Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום אלפי תגובות בפורומים השונים על דיאמונד וויז'ן, הבנתי שהוא כן עובר טסט (תלוי במצברוח של הטסטר), אבל עוצמת התאורה שנויה במחלוקת. זה אומר שמאיר וזה אומר שלא מאיר בכלל, זה אומר שמגניב וזה אומר שעל הפנים, די בלבל אותי אבל הגעתי למסקנה שאם יש לי אורות גבוהים מצויינים, אז לא משנה כל כך האורות הנמוכים. מצחיק שיהיו לי פנסי לד לבנים סביב לפנס (אאוטלנדר) והפנס עצמו צהוב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ראיתי היום אלפי תגובות בפורומים השונים על דיאמונד וויז'ן, הבנתי שהוא כן עובר טסט (תלוי במצברוח של הטסטר), אבל עוצמת התאורה שנויה במחלוקת. זה אומר שמאיר וזה אומר שלא מאיר בכלל, זה אומר שמגניב וזה אומר שעל הפנים, די בלבל אותי אבל הגעתי למסקנה שאם יש לי אורות גבוהים מצויינים, אז לא משנה כל כך האורות הנמוכים. מצחיק שיהיו לי פנסי לד לבנים סביב לפנס (אאוטלנדר) והפנס עצמו צהוב.

הוא מאיר פחות מנורת סטוק שתגיע לך עם הרכב, קח בחשבון שיש לך נורות טובות עם גוון 4200K שמוציאה אור דיי לבן,עם מעט גוון צהוב שאתה תרגיש טוב יותר איתן על הכביש,גם יש היום נורות לד שניראה נכון לעכשיו שהן מביאות ביצועים בין נורת הלוגן לקסנון

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אתה מסתלבט או מה?

מה זה לא משנה העוצמה של האור הנמוך?

לנורה אין תקן, אין! היא לא חוקית ואם טסטר העביר רכב עם הנורה הזו זה רק בטעות.

העוצמה שלה חלשה משמעותית מנורה רגילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ממה שקראתי היום, אנשים עוברים איתה טסט חופשי.

לגבי עוצמת האור הנמוך, היו הרבה שכתבו שזה מאיר פחות מנורות סטנדרט אבל זה לא משמעותי. אז למי להאמין? :roll:

פורסם
גם יש היום נורות לד שניראה נכון לעכשיו שהן מביאות ביצועים בין נורת הלוגן לקסנון

הבנתי שהגוון הזה הוא די צהוב, כמו אוסרם נייט ברייקר או אקסטרא ויז'ן שהיה לי בעצמי. האור היה צהוב עם אולי 10 אחוז לבן. רק 5000K זה לבן.

פורסם

נעשה את זה ככה, קיבלתי על הנורה הזו הורדה מהכביש, בנוסף טסט לא עברתי, זה מספיק?

למה ללכת על נורה חרטא שלא מאירה כלום בשביל הפוזה?

רק שחזרתי לנורות המקוריות הבנתי כמה חלשות הן.

נורות הלד חזקות כמעט כמו קסנון, ויש להם את אותם הגוונים.

אם אין לך עדשה תקנה לד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חבר'ה, לא יודע מה איתכם אבל יש לי קורולה 99 , עם דיאמונד ויז'ן שלוש שנים לפחות. הזמנתי עוד מנורה חדשה של דיאמונד ויז'ן כי חשבתי שאחת נשרפה לי (והיה בעיה רק במגעים שסודר). הן מאירות לי בגוון צהוב בהיר, שום זכר ללבן או לכחלחל. זה יותר בהיר ממנורה צהובה סטנדרטית זה כן , אבל לא יותר מזה.

מה שמוזר שגם שהמנורה עובדת מחוץ לפנס היא בגוון הזה. המנורות מקוריות לחלוטין ונקנות מהאתר הכי אמין בעולם, זה לא הבעיה.

בקיצור , אז לא תמיד זה גוון בולט וגוון של פוזה. מבחינת עוצמה, לא להיט, אבל גם לא נורא.

פורסם

אתה אולי כבר הספקת לשכוח, אבל קראתי היום תגובה ישנה שלך שאתה מספר שהוצאת את הנורות שלך והרכבת על רכב אחר, ושם זה היה באור לבן....

פורסם
נעשה את זה ככה, קיבלתי על הנורה הזו הורדה מהכביש, בנוסף טסט לא עברתי, זה מספיק?

נורות הלד חזקות כמעט כמו קסנון, ויש להם את אותם הגוונים.

לי אין ניסיון בתחום, אבל מהתגובות שקראתי הבנתי שזה תלוי ברכב, אם מדובר בהונדה של ערסים משנת תרפפ"ו עם אורות לבנים, סיכוי טוב שיעצרו אותם וגם יחפשו בנרות על מה לתת להם דו"ח.

לגבי הלד, יש לך קישור לנורת לד שהיא חזקה כמו קסנון, יש לה את אותם גוונים, היא לא מסנוורת אף אחד, והיא חוקית?

פורסם
אתה אולי כבר הספקת לשכוח, אבל קראתי היום תגובה ישנה שלך שאתה מספר שהוצאת את הנורות שלך והרכבת על רכב אחר, ושם זה היה באור לבן....

איפה קראת? אני מדבר על הדיאמונד ויז'ן.

אגב, עברתי איתן לפחות שתי טסטים.

אני חושב שיש קשר לפנסים עצמם איך הגוון ייצא. או שבסופו של דבר, כל ה"דמוי קסנון" האלו לא באמת נותנים את האפקט אלא רק פוגעים בשדה הראייה. ההיתרון של הפיליפס שהרבה אנשים מרוצים מהם וגם הם מחזיקות לא מעט שנים.

פורסם
לי אין ניסיון בתחום, אבל מהתגובות שקראתי הבנתי שזה תלוי ברכב, אם מדובר בהונדה של ערסים משנת תרפפ"ו עם אורות לבנים, סיכוי טוב שיעצרו אותם וגם יחפשו בנרות על מה לתת להם דו"ח.

לגבי הלד, יש לך קישור לנורת לד שהיא חזקה כמו קסנון, יש לה את אותם גוונים, היא לא מסנוורת אף אחד, והיא חוקית?

איפה קראת? אני מדבר על הדיאמונד ויז'ן.

אגב, עברתי איתן לפחות שתי טסטים.

אני חושב שיש קשר לפנסים עצמם איך הגוון ייצא. או שבסופו של דבר, כל ה"דמוי קסנון" האלו לא באמת נותנים את האפקט אלא רק פוגעים בשדה הראייה. ההיתרון של הפיליפס שהרבה אנשים מרוצים מהם וגם הם מחזיקות לא מעט שנים.

אכן זה תלוי בפנס,הדיאמונד שבדקתי על האוטו שהיא יצאו ממאזדה 6,אצלי היה גוון כחלחל לבן,ב6 היה יותר כחול משומה:|,ואני לא מדבר על אלה ששמים את הנורה על פנסים עם ריפלקטור ולא פרוג'קטור.

בסופו של דבר הסיכום הוא כזה:

הנורות מביאות גוון שנע בין לבן לבין צבע כחול[בהיר] .

הנורות חלשות יותר מהרגילות[בנוסף אין להם תקן אירופאי, שזה מה שחשוב עבוריינו,ליפנים כניראה יש תקן משלהם],מה שאומר מעבר טסט תלוי בטסטר עד כמה הוא מחפף בעבודה שלו/ערני.

אם אתה רוצה להרגיש בבטחה על הכביש חד משמעית לא דיאמונד ויג'ן,כרגע אני לא מצאתי נורות H7\HB3 שהן לד

אבל יש נורה לH11 כזאת מתאימה לH8/H11/H16 [נורת לד יותר חזקה מהלוגן,נראה שיצא לא מזמן אולי יצאו לעוד תושבות]

יש גם

MTEC super white

55w שמביא גוון לבן טוב[אני בספק לגבי העמידות שלהם, מחירם באיביי ממוכר נורמלי בערך 200 שקל] אך לאומת הדיאמונד ויז'ן הן עם תקן עד כמה שזכור לי

פורסם

בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכי חשוב זה עוצמת האור שמפיקה הנורה, והזמנתי:

Philips X-treme Vision + 130% H7

OSRAM Night Breaker Unlimited HB3

מה שמעניין אותי זה למה אין פיליפס X-treme Vision + 130% לנורה של HB3?

זה ממש מוזר מאוד.

פורסם

אני מתלבט בין הנורות האלו, לפי מה שבדקתי הן חוקיות!? הצבא שאני מחפש הוא לבן!

מה אתם מציעים?

Osram: cool blue

Osram night breaker

philips extreme vision

ומה אומרת הנורה הזאת?

7 Philips +130% extreme xtreme Vision והאם היא חוקית ?

פורסם

כולן יתנו לך מעט גוון צהוב,אין לבן אמיתי[גם זה ישתנה מפנס לפנס,תיראה איזו מהן יש את ערך הקלווין הגבוהה יותר[K] סביר להניח שהיא תהיה פחות צהובה.

לגבי האקסטרים וויז'ן 130% היא אכן חוקית ומביאה טווח גדול יותר לפי האחוז המצויין.

תוכל להרכוש מהאתר הזה, תבחר לפי סוג רכב איזה נורה תתאים לך.מחירים דיי הוגנים ומשלוח שמגיע בסביבות ה5 עד 7 ימים[אתר אמין ומחזיק סחורה לא מזוייפת ואיכותית]

פורסם
בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכי חשוב זה עוצמת האור שמפיקה הנורה, והזמנתי:

Philips X-treme Vision + 130% H7

OSRAM Night Breaker Unlimited HB3

מה שמעניין אותי זה למה אין פיליפס X-treme Vision + 130% לנורה של HB3?

זה ממש מוזר מאוד.

החלטה נבונה:)

הזמנת מPOWERBULBS בסוף?

שמתי לב שאין דגמים מסויימים לחלק מהתושבות[גם לי יש HB3/9005 לאור גבוהה] ולא מצאתי אקסטרים ויז'ן :\ אז הכל נייט ברייקר אולטימייט

• תוכן חדש...