Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל באיביי זה ניסוי הטעיה:wink:

מהמוכר הזה הזמנתי, הגיע דיי מהר וכבר עובד כמה חודשים טובים

1157

7440

7443

921(T10) לפס ברקס עליון- אמור להתאים

את מה שחסר סורי תצתרך להזמין בעצמך

תוכל להגיד לי לאן מתחבר כל מנורה שצויינה פה?

כי אני רוצה להזמין אבל אסתבך כי הכל נראה אותו דבר..

ועוד שאלה, למה בחלק מהקישורים זה סט של כמה נורות?

בגדול אני רוצה להחליף את האור רוורס, אורות דרך אחוריים, אורות ברקס + אור ברקס אמצעי (למעלה בהאצ'בק), אורות לסלון הרכבים, אשמח שהכל יתאים ל-M3 ספיריט 08 (5 דלתות)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי נסיון עם מוצרים שלהם מלבד ביקורות ברשת.

יש לי נורות לד של jdm star והן מעולות.

עם קסנון יש לי נסיון רק עם קיטים של hid direct, וגם הם מעולים.

על איזה רכב מדובר?

יש רכבים שהעדשה כבר מגיעה מכוונת.

תצלם את החיתוך של האלומה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אצלם בערב, בעיקרון בגלל שהוחלף פנס אחד( צד הנוסע) יש לי הרגשה שהוא לא מכוון, ניסיתי לכוון אותו שיהיה ממרחק של 3 מטר על קיר ישר באותו קו עם צד הנהג, מדובר במאזדה 3 2010

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הייתי רוצה להגיד לך שכן.

כל הנורות עם הציפויים למיניהם הן די גרועות.

אתה יכול להתקין קסנון, על ריפלקטור זה מסנוור, מושך עין הרבה יותר מאשר בעדשה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק באופן תאורתי, אני בא מבקש כיוון אורות(ניתן לעשות במוסך או שחייב לגשת למכון טסטים?), והם בתהליך רואים שיש לי קסנון, הם מדווחים עושים לי משו?

אני יודע שבוחן תנועה נודניק שיודע להבחין יכול לעשות כנל גם בטסט

פורסם

טוב.. אז לאחר שקצת התחלתי להבין איך העסק עובד,

אז אני מארגן הזמנה גדולה של כמה מנורות.. ואשמח לכמה שאלות לפני שאני סתם טועה במשהו ומזמין משהו שונה או לא טוב..

קודם כל הכי חשוב לי שזה יהיה תואם לרכב (מאזדה 3 ספיריט 5 דלתות), וכמובן שיהיה תואם לוולט של המנורה ושלא ייצא מצב שזה יהרוס משהו.. אז ככה, לשאלות
smile.gif

1)
אורות גבוהים:

אתמול קניתי והתקנתי את הפיליפס דיימונד וויז'יון בצבע לבן ועכשיו אני רוצה לשנות גם את האור הגבוה שלי, וראיתי שניים:

http://www.ebay.com/itm/HID-White-9005-HB3-High-Power-27-3528-SMD-LED-Bulbs-For-Car-Daytime-Runing-Light-/161879652430?hash=item25b0c7784e:g:4oYAAOSwI-BWO4Bs&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/HID-White-9005-HB3-High-Power-45-4014-SMD-LED-Bulbs-For-Car-Daytime-Runing-Light-/161938256921?hash=item25b445b419:g:wfMAAOSwKtlWi~1G&vxp=mtr

מה ההבדל ביניהם? כי זה נראה אותו דבר חוץ מזה שהראשון רשום 27-3528-SMD והשני זה 45-4014-SMD, אני רוצה את האור החזק יותר אבל עדיין שיהיה תואם, מה להזמין?

ועוד בעניין הזה, ראיתי גם את המוצר הזה:

http://www.ebay.com/itm/311496746862?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זה תואם? לפי דעתכם זה יהיה יפה יותר אור כחול כגבוה?

2)
כפי שראיתם בשאלתי הקודמת, אשמח אם תביאו לי גם קישורים לנורות איכותיות שתואמות לרכב ומאירות ממש חזק ל: אור רוורס, אורות דרך אחוריים, אורות ברקס + אור ברקס אמצעי (למעלה בהאצ'בק), אורות לסלון הרכבים, אשמח שהכל יתאים ויהיה חזק יותר ממה שיש לי עכשיו. (כרגע יש לי אורות לבנים בסלון הרכבים, אורות לבנים מעל הלוחית רישוי האחורית, וזוג נורות חנייה בצבע לבן), [השאלה אם יש משהו איכותי יותר ממה שיש לי..]

אם תוכלו כמובן לעזור אשמח מאוד, תודה ענקית מראש !!

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

אנחנו לא יודעים מה יש לך...

בכל אופן ציינתי לך בדיוק מה אתה צריך לכל פנס ובתגובה אחרי הבאתי קישורים של נורות ממוכר נורמלי(קצת חדש אבל נראה שמה שהזמנתי אצלו עובד כמו שצריך)

אז תדפדף ותיראה מה שאתה צריך(דיי פירטתי כל סוג לאיפה הולך)

לגבי מה שצירפת זה ז** שלא יאיר לך רבע ממה שמנורה צריכה לפלוט.

תזמין עוד זוג דיאמונד ויז'ן בתוצרת 9005/HB3

אני לא חובב שלהם כי הן חלשות אבל אם אתה רק בקט של סטיילינג ולא באמת לראות תכביש אז סבבה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם
אנחנו לא יודעים מה יש לך...

בכל אופן ציינתי לך בדיוק מה אתה צריך לכל פנס ובתגובה אחרי הבאתי קישורים של נורות ממוכר נורמלי(קצת חדש אבל נראה שמה שהזמנתי אצלו עובד כמו שצריך)

אז תדפדף ותיראה מה שאתה צריך(דיי פירטתי כל סוג לאיפה הולך)

לגבי מה שצירפת זה ז** שלא יאיר לך רבע ממה שמנורה צריכה לפלוט.

תזמין עוד זוג דיאמונד ויז'ן בתוצרת 9005/HB3

אני לא חובב שלהם כי הן חלשות אבל אם אתה רק בקט של סטיילינג ולא באמת לראות תכביש אז סבבה.

האור גבוה של הדיימונד מאוד יקר , באיזור ה-180 שקל.. מעדיף להזמין כבר משהו חלופי מהאיביי במחיר נמוך יותר..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
יובל אורות אחוריים אתה יכול להחליף את כולם ללד,אתה תצתרך לפרק דיפון בבגאג'.

מקדימה אתה יכול להחליף את אורות החניה ואיתותים ללד(חניה לא יצריך אותך בפירוק מיוחד, לגבי איתות אולי תצתרך לגשת מבית הגלגל או לפרק את הפנס,איתותים שבקנפיים יושבים עם קליפסות אז להיזהר לא לשבור אותן)

נורת חניה :1157A

נורת איתות קידמיים:1157A

נורת איתות אחוריות: 7440/7440A/992

נורת אחוריות(אלו שדולקים בעת הדלקת אור ראשי) :7443

נורת ברקס ראשית: 7443

נורת ברקס עליון: 921

נורת איתות צדדית(אלו שעל הכנפיים הקידמיות): 1157A

נורת בגאג': DE3175

נורת תא כפפות 2825/DE3022

חפש את כל המקטים בצירוף עם מילת מפתח LED, בדרך כלל נורות שעולות כצמד סביבות ה20 שקל לא יעשו בעיות וישרדו טוב יחסית, הנורות שימותו הכי מהר יהיו נורות חניה, אותם הייתי ממליץ להקשיע בזוג איכותי של 50-70 שקל.

אין לך צורך בקנבאס(CANBUS)

עוד 2 שאלות ברשותך,

מה זה קנבאס?

ושאלה שנייה, המון המון המון נורות שרשמת ברגע שאני רושם באיביי אני רואה שהם לכל מיני מקומות, למשל אני רושם מק"ט נורת בגאז' זה מופיע לי כנורת חנייה, אני מחפש נורה לסלון הרכב מופיע לי נורה ללוחית רישוי... איך זה ולמה זה ככה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

קנבאס זה פרוטוקול במחשב רכב, אצלך אין את התופעה בדומה לוואגיות שנשרף להם נורה וקופצת התראה בלוח שעונים, באותו הרגע המחליפים ללד המחשב מזהה התנגדות נמוכה יותר ולכן מתריע על "נורה שרופה"

אותו סוג של נורה יכול להופיע במספר מקומות ברכב, כמו תאורת לוחית רישוי, תאורת תא כפפות, תאורה פנימית כמו כן וינקרים וכו'

עריכה אחרונה על ידי iliahrom

• תוכן חדש...