Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה העוצמה המומלצת לאור ראשי

אין כזה דבר מומלץ, יש הספקים קבועים לאור גבוהה ואור נמוך(שלא מומלץ לעבור אותם), טווח הLM יכול לנוע מאזור ה1000 בהלוגן עד ל3000+ בקסנון...

נורת הלוגן סטנדרטית סבירה מוציאה באזור ה1200-1300LM

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברים.

מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו ניתן להתקין פסי לד כמו שיש במכוניות החדשות?

האם מישהו עשה כזה דבר?

מדובר על DRL

פורסם

לאחר שאני נוסע כבר תקופה עם נורות MTEC COSMOS BLUE, אמנם הצבע שהן מפיקות בלילה יפה, אך הראות איתן גובלת בפשע.

אני מעוניין להזמין נורות חדשות, בגוון כמה שיותר לבן אך שיאירו חזק.

הנורות מסוג H7.

חשבתי על Philips X-treme Vision +130%.

איך הגוון שלה? מספיק לבן?

בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לנורת טורבו לד חזקה שאולי תהווה אופציה במקום הפיליפס, עם קישור לקניה.

תודה!

פורסם

לא צהוב ממש אבל גם לא צהבהב בין לבין, גם תלוי במצב הפנס[אגב מחר אמורים להחזיר לי תשובה לגבי המכסה הפנימי ששאלת שבוע שעבר]

פורסם
ואי מעולה! תודה!

היית ממליץ עליהן? (על הפיליפס)

אם אתה רוצה לראות ולא לדמיין שאתה רואה כביש אז זה הם או נייט בריקר (אגב אצלי מותקן הנייט בריקר, אומנם צהוב אבל האקסטרא כמה מטרים והעוצמה שווים אתזה, אני משאר שהמצב יהיה דומה באקסטרים ויז'ן) MTEC כמו אצלך מקביל פחות או יותר לדיאמונד ויז'ן שמרגישים עיוורים באיזורים ללא תאורה וכל שניה צריך להחליף לגבוהה כי לא רואים כלום עם הנמוך(לפחות ככה הרגיש לי שניסיתי על המזדה שלי, אור לבן עם גוון תכלת חלש יפה אבל חוץ מיופי לא נתן כלום)

יש כאן אנשים שמסתדרים איתם, אני מעדיף אור צהוב אבל ליראות מאשר יופי ולהיות עיוור

למרות שאין על קסנון מבחינת עוצמה וגוון(באסה שאיאפשר לשים באופן חוקי ברוב הרכבים בלי להתקין את כל אמצעי מניעה כדי לא לסנוור למוות את כל הסביבה)

פורסם

אכן הראות עם כל הנורות עם הציפוי הכחול פשוט זוועה... אתה חושב שעם הפיליפס 130% ובשילוב ב2 אורות חניה לד לבנות ממש שיש בכל פנס זה ייתן גוון לבן? לא מצפה ללבן קסנון או לבן כחול אלא לבנבן?

פורסם
שלח לי פרטית בערב אני אצלם לך איך זה ניראה אצלי (נייטבריקר+חנייה לד לבן)

אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות דרך האייפון אלא רק לקבל ואז להגיב, אז אם תוכל להעלות תמונה או לשלוח לי בפרטי זה מעולה :)

פורסם (נערך)
לאחר שאני נוסע כבר תקופה עם נורות MTEC COSMOS BLUE, אמנם הצבע שהן מפיקות בלילה יפה, אך הראות איתן גובלת בפשע.

אני מעוניין להזמין נורות חדשות, בגוון כמה שיותר לבן אך שיאירו חזק.

הנורות מסוג H7.

חשבתי על Philips X-treme Vision +130%.

איך הגוון שלה? מספיק לבן?

בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לנורת טורבו לד חזקה שאולי תהווה אופציה במקום הפיליפס, עם קישור לקניה.

תודה!

לפי מה שאני זוכר, MTEC COSMO BLUE הוא בגוון 4750K ואילו פיליפס דיאמונד ויז'ן הוא 5000K.

ככל שהמספר גבוה יותר כך הסיכויים שתקבל גוון לבן-כחלכל יותר.

בפועל?רובם לא באמת נראים כמו שהם נראים בסרטונים או בהצהרות החברות, אבל על הפיליפס יש אינספור ביקורות בעבר עליהן כאן בפורום ושורה תחתונה הן די מומלצות. הן מאוד אמינות גם.

לא יודע, אצלי הן יותר צהוב בהיר-לבן והראייה בהם קצת בעייתית בלילה ובמיוחד לילה גשום. חוץ מזה, סבבה.

היה לי נסיון עם כל החברות האלו כמעט.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
לפי מה שאני זוכר, MTEC COSMO BLUE הוא בגוון 4750K ואילו פיליפס דיאמונד ויז'ן הוא 5000K.

ככל שהמספר גבוה יותר כך הסיכויים שתקבל גוון לבן-כחלכל יותר.

בפועל?רובם לא באמת נראים כמו שהם נראים בסרטונים או בהצהרות החברות, אבל על הפיליפס יש אינספור ביקורות בעבר עליהן כאן בפורום ושורה תחתונה הן די מומלצות. הן מאוד אמינות גם.

לא יודע, אצלי הן יותר צהוב בהיר-לבן והראייה בהם קצת בעייתית בלילה ובמיוחד לילה גשום. חוץ מזה, סבבה.

היה לי נסיון עם כל החברות האלו כמעט.

שים לב ששאלתי על הדגם Xtreme Vision 130% ולא על הדיימונד ויז'ו.

• תוכן חדש...