Jump to content

orelizhaki

  • הודעות

    91
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי orelizhaki

  1. חחחחח תודה שיצאת עליי, הייתי צריך את זה, בכל מקרה כבר הציעו לי חבילות לשנה בתשלום חד פעמי של 175 שח לשנה לנפח של 30 גיגה, לא יודע עם מספר או בלי, בכל מקרה הבנתי, קו טלפון רגיל פשוט לחבר למערכת, תודה רבה לכולם על העזרה
  2. אין בעיה להכניס למערכת כרטיס סים של טלפון? או שיש לחברות משהו שמיוחד לרכב? איך יכול להיות שעל טלפון עם נפח גלישה של 40 גיגה אני משלם היום 29 ולרכב שאני לא צריך בכלל מספר טלפון אלא רק אינטרנט יעלה לי באותו מחיר 10-20 גיגה, אין עוד פיתרון?
  3. יש לי במערכת מולטימדיה שהזמנתי מגירה לכרטיס סים, אני לא יכול פשוט להזמין כרטיס סים שני לרכב על אותו מספר טלפון ולהכניס אותו למערכת? אני יודע שהמערכת עובדת רק עם אינטרנט ובלי טלפון אבל אם אכניס לשם סים של טלפון זה לא יעבוד? אין עוד אופציות חוץ מ 29-39 שח בחודש?
  4. יש לי בתוך המערכת מגירה לכרטיס סים, אני לא צריך שום מתאם או משהו כזה, פשוט לדעת מאיפה קונים את הכרטיס סים הזה, הבנתי שיש חבילות לשנה או חבילות שמשלמים כל חודש, אני מחפש את החבילה לשנה, אמרו לי שהיא עולה 150 שח בערך.
  5. קניתי את של חברת joying עכשיו אני צריך סים קארד למערכת, הבנתי שיש חבילות לשנה ב150 שח, מאיפה אני קונה?
  6. אני חייב שמישהו יעזור לי, מאיפה אני קונה סים קארד למערכת שלי, הבנתי שיש סים ב150 שח לשנה, איפה אני קונה משהו כזה?
  7. בבקשה, עזרה ממישהו, מאיפה אני קונה את הסים למערכת ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת?
  8. מאיפה הדונגל WiFi יקלוט אינטרנט? לא צריך לקהות עוד משהו?
  9. אני עם טלפון כשר אז אהיה חייב לחבר כרטיס סים למערכת, זה בטוח יהיה בסדר עם הכרטיסי סים שיש בארץ לבין החיבור של המערכת שציינתי? ואם כן אז מה העסקה המשתלמת של סים כזה? כמה עולה? מה הנפח? ואיפה קונים?
  10. למה usb זה מאוד מסורבל? יש דונגל ומכניסים לתוכו סים, לא? חשבתי לעצמי שאולי דווקא דונגל חיצוני יהיה יותר טוב מבחינת המהירות של האינטרנט, זה לא נכון? לדונגלים שמחברים חיצונית יש איכויות ומהירויות, האם שאני מחבר את הסים ישירות למגירה שבמערכת בלי דונגל האינטרנט יהיה מהיר יותר או שיכול להיות שדונגל חיצוני יהיה טוב יותר?
  11. הזמנתי מערכת מולטימדיה של חברת joying ויש להם חיבור לכרטיס סים כבר מובנה במערכת ולא צריך לקנות דונגל חיצוני, רציתי לדעת אם יש למישהו ידע לגבי זה, האם החיבור שלהם איכותי ומהיר או שבכל זאת עדיף לקנות משהו חיצוני, מה היתרונות והחסרונותשיכולים לעלות בגלל שהחיבור מגיע עם המערכת ולא דונגל עם usb והאם הכרטיסי סים שיש בארץ עם אינטרנט מתאימים בכלל לחיבור שלהם? החיבור של המערכת תומך ב GSM GSM850 EGSM900 DCS1800 PCS1900 WCDMA BAND1 BAND2 BAND5 BAND8 ועוד כמה אופציות. מה מתאים לארץ? הדגם של המערכת זה: https://www.joyingauto.com/joying-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-audio-system-with-built-in-4g-module.html
  12. בשעה טובה הזמנתי את המערכת מולטימדיה שרציתי, עכשיו אני מחפש לצייד אותה באינטרנט, אני מחפש דונגל עם כרטיס סים או אם יש משהו אחר יותר טוב, אם מידהו יכול להמליץ לי על משהו שיהיה ממש טוב אני אשמח
  13. אנדרואיד-אוטו זה בעצם מה שיש לחברות המוכרות להציע, תבין אני עם מכשיר כשר, אין לי אייפון וכו׳ כך שאני חייב מכשיר אנדרואיד ברכב שיענה על כל הצרכים שלי, באנדרואיד-אוטו הבנתי שאני קצת מוגבל. אשמח בכל זאתאם תפרט מה ההבדל כי הידע שלי הוא רק מלמעלה.
  14. יש לך המלצה על מכשיר אחר? משהו יותר טוב? כל המכשירים האנדרואיד לרכב הם סינים אבל מה עדיף?
  15. לשני הדגמים שהבאתי מצאתי המלצות מאוד טובות באינטרנט, אם תחפש בגוגל, best android multimedia car תמצא כמה אתרים עם רשימה של מכשירים מומלצים, שני החברות שרשמתי בקישור למעלה הם נמצאות במקומות הראשונים, את החברה שהמלצת לי עליה לא פגשתי עדיין בשום מקום, אשמח אם תיתן קישור להמלצות באינטרנט או משהו כזה.
  16. אני עם שברולט אופטרה 5 דלתות 2007. לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת אוניברסלית 7 אינצ׳ בלי מסגרת או משהו מיוחד, אשמח אם מישהו יוכל לברר לי את זה בבקשה.
  17. אחרי בדיקה רצינית אני עדיין מתלבט בין שתי מערכות אנדרואיד לרכב. יש על שניהם המלצות טובות מאוד באינטרנט אבל בגלל שאני לא הכי בקיא באנגלית יכול להיות שפספסתי דברים חשובים. 1. https://xtrons.co.uk/double-din-android-8-0-te706pl-1 2. http://www.myatoto.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=15&id=62 אשמח לעזרה/מידע בכל דבר כדי שאחליט מה עדיף. אפשר למצוא את שני הדגמים גם באמזון.
  18. לחברה יש אתר אמריקאי ואתר אנגלי. רק כדי שאהיה בטוח לפני שאני מזמין, אני צריך להזמין מהאתר האירופאי כדי לקבל מכשיר אירופאי שמסתדר עם הרדיו בארץ, צודק? אתר אמריקאי: https://xtrons.com/double-din-android-8-0-te706pl-1 אתר אירופאי: https://xtrons.co.uk/double-din-android-8-0-te706pl-1 המלצות מהאינטרנט: https://www.google.com/amp/s/wiki.ezvid.com/best-android-car-stereos.amp אם למישהו יש השגות כלשהן אשמח לשמוע
  19. אני מבין, אבל אני צריך מערכת אנדרואיד, לחברות המוכרות אין מוצר כזה. בכל מקרה יש לי עוד שאלה לגבי הרדיו במערכות מחו״ל לגבי הרדיו, יש תדרים של ארהב ויש תדרים של אירופה, מה מתאים לארץ? אירופה: 85.5MHz - 108.0 MHz ארהב: 87.9MHz-107.9Mhz
  20. אני רוצה להזמין מערכת מולטימדיה לרכב מחברה מאוד מומלצת שיש לה סניף בארהב וסניף בגרמניה וסניף בהונג קונג. השאלה שלי היא שאני יודע שיש הבדלים בתדרי רדיו ואני צריך משהו שיתאים לי לרדיו בארץ כדי שאוכל לשמוע רדיו כמו שצריך באירופה התדרים הם: 85.5MHz - 108.0 MHz ובארהב: 87.9MHz-107.9 מה מתאים לארץ?
  21. המלצות מאתרים באינטרנט, זכתה מקום ראשון. אני לא כל כך טוב באנגלית אז אם מישהו יכול לבדוק לגבי הדגמים שרשמתי ומה ההבדל בניהם והאם הפיוניר רק משקפת את הסמארטפון או שהיא בעצמה ממש אנדרואיד?
  22. אחי, קראת את כל השאלה שלי? שני המערכות, גם של פיוניר וגם של אקסטרונס עולות סביב 270 דולר. אקסטרונס חברה איכותית מאוד ומומלצת מאוד, השאלה שלי מה ההבדל בין המערכות מבחינת אפשרויות, למשל: אולי הפיוניר נעולה ואפשר לעשות בה פחות דברים, או כל מיני דברים שאני לא יודע עליהם שכדאי לי לדעת.
  23. אני לא מבין מה ההבדל ומהם היתרונות והחסרונות בין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות מוכרות כגון: פיוניר וסוני, לבין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות כמו xtrons שיש להם דגם מומלץ מאוד TE706pl עם מעבד 8 ליבות ו4 גיגה ראם. לפיוניר למשל יש מערכת מאוד מומלצת (Pioneer AVH-X4800BS 7″ Motorized DVD Receiver) שעולה בערך אותו מחיר כמו הxtrons, בסביבות 280 דולר. מה ההבדל בניהם? מה עדיף? אשמח להסבר.
  24. ראיתי בחול המלצות טובות של החברה הזאת http://xtrons.com/ יש לה מכשירים שעולים 1000-1200 שח עם 8 ליבות ו4gb ואנרואיד 8.0 או 8.1 בקיצור נראה ברמה מאוד גבוהה. מכשיר עם 4 ליבות ו2gb בארץ עולה מינימום 1400 לסינקופה ו1600 לטרגו למשל. לא שווה להזמין מחול? תראה כת האתר תקרא על החברה מה אתה אומר?
  25. מצאתי חברה טובה להזמין ממנה את המערכת מחול, הבעיה שאם אני רוצה אפשרות לשמוע דיסקים יש להם רק מכשיר בגודל 6.95 אינצ׳ והקלאסי שמתאים לרכב שלי זה 7, האם החצי אינצ׳ יכול לעשות בעיה? אחרי הכל זאת הזמנה מחול אז אין מקום לטעויות
×
×
  • תוכן חדש...