Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה נורה מדובר(קישור למוצר) 5000K זה טוב על הדף (אור לבן אולי אם קצת גוון כחלכל, תלוי בפנס) השאלה אם הציפוי יחזיק באמת ואם אתה תראה כמו בן אדם על הכביש ולא תרגיש עיוור ותצתרך כל שניה לעבור לאור גבוהה(ולסנוור תעולם)...

קח בחשבון שכל הציפויים האלה והגוונים מורידים מיכולת ההארה (כיוון שיש חסימה של ספקטרום צבעים) אם היצרן בא לפצות על החסימה הזאת אין לו לאן לברוח והוא חייב לעלות את ההספק של הנורה מה שיגרום באופן ישיר לחימום יתר ובלאי מהיר יותר הן של הפנס והן של החיווט. שים לב שלפי תקן אור נמוך לפי מה שאני זוכר אמור להיות 55W, אתה יכול לשים 100W שיאיר לך תכביש כמו שצריך באור לבן אך יחמם לך את הפנס בצורה משמעותית ויכול לנזוק אותו משמעותית(נעזוב אתזה שסביר להניח שיסנוור את כולם).

בגוונים כאלה אתה תיראה טוב רק בקסנון (5000K-7000K שנע בין לבן ללבן כחלכל) הלוגן נשאר הרבה מאחורה.

עכשיו הזמנתי מה שחבר כאן בפורום המליץ בשרשור הזה.. קניתי 55w אין סיבה שזה יתחמם ויעשה נזק. לגבי תאורה, יש לי כרגע נורות הלוגן שקניתי מאיביי ב11 שקל ואני רואה מצוין כמו נורות מקוריים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעיה, יכול להיות שתיראה מעולה, רק שאולי היא תמות דיי מהר וסביר להניח שההספק המוצהר שלה הוא שקרי.

לגבי מה שהזמנת (הGP הזה לא ראיתי ביקורת מסויימת עליו, שיהיה הבצלחה ספר לנו אחרי זה איך הנורה)

פורסם

העבירו לי את השאלה לכאן והיא די הלאה לאיבוד אז אשאל שוב:

אני מעוניין באור לבן בסיטרואן C5 2011 שלי. האם יש דרך חוקית, טובה ומומלצת לעשות את זה מבלי לגרום לנזק לפנסים? האם מומלץ להרכיב קסנונים או שלד או הלוגן תספיק?

פורסם

חוקית הכי קרוב ללבן בלי להשאר עיוור עם הלוגן זה נייט בריקר או אקסטרים ויז'ן, יוצא אור צהבהב אבל חזק.

יש נורות יותר לבנות אך כושר ההארה שלהם חלש יותר.

כל השאר כמו "טורבו לד" או קסנון אפרט מרקט לא חוקי(אם תופסים הורדה מהכביש, טסט לא עובר לי כיוונים וקומבינות) בנוסף כניראה שתסנוון את כל הסביבה עם קסנון או לד...

פורסם

תודה על התשובה. אני יודע שיש רכבים שמגיעים עם קסנון מהיצרן. האם אין אפשרות כלשהי להתקין משהו חוקי וטוב שכן יתן אור לבן תקין?

פורסם

קסנון שלא הגיע מורכב ברכב מהחברה לא ייחשב חוקי, לא משנה עד כמה תשקיע.

יש את הפיליפס דיאמונד ויז׳ן שנותן אור לבן דמוי קסנון אבל הריאות איתו בעייתית מאוד.

הייתי ממליץ על Philips Extreme Vision, אמנם לא גוון לבן לחלוטין אלא צהבהב יותר, אבל בשילוב עם אור חנייה לד לבן זה יראה לבן וגם תראה יותר טוב.

פורסם

שלום יש לי סיאט איביזה 2011 מנוע 1400 ידני אני רוצה להשים אור לבן כולל הפנסים הקטנים מתחת לנורות איזה סוג נורות אני צריך שזה יעמוד בתקן של ישראל זה חוקי בכלל? לא יעשו על זה בעיות?

תודה רבה

פורסם

philips diamond vision 5000K.

יש עוד כל מיני סוגים, אבל אני סומך עליהם. הם גם מאוד אמינות.

יש לך עוד חברות, MTEC ועוד כל מיני.

לא חוקיות על פי התקן אבל לא אומר שלא תעבור טסט. תלוי. משטרות יותר בעייתי.

פורסם

יש אשכול יעודי לנורות.

הדיאמונד לא חוקי וחלש, אם יש לך נסיעות בין עירוניות בשעות החשכה לא תיראה הרבה או שתסנוור את העולם עם אור גבוהה או שתשתגע להחליף כל הזמן.

פורסם

היי שאלה בנוגע למוצר colorful led halo rings

האם יש מישהו שהתעסק עם המוצר הזה מכיר בעל מקצוע שידע להתקין אותו ברמה גבוהה.

ובכלל אשמח לחווד אם מישהו ניסה בעבר.

פורסם

אני מחפש המלצה למקום והמלצה לנורות לבנות שיתאימו לרכב שלי , כרגע הקדמי שלי הוא קסנון באור רגיל עם עוד 2 נורות צהובות שנדלקות איתו משום מה. בנוסף אני רוצה להחליף את נורות פנים הרכב ללבן .

מישהו יכול לתת לי הכוונה ?

פורסם (נערך)

למכירה זוג נורות H7 של Mtec מדגם Cosmos Blue (4750K), גוון לבן עם נגיעות תכלת, ברמה של Philips Diamond Vision.

מוכר עקב טעות בדגם (הייתי צריך H4 9006), נקנה ב 200 ש"ח, מוכר ב 100.

אזור חיפה והקריות.

41zEzkrvyWL.jpg

עריכה אחרונה על ידי Hihiz

• תוכן חדש...