Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצטער על הדאבל לא יודע איך לערוך!

אבל אולי הפנס הזה יותר מתאים עם לד אחד בגדול?

כי ניראלי האור שלו יותר חלש יהיה..

hrnmgyfkzj2r.jpg

עריכה אחרונה על ידי Femenen
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום!

רציתי לשאול אם יש למישהו במקרה מושג האם רכב עם מנורת קסנון (בתוך עדשה כמובן!) בגוון צהוב (3000-3500)?

אני שואל כי יש בידי עדשת AFTERMARKET שהסוג פנס היחיד שיכול להכנס הוא קסנון ולא נורות הלוגן רגילות.

JL Audio

פורסם

היי, מישהו יודע מה הסוג נורה שצריך לאור בבגאז׳ של סיאט איביזה 2012 3 דלתות (לפני המתיחת פנים)?

פורסם
היי' date=' מישהו יודע מה הסוג נורה שצריך לאור בבגאז׳ של סיאט איביזה 2012 3 דלתות (לפני המתיחת פנים)?[/quote']

אם אני לא טועה זה בננה של 42מ"מ

פורסם
יש למישהו המלצה עם קישור לאיביי לנורה כזאת של 42mm שתתאים לתא המטען באיביזה ללא שגיאה?

תפחש פה אם אני זוכר נכון התאורה נמצאת החלק בתחתון וזה מנורה בכל צד אז תצתרך זוג

פורסם

איזה סוג נורה יש איביזה שנת 2012 SC לפני המתיחת פנים בסלון הרכב? יש 3 נורות, 2 קטנות ואחת אמצעית, אני צריך את של האמצעית, היא התחילה להבהב ונראה לי עומדת לשבוק חיים.

פורסם
איפה אני יכול למצוא לגבי סוג הנורות ברכב שלי ? (POLO GTI 2013).

נורות פנים + נורות חוץ. (יש מס' סוגים ברכב).

זה בגדול מה שיש לך לפי חיפוש (יש לך גם פה מידע מפורט)

איזה סוג נורה יש איביזה שנת 2012 SC לפני המתיחת פנים בסלון הרכב? יש 3 נורות' date=' 2 קטנות ואחת אמצעית, אני צריך את של האמצעית, היא התחילה להבהב ונראה לי עומדת לשבוק חיים.[/quote']

תפרק את הפלסטיק ותמדוד, זה אמור להיות בננה 42מ"מ אם אני לא טועה(בדומה למה שיש לך בתא מטען רק ששם זה צריך להיות 44 מ"מ לפי חברו הטוב של האדם גוגל)

פורסם

מה הכוונה עוצמה?!

יש לך הספק שנמדד בW ויחידות LM (לומן) שהיא יחידה למדידת עוצמת אור, ככל שמספר הLM גדול יותר בגדול ככה עוצמת התאורה גבוהה יותר(בדרך כלל הספק עולה גם)

אגב פנס שאינו ריפלקטור(אלה עם עדשה-פרוז'קטור נורת לד יהיו פחות אפקטיביות)

• תוכן חדש...