Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש לי צמד נורות הלוגן RING XENON ULTIMA H7, לא השתמשתי בהן דקה.

מי שמעוניין לאסוף אותם במחיר סמלי (עלו קצת יותר מ100, מוכר ב50), שייצור קשר.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נורת H4 מומלצת לבנה לגטס?

לא משנה מה שמתי, שום דבר לא התקרב ללבן.

(כולל פיליפס וויט וויז'ן)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

יש נורות לד עם גוף קירור ומאוורר. נקראות טורבו לד. עובדות יופי אצלי בסיטרואן C5 ומספקות אור לבן חזק אך אינו מסנוור. אין סיבה שלא יעבדו טוב גם ביונדאי שלך.

http://www.aliexpress.com/item/V16-H4-Hi-lo-40w-3600LM-Turbo-LED-Automobile-headlight/32300427056.html?spm=2114.01010208.3.1.9PXWQJ&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_5_10037_10017_507_10033_10032_401_9905_10040,searchweb201603_3&btsid=c5de73c9-dd2b-41ae-96fc-a74fd9cae5e2

עריכה אחרונה על ידי asafmoraz
פורסם
משום מה אני לא ממש מצליח להדביק את הקישור הנכון לפה. פשוט רשום בחיפוש H4 Turbo Led.

אסף אתה מדבר על הנורות של ה 45$?

האמת ששמעתי על זה שזה לא רע בכלל..

איך מתקינים אותן אבל? זה שונה מנורת H4 רגילה?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

כן. תשמע, מדובר באחלה של אור (לבן אמיתי) ובנורות שנראות איכותיות להפליא. אני נוסע כבר תקופה עם H7 כאלו ואין לי תלונות. לגבי ההתקנה, ההבדל היחיד ביניהן לבין נורה רגילה הוא שצריך למצוא איפה לדחוף את החוטים שלהם (הן מגיעות עם חוט ארוך יחסית, קונקטור וקופסה אלקטרונית קטנה) ושהקונקטור של הפנס מתחבר לקונקטור שלהן במקום ישירות למנורה עצמה. עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא שאם המנורה שלך מתלבשת בלחץ עם 2 קליפסים כאלו בצדדים, בגלל המאוורר יש מצב שזה לא יגיע עד הסוף ולא יתפס חזק אם כי קשה לי להאמין.

עריכה אחרונה על ידי asafmoraz
פורסם (נערך)
יש למשהו קישור אמין

ל

פיליפס אקסטרים ויז'ן 130% H11 בבקשה ?

קח מכאן אולטימייט נייט בריקר, אקסטרים ויז'ן אין משומה בתוצרת H11 באתר(אני כבר 5 חודשים עם UNB ואין תלונות)

לגבי החבר'ה פה שרוצים להתשעשע עם נורות לד או בכינויים הנפוץ "טורבו לד" אם תיפלו על טסטר מקפיד שכחו למעבור(יש מצב שגם שוטר ירצה להפריע קצת וגם ההשלכות של זה יכולות להיות לא להיט), בנוסף אחרי התקנה צריך לעשות כיוון אורות אחרת תסנוורו את כל העולם ואחותו.

ובן וויט ויז'ן אינו לבן, דיאמונד ויז'ן הוא לבן כחלכל, אם אתה רוצה אורות בשביל סטיילינג ולא כדי באמת לראות מה שהולך על הכביש אתה יכול לקנות את הדיאמונד.

פיתרונות אחרים לצבע לבן שת תאורת לד וקסנון שאינם חוקיים.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אני דווקא לא עשיתי כיוון אורות אחרי ההתקנה ואני לא מסנוור איתם. זה הדבר הראשון שבדקתי אחרי ההתקנה. אבל גם אם הייתי צריך כיוון אורות הייתי עושה זאת בשמחה.

פורסם

^^אני מקווה שהחבאת טוב את המגברים של הנורות שלא ימשוך צומי של שוטרים וטסטרים.

ואני מקווה גם שבאמת אתה לא מסנוור,כי מהניסיון שלי יותר מ80 אחוז מהאנשים לא באמת אכפת להם אם הם מסנוורים ואני סובל מזה הרבה(יש לי הרבה נסיעות בלפנות בוקר/לילה שאני רואה את זה אלה שזורקים ז* על החוק והסובבים אותם)

פורסם

אני כמעט בן 40, אני לא ילד, תאמין לי שאם הייתי רוצה לעשות שופוני לא היה מעניין אותי אם אני מסנוור או לא. אני נהג טריילר וחבר לעבודה התקין כאלו כבר לפני שנה במשאית. מדובר באדם בן 67 עם ניסיון רב. אחרי שנוכחתי לדעת שהן מחזיקות לאורך זמן, אינן מסנוורות ועוברות טסט בקלות, החלטתי לרכוש לפרייבט.

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את כל הנורות ברכב ללד יפה ואיכותי בצבע לבן / כחול.

יש ברכב כבר כמה נורות בצבע לבן כמו נורות ללוחית רישוי ונורות בסלון הרכב, אבל אני מאמין שיש דברים איכותיים יותר והבנתי שיש נורות לד גם לאור רוורס ולעוד מקומות..

אשמח ללינקים לקניה לנורות איכותיות שמתאימות לרכב, לכל המקומות שאפשר להחליף ולשפר את מה שיש לי כרגע

2) מה צריך לקנות ואיך להרכיב אם אני רוצה אור לד ברגליים בפנים הרכב?

מאזדה 3 ספיריט 2008.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

יובל אורות אחוריים אתה יכול להחליף את כולם ללד,אתה תצתרך לפרק דיפון בבגאג'.

מקדימה אתה יכול להחליף את אורות החניה ואיתותים ללד(חניה לא יצריך אותך בפירוק מיוחד, לגבי איתות אולי תצתרך לגשת מבית הגלגל או לפרק את הפנס,איתותים שבקנפיים יושבים עם קליפסות אז להיזהר לא לשבור אותן)

נורת חניה :1157A

נורת איתות קידמיים:1157A

נורת איתות אחוריות: 7440/7440A/992

נורת אחוריות(אלו שדולקים בעת הדלקת אור ראשי) :7443

נורת ברקס ראשית: 7443

נורת ברקס עליון: 921

נורת איתות צדדית(אלו שעל הכנפיים הקידמיות): 1157A

נורת בגאג': DE3175

נורת תא כפפות 2825/DE3022

חפש את כל המקטים בצירוף עם מילת מפתח LED, בדרך כלל נורות שעולות כצמד סביבות ה20 שקל לא יעשו בעיות וישרדו טוב יחסית, הנורות שימותו הכי מהר יהיו נורות חניה, אותם הייתי ממליץ להקשיע בזוג איכותי של 50-70 שקל.

אין לך צורך בקנבאס(CANBUS)

פורסם

יש לי מאזדה 3 ספיריט שנתון 2008.

הזמנתי מהאתר PowerBulb זוג נורות H7 של פיליפס דיימונד וויז'יון והם שלחו לי במתנה את זה:

http://www.powerbulbs.com/product/osram-w5w-501-standard-sidelight-bulbs

(OSRAM W5W Sidelight Bulbs (Twin))

אין לי מושג מה זה ואיפה אני מרכיב את זה.. אשמח לעזרה :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...