עם מפצל(חפש חבר/מישו באיזור שלך שמבין קצת בחשמל רכב או בחשמל בכללי)

עשיתי סלט כי כנראה בחור שמנסה לעזור לי רק הטעה אותי..

אז ככה, אני צריך תאורה לסלון , זוג נורות ללוחית רישוי, אור לרוורס של הרכב

וכפי שרשמתי לאור גבוה, אם יש משהו איכותי שהוא לד טוב, חזק ומתאים לי לרכב אשמח לקבל קישור מהאיביי.

לגבי לדים לסלון, מה הכוונה שלך? ולמה לדעתך זה לא טוב?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אני הטעתי אותך?!

תאורת סלון אני לא סגור על מה יש לך או שזה T10 או נורת בננה, תפתח ותיראה אם זה זהה למה שיש לך ללוחית רישוי

אורות רוורס זה 7440 או T20 במילים אחרות.

אור גבוהה אני לא רואה סיבה שתשים לד, מיותר ועוד יותר מסנוור(תעבור על העמודים האחרונים אולי יש למישו המלצה)

ולגבי התאורה שאמרתי שזה גימיק, זה בגלל שזה תופס לך מצת וגם דיי בולט...אבל אם אתה רוצה ואתה אוהב ולא מפריעה שיהיה לך בליטה באיזור שם אז לבריאות.

ולגבי רוב הנורות הבאתי לך הכל כבר מאיביי...אז מנסים לעזור לך... אל תגיד שמטעים אותך

פורסם

אמרו לי לשנות אקסטרים ויזן או נייט בא יקר אולטימייט. אני רוצה לרכב שלי נורות חוקיות שיעברו טסט גם לאור רגשי וגם לערפל. ידוע לכם משהו טוב לרכב גרמני?

פורסם

אקסטרים ויז'ן 130% או אולטימייט נייט בריקר יתנו לך את הביצועים והראות הכי טובה בכביש אך הן צהובות(מן הסתם עוברות טסט גם)

הנורות שבספק שתעבור איתן טסט(במידה והמקום מקפיד על בדיקה ולא חאפר) אז זה דיאמונד ויז'ן או כל קסנון/טורבו לד שניתן להבחין בהן או אינן מכוונות

• תוכן חדש...