Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
@iliahrom,

תודה על התשובה,

אני מניח שאני לא מסנוור, כי אף אחד בכביש לא מהבהב לי חזרה.

לגבי הדרייבר האיכותי, התכוונת שסמסונג, אורסום, פיליפס הם הזבל או הפוך ?

כוונה שאלו יהיו יותר איכותיות, יש לך גם CREE שגם חזקות ואמינות(במידה ולא נופלים על זיוף שלהם גםכן)

שרון אין בעיה שתיסע עם חיווי שדלוק לך,כל עוד הכל עובד טוב אין בעיה...לגבי חיסכון בצריכה ופליטת חום, אכן נקודה חשובה, אך מניסיון שלי עם נורות SMD/CREE כמה שהן קטנות ככה הן מתחממות ומרגישות כמו כור קטן,עם סט טוב עם קירור נורמלי בגדול לא אמורה להיות בעיה מסויימת אבל גם כאן עלולות להיות הפתעות.

אני בגדול מחכה לירידה נוספת במחיר של אקסטרים ויז'ן LED של פיליפס(או דור חדש עם תאורה יותר היקפית על מנת לדחוף אותם לפרוז'קטור) בינתיים אשאר עם הנייט בריקר

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש שרשור לנורות, כניראה גם אתזה יעבירו עוד מעט לשם.

בכל אופן לא נשמע לי הגיוני שמה שהגיע עם הרכב יותר חזק מפיליפס אקסטרים ויז'ן 130% או אורסום נייט בריקר(בתנאי שמדובר בהלוגן)

אם בא לך לסבך קצת את העיניינים תיקנה HID של פיליפס/בוש

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

במזדה 3 של אשתי יש מנורות מסוג פרטגקטור ושם גם התקנתי נורות לד בעוצמה של 2500 לומנס לכל צד וזה מאיר נהדר! ללא ספק מאיר טוב יותר מאשר עם נורת הלוגן רגילה ובניגוד לפנסים שלי שהם עם רפלקטור אצלה גם הפיזור של האור טוב יותר ומדוייק יותר בשל העדשה. אני לא רואה שפיליפס יוצאים עם נורות H7 לד איכותיות בזמן הקרוב, מעניין למה נכון לעכשיו הם רק מציעים את הקיט לפנסי ערפל וגם אז לא לכל סוגי הנורות.

http://www.philipsxtremevisionled.com

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

@iliahrom,

אז ככה, יש לי קסנון גוון 5K, בעל 35W, שמוציא 3500 לומן,

יש לי 2 אפשרויות:

1. נורה עם CREE XHP50, שמוציא 6000 לומן (שלפי דעתי זה ממש המון), 36W לנורה, סה"כ 12,000 לומן, 72W.

2. נורה עם PHILIPS LUXEON ZES, שמוציא 4000 לומן, 25W לנורה, סה"כ 8000 לומן, 50W.

הגישה לאור גבוה אצלי ברכב לא הכי נוחה, ואין שם ממש הרבה מקום, אני מאמין ומקווה ששתי האפשרויות האלו יכנסו בלי בעיה.

אני חושב ללכת על אפשרות #2, כי בכל זאת זה אור גבוה, אני לא נוסע איתו קבוע.

אשמח לשמוע את דעתך.

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שרון גם אני שואל את עצמי אותה שאלה למה אין קיט לד רשמי האור גבוהה/נמוך לד

לגבי קיט לד סטנדרטי(120 מעלות+120 מעלות) בפרוג'קטור מאוד יתכן שזה יאיר חזק יותר מהלוגן סטנדרטי אבל עצם העובדה שאין תאורה היקפית מלאה זה מוריד מאפקטיביות שאתה יכול לקבל עם ריפלקטור. בכל אופן אני רואה פה ושם כבר קיטים שיש להם פיצוי סביר אך המחיר שלהם דיי בשמיים(בדומה לנורת ZES ש

ChaoscripT העלה)

ChaoscripT שמע נורת הZES נראת דיי מבטיחה, יש לה פיצוי חלקי על הבליינד ספוט ותכלס האור גבוהה הוא ריפלקטור אז זה יהיה מספיק לחלוטין ועוד קצת מעבר:wink:(הדאגה היחידה צריכה להיות שאתה אולי תעשה מישהו עיוור:-o). אז מהמחירים שראיתי אותה היא יקרה מאוד(100$+ שזה מחיר אסטרונומי לדעתי)

אם היה לזה מחיר של 70$ בערך הייתי מזמין לעצמי

אין הרבה ביקורות עליה אך הSPEC והמבנה נראה מבטיח

פורסם (נערך)

@iliahrom,

אתה אומר שגם הנורה הזו (ZES) תתאים לי במקום הקסנון ?

באייבי ראיתי שהמוכר רשם על הנורה הזאת 360 מעלות של תאורה, אבל מצד שני הוא רשם על עוד כמה נורות אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

זה הסט שמותקן אצלי,

http://www.amazon.com/XENTEC-5000K-Digital-Ballast-Xenon/dp/B00N8LRYTI?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o04_s00

תמונה מאמאזון של הנורות LED דלוקות,

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61myXZY1fYL._SL1000_.jpg

עדיין יש "שטח מת"

מצד שני, יש את התמונה הזו,

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61fzVHjyAtL._SL1000_.jpg

מעניין מזה כיוון ה- "beam angle"

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

פורסם

זוית שהאור יזרק(הנורה לא 360 מעלות, זה מאפשר לך לתאים אותה טוב יותר לריפלקטור) בכל אופן הקסנון לא ברמה גבוהה, דיי פשוט ואני בספק לגבי הנתונים שמוצהרים עליו...

בכל אופן אישית הייתי הולך על לד לריפלקטור, כלומר לאור גבוהה תקח את הלד, ואם הקסנון עכשיו מספיק לך לאורות נמוכים תשאר איתו(רוב נורות הלד עכשיו לא הכי אופטימליות לעדשה).

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט איביזה 2015, ואני מעוניין להחליף את הנורות הבסיסיות שהגיעו עם הרכב ללדים:

1. האלה שמאירים את המספר מאחורה

2. בתוך האוטו (הנורה הרגילה כשהדלת נפתחת)

3. מעוניין להוסיף פנסי ערפל (הגיע בלי)

4. ראיתי במספר רכבים על הכביש תאורה כזאת מקדימה בצדדים ומאחורה של לדים שמאיר את החלק מתחת לאוטו

אז לשאלותי, האם זה חוקי להוסיף\להחליף את כל זה?

ובנוסף אשמח לפירוט על דגמי הנורות שאני צריך (קישור לאיביי\דגם\מחיר\כל מידע שיוכל לעזור לי)

תודה!!

פורסם

הייתי מעוניין להחליף חלק מהנורות בתוך הרכב (טויוטה ורסו 2016) ללדים על מנת לקבל תאורה חזקה יותר.

בספר הרכב מוגדרות אצלי הנורות כסוג F 8W (תאורה פנימית ספסל אחורי) וכסוג i 5W (תאורת תא מטען).

האם יש בזה סיכון כלשהו?

כמו כן אודה מאוד למי שיוכל להכווין אותי למוצר מתאים ומומלץ ב-Ebay

• תוכן חדש...