Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פוסט עצבני! מיליון תגובות חחח

טוב, נדחף קצת. לדעתי גם יעזור לאחרים אבל גם אני זקוק לעזרה קטנה.

אז ככה, אחרי חיפושים נרחבים מצאתי סוג מסוים ואיכותי של נורות לד לבנות (גוון 6500K) שמגיעות עם גוף קירור ומאורר. מכנים אותן טורבו. אתמול קיבלתי את ההזמנה והן אכן מתאימות פיקס ועושות אחלה של אור. מצרף תמונה (לא הכי ברורה) להמחשה בלבד.

IMG_20160524_205742.jpg

שימו לב שמדובר בפנס השמאלי (אם מסתכלים מלפני הרכב אז הימני) וזה לא באמת מסנוור כמו שזה נראה בתמונה...

אלו המנורות:

IMG_20160525_161354_1332355563.jpg

ולא, זה לא קסנון!

ועכשיו שאלונת:

לאור גבוה בסיטרואן C5 איזו מנורה אני צריך? האור נמוך אצלי הוא H7, כנ"ל לגבי הפנסים עוקבים (אלו שנדלקים כשמסובבים את ההגה), אבל האור הגבוה דק יותר, נראה כמו H13 או H1. לא סגור על זה. מישהו יכול לעזור?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נשרפו לי ה

אורסום נייט בריקר אחרי 3 חודשים,

הן היו מעולות ועכשיו אני חייב להזמין נורות חדשות

אני מתלבט בין האורסום נייט בריקר עוד פעם לפיליפס אקסטרים ויז'ן 130%

מה יותר מומלץ ? למזדה CX5 .

ואם אפשר המלצה למוכר טוב ואמין . תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי david1711
פורסם

אני התקנתי את הפיליפס אצל ברכב, ביחס לנורות שהגיעו עם הרכב זה שמים וארץ.

האור הרבה יותר חזק (רואים את בבירור את השלטים בכביש שפתאום מחזירים אור) ומאיר רחוק יותר.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

דוד הנורות נקנו בארץ?

בכל אופן תזמין מאתר בשם POWER BULBS אמין ונותן אחריות(תהיה בעיה תפנה אליהם הם יעזרו בשמחה)

לארז והספורטאג' מבדיקה בריפרוף(אין לי זמן כ"כ לחפש עכשיו) כנראה מדובר בנורה מסוג H7, תאמת אתזה מול ספר רכב,אם אכן כך ואתה רוצה אור לבן תוכל לרכוש דיאמונד ויז'ן מהאתר שהמלצתי למעלה(כל או אתה מתכנן ליופי ולא לפרקטיות)

פורסם
דוד הנורות נקנו בארץ?

בכל אופן תזמין מאתר בשם POWER BULBS אמין ונותן אחריות(תהיה בעיה תפנה אליהם הם יעזרו בשמחה)

לארז והספורטאג' מבדיקה בריפרוף(אין לי זמן כ"כ לחפש עכשיו) כנראה מדובר בנורה מסוג H7, תאמת אתזה מול ספר רכב,אם אכן כך ואתה רוצה אור לבן תוכל לרכוש דיאמונד ויז'ן מהאתר שהמלצתי למעלה(כל או אתה מתכנן ליופי ולא לפרקטיות)

תודה על התשובה,

נכנסתי לאתר, אני צריך כנראה HB4, אתה ממליץ על האתר?

הציעו לי בארץ ב-300 ש"ח , נשמע לי קצת יקר.

• תוכן חדש...