Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דבר כזה שנקרא טורבו לד שנותן אור חזק ולבן כמו קסנון ולא כמו הפיליפס והאוסרם שזה או לבן או חזק.

רק שעדיין לא הבנתי איפה בדיוק אני מוצא את הנורה הזו באיביי?!?!?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

במקום לפתוח עוד שרשור, אני אנצל זאת.

לאחרונה האור הרגיל בפנס השמאלי ברכב שלי עובד מאוד מאוד חלש ואילו הנורות חנייה ושאר המקומות ברכב הכל פועל רגיל ובעוצמה רגילה.

הלכתי לחמשלאי רכב , סידר לי איזו קומבינה או משהו ועבד לי בדיוק יום יומיים. קניתי מנורה של פיליפס כי חשבתי שהישנה נשרפה וזה היה לשווא.

השאלה היא מה דעתכם ? לפי מה שראיתי החשמלאי חיבר בבדיקות אפילו את המנורה הישנה והכל פועל ועובד. רק בפנס עובד מאוד מאוד חלש.

מה דעתכם?מה קרה?

מחר אני קופץ לאותו מוסך שוב אחרי העבודה ואם לא יעשה עבודה טובה אלך לחשמלאי אחר.

לפעמים אני נוסע מאוד מהר ומתפרע לצערי הרב אם זה קשור...

יש מצב שמים נכנסו שהתחילו כל הגשמים,הרכב יחסית נמוך אבל אני בספק וגם אם כן אז מה אפשר לעשות?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מישהו יכול לסכם את 95 העמודים הקודמים?

:-)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

מה אתם אומרים על זה, ומה התאימות לאאוטלנדר 2016?

http://www.powerbulbs.com/us/product/philips-whitevision-hb4-twin

באמזון:

http://www.amazon.com/Philips-WhiteVision-4300K-Halogen-Effect/dp/B00MZQUIRW/ref=sr_1_fkmr0_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1455659910&sr=1-2-fkmr0&keywords=Philips+WhiteVision+HB4

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם (נערך)

מאוטלנדר 16 זה H7 לדעתי XTREME VISION +130%/NIGHT BREAKER ULTIMATE[לפחות לפי כאן ניתן להסיק אתזה], לדעתי עדיף להזמין מPOWERBULBS תוך שבוע וחצי בערך זה מגיע[אתה מקבל נורות לאורות חניה גם במתנה ואתר אמין מאוד,רבים מהפורום גם קנו ממנו]

קח בחשבון שהן לא לבנות אלא יותר צהובות[ראיתי שכתוב שבחלק מהאתרים שדגם ה2016 מבוסס על נורות לד,לפחות האורות דרך]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם (נערך)

בסוף החלטתי ללכת על דיימונד ויז'ן, זה בוודאות h7?

נורות לד יש בדגם המפואר שעולה 50,000 יותר, ואין לי מושג מה הם. כתוב שהם גם עוקבי פניה.

יש גם לדים מסביב לפנס, אולי לזה אתה מתכוון. אני צריך את הנורה הראשית.

פורסם (נערך)
בסוף החלטתי ללכת על דיימונד ויז'ן, זה בוודאות h7?

נורות לד יש בדגם המפואר שעולה 50,000 יותר, ואין לי מושג מה הם. כתוב שהם גם עוקבי פניה.

יש גם לדים מסביב לפנס, אולי לזה אתה מתכוון. אני צריך את הנורה הראשית.

ממה שחברו הטוב של האדם גוגל הראה לי כן זה H7,אתה יכול לחכות אולי מישהו שיודע בוודאות יגיב[אגב אם הרכב כבר בשרותך אתה יכול לבדוק לבד ע"י פירוק] בנוסף קח בחשבון שהדיאמונד ויז'ן יהיו חלשים באופן ניקר מנורה צהובה\צהבהבה וגם לא חוקיים על הכביש,אבל מה שנכון נכון נותנים צבע יפה

פורסם

אני מתלבט בין הדיאמונד וויזן שנראים טוב, לבין האוסרם נייט בייקר שמאירים טוב.

פורסם

אגב, H7 זה שתי מנורות נפרדות? אחד לאור דרך ואחד לאור מעבר? או שאני יכול לקנות זוג אחד?

פורסם (נערך)
אגב, H7 זה שתי מנורות נפרדות? אחד לאור דרך ואחד לאור מעבר? או שאני יכול לקנות זוג אחד?

לא,לפי מה שראיתי זה H7 לאורות דרך ואורות גבוהים הם HB3/9005,כלומר אתה צריך זוג של H7 וזוג של 9005/HB3.

אתה צריך לעשות את השיקול שלך, אם אתה מעדיף מראה יפה או שאתה מעדיף בטיחות,כמה מטרים מוארים קדימה יכולים רק לעזור לך לאומת כמה מטרים אחורה שיכולים רק להזיק[הרי בטיחות קודמת לכל, לא?]

בכל אופן הינה ספר יצרן של האאוטלנדר 2016,בעמוד 429 יש פירוט של איזה נורות אתה צריך.

יש לי שאלה.

אם כשהחליפו לי מנורה שמו לי את המנורה כמה פעמים על המצבר או על חלק ברכב, זה יכול לפגוע בה מבחינת אורך חיים?

כמובן שלא מדובר חלילה על זריקה.

לא אמור להגרם נזק,הנזק היחיד שיכול להגרם זה אם הבדיקה נעשתה עם ידיים שמנוניות והמנורה לא נוקתה,רק אז יכול להיות שיש קיצור חיים.

פורסם (נערך)

וואו, גדול.

אני לא יכול להוריד עכשיו את הספר, אבל זה מה שכתוב שם? לגבי אורות גבוהים ואורות דרך?

ואם לדוגמא אני הולך על אוסרם נייט ברייקר, מה בדיוק אני צריך לקנות? 2 זוגות של מנורות מאותו סוג?

ואולי אפשר לשלב, אורות נמוכים - דיאמונד וויז'ן, אורות גבוהים אוסרם נייט ברייקר?

פורסם
וואו, גדול.

אני לא יכול להוריד עכשיו את הספר, אבל זה מה שכתוב שם? לגבי אורות גבוהים ואורות דרך?

ואם לדוגמא אני הולך על אוסרם נייט ברייקר, מה בדיוק אני צריך לקנות? 2 זוגות של מנורות מאותו סוג?

ואולי אפשר לשלב, אורות נמוכים - דיאמונד וויז'ן, אורות גבוהים אוסרם נייט ברייקר?

תעשה את השיקול,אם אתה לא נוסע הרבה במקומות לא מוארים אז אתה תכלס יכול להשתמש בדיאמונד,לגבי החלפה של נורות H7+HB3/9005 קומפלט לא נראה לי שתצתרך,עכשיו באופן כללי תלוי כמה תשתמש באורות גבוהים,אני אישית ראיתי את הדיאמונד בפעולה בתור אורות דרך,חוץ מצבע יפה אין לא יתרון בכלום[רואים פחות טוב]

פורסם (נערך)

רק שאני אבין, כשאתה כותב "אורות דרך" אתה מתכוון לאורות נמוכים? כי אור דרך פירושו אור גבוה...

ואני רוצה להזמין שני סטים, כדי שלא יווצר מצב שהאור הנמוך לבן והאור הגבוה צהוב.

אחרי שחפרתי כמה שעות בפורום וראיתי מה אנשים מספרים על סוגי מנורות, חשבתי להזמין סט דיאמונד וויז'ן H7 לאורות נמוכים, וסט אקסטרים וויז'ן HB3 לאורות גבוהים.

מה אתה אומר?

(בעצם לא מצאתי באתר ההוא אקסטרים וויז'ן HB3, רק אוסרם)

פורסם (נערך)

כן אני מתכוון לLOW BEAM סורי על הבלבול, בגדול אתה יכול קח בחשבון שהדיאמונד נותנים קצת אפקט כחול[ישתנה מעט מאוטו לאוטו,יכול להיות יותר לבן או יותר כחלחל].

קח בחשבון שלא בטוח שהדיאמונד עובר טסט והוא ללא תקן אירופאי

בגדול אמור להראות בסדר עם הDRL של הרכב

• תוכן חדש...