Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברים , אני רוצה להחליף את כל התאורה הקדמית בפורד שלי , 2 פנסים קדמיים ו2 פנסי ערפל .

מצאתי את זה בEBAY.

http://www.ebay.com/itm/182008404797?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש בעיה חוקתית איתם ? , או משהו שאני צריך דעת?

ההבנה שלי בתחום אפסית , רק רוצה אור לבן במקום הצהוב הדוחה הקיים.

פורסם

מישהו יכול לאשר שהמנורות בפנסים הקדמיים בפאסאט 2004 זה H7?

וגם האור הגבוהה זה H7?

ואם כן קראתי באשכול וניהיתי כבר מבולבל אני רוצה להחליף את האור הצהוב בפנסים גם הראשי וגם הגבוהה ללבן

ועכשיו התלבלתי כבר טורבו לד פה קסנון שם PHILLIPS DIAMOND VISION וכו'

מישהו יכול להגיד לי מה האופציה הכי טובה להחליף את האור הראשי והגבוהה ללבן? (עדיפות לחוקי כמובן)

פורסם

אני רק רוצה לומר שהתקנתי באאוטלנדר אור נמוך של אוסרם נייט ברייקר, וזה פשוט אור משגע. הרכב מנצנץ מרחוק באורות לבנים וצהובים גם יחד, מטריף. עשיתי את זה בלית ברירה, כי לא מצאתי אור נמוך של פיליפס 130%, אבל עכשיו אני ממש מרוצה מהשילוב הקטלני. האור הגבוה של פיליפס מאיר את כל הרחוב כשצריך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
מישהו יכול לאשר שהמנורות בפנסים הקדמיים בפאסאט 2004 זה H7?

וגם האור הגבוהה זה H7?

ואם כן קראתי באשכול וניהיתי כבר מבולבל אני רוצה להחליף את האור הצהוב בפנסים גם הראשי וגם הגבוהה ללבן

ועכשיו התלבלתי כבר טורבו לד פה קסנון שם PHILLIPS DIAMOND VISION וכו'

מישהו יכול להגיד לי מה האופציה הכי טובה להחליף את האור הראשי והגבוהה ללבן? (עדיפות לחוקי כמובן)

אור גבוהה ונמוך הינו H7

אם אתה רוצה חוקי וחזק מספיק(עם גוון צהבהב-דיי תלוי בפנס/ריפלקטור ועד כמה הפנס עצמו עכור) זה night-breaker-unlimited או philips-xtreme-vision-130, הגוון בינהם אמור להיות דיי דומה. אני אישית משתמש בנייט בריקר וכמעט ולא יוצא לי להשתמש באור גבוהה כי האור הנמוך מספיק לי כמעט להכל.

פורסם

אהלן,

החלפתי לפני שנה וחצי בערך את הנורות מקדימה ל Mtec יש לי H7 ושני לדים פשוטים לבנים,

כרגע נשרפה לי נורה אחת של Mtec ואחרי שנה וחצי איתם הראות שלהם היא פשוט חרא,

בנסיעה בלילות בכבישים ללא תאורה לא רואים כלום.

אני צריך המלצה לאורות ראשיים ולאורות חניה, אני מוותר על קסנון כי אין לי כח למשטרות.

חשוב שיהיה ראות טובה וחזקה ועדיפות שיהיה גוון לבן ,

אור ראשי H7 ואור חניה T10.

מחפש גם נורות שיהיה גוון לבן לפנסי ערפל שלא יהיה חזק מידי שלא יסנוור אנשים - H11.

תודה ענקית!

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

אור לבן שיהיה חזק וחוקי לא תמצא...

צהבהב כניראה שכן(אם כן תעיין בתגובה הקודמת שלי), נורות לד T10 איכותיות וחזקות כניראה שיעלו סביבות 70-80 שקל לזוג(אני יכול להביא לך קישור למה שאני משתמש כבר 4 חודשים בינתיים אין בעיות, עלו לי 75 שקל)

H11 תוכל גם לרכוש נייט בריקר אם אתה מעוניין בליראות ולא פוזה של צבע

פורסם (נערך)

ראיתי שמישהו המליץ על אור ראשי Philips Extreme Vision הוא אמר שזה יותר צהבהב אבל ביחד עם לדים טובים באור חניה זה יהיה טיפה יותר לבן,

מה אתה אומר עליהם? (עריכה: עכשיו ראיתי שזה מה שהמלצת עליהם למעלה מה ההבדל בין אלה לבין הניט בריקר?)

ואתה יכול לשלוח לי קישור ללדים האיכותי וחזק?

לגבי ה H11 זה בפנסי ערפל אני משתמש בהם נטו ליופי רק חשוב לי שיהיה שם גוון לבן אבל לא חזק מידי שלא יסנוור.

עריכה אחרונה על ידי yoelb00

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם (נערך)

אלו הנורות שעומדות אצלי(שים לב שהאורך שלהן מחוץ לבית נוראה היינה 3ס"מ בערך, כלומר מנורה וחסית ארוכה,הגוון הוא לבן כחלכל)

לגבי נורות ערפל הייתי אומר שתקנה לד שיש לו כיסוי של 360 מעלות העוצמה(בשביל המראה לא ניראה לי שתצתרך יותר מ15W) בדרך כלל לא תיהיה מספיק חזקה כדיי לסנוור מישו(המצלה לצערי אין לי)

אם תרצה אני אשלח לך בפרטי איך הפנס ניראה בשילוב הזה(ממזדה 2010 עם נייט בריקר+הלד הזה)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

איך אפשר לדעת אם הנורות T10 שהמלצת ישבו בדיוק במקום? אם הם ארוכות אז בטח אי אפשר לנעול אותם במקום והם יקפצו ויזוזו, או שאני טועה?

יש מישהו שיש לו ברכב

Philips

Extreme Vision עם שילוב של לד לבן באור חניה? אני רוצה לראות איך הפנס נראה.

תודה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

לי יש פיליפס אקסטרים ויז׳ן 130% ולדים לבנים.

התוצאה יוצאת צהבהבה, ובמקרים מסויימים נוטה ללבן אך עדיין עם גוון צהבהב קל.

פורסם

התקנתי לפני יומיים את הפיליפס White Vision.

למרות ששמעתי שהן לא לבנות הייתי חייב לקנות ולנסות בעצמי. האור אמנם בעל גוון בהיר יותר מנורה רגילה אבל עדיין צהבהב ובטח לא מתקרב לגוון לבן כמו שמוצהר על האריזה. סה״כ אכזבה - הוחזרו לחנות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
התקנתי לפני יומיים את הפיליפס White Vision.

למרות ששמעתי שהן לא לבנות הייתי חייב לקנות ולנסות בעצמי. האור אמנם בעל גוון בהיר יותר מנורה רגילה אבל עדיין צהבהב ובטח לא מתקרב לגוון לבן כמו שמוצהר על האריזה. סה״כ אכזבה - הוחזרו לחנות.

מקווה שהוחזר לך הכסף, עכשיו זה מאמת את הנאמר כאן כמה וכמה פעמים :)

הנורות שיתנו גוון לבן זה הMTEC והDIAMOND, הMTEC חוקית על הכביש עד כמה שאני זוכר הDIMOND לא(אין תקן ארופאי)

לצעריינו מי שלא רוצה להיות עיוור או להסתבך עם שוטרים יצתרך לקנות נורה רגילה בלי יותר מידי שטויות עליה בדומה לאקסטרים וויז'ן או נייט בריקר או נורת LONG LIFE של חברה נורמלית וכמובן לסבול צבע צהוב-צהבהב.

פורסם

הזמנתי את הנייט בריקר לאור ראשי + 2 לדים לבנים T10 מאנגליה,

הוזמן גם אורות לפנסי ערפל פיליפס דימון וויז'ן H11,

מאמין שעוד שבוע זה כבר יגיע ואני אעלה תמונה,

תודה על העזרה.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

פורסם

אין שום נורה שתיתן באמת אור לבן, אם כן היא מצופה ואז היא גם חלשה( ע"ע דימונד וויז'ן)

במיוחד בריפלקטורים.

חבל לשפוך כסף סתם, מי שיש לו עדשות שיתקין קסנון ויבצע כיוון אורות.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...