Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, POWERBULBS הגיבו לי בתמיכה טכנית עוד באותו יום ששלחתי להם מכתב למה התעכב לי המשלוח (כמובן באשמת הדואר, אבל צריך גם לוודא איתם ).

הבטיח לי שיגיע לי בימים הקרובים ובמידה וימשיך להתעכב ישלחו לי מספר מעקב וכו'. בקיצור, יש עם מי לדבר מבלי קשר לאיכות הטובה של המוצרים עצמם.. בנוסף אתה מקבל מנורות חנייה עם כל מנורות שאתה מזמין אם אני לא טועה (לפחות בדמוי קסנון של פיליפס זה ככה).

לגבי צבע לבן וחוקיות. עברתי טסט פעמיים עם פיליפס דיאמונד ויז'ן ולדים כחולים (עם הערות על הלדים כמובן ).

מצד שני, הדיאמונד ויזז'ן אצלי לא ממש לבן וזה הנקודה שהבחור למעלה ציין. זה נראה שונה בהרבה מקרים.

אם בכל זאת אתה רוצה להתקרב לצבע הלבן שאתה שואף , רק דיאמונד ויז'ן 5000K.

אין להן תקן אירופאי והן לא מאירות הכי חזק , אני עברתי איתן כמה פעמים טסט , אבל אצלי זה צהבהב בהיר כזה. (טוב, פנסי זכוכית בני 16 ).

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני מחפש אור לבן וחוקי.

היום ראיתי באוטודיפו PHILIPS WHITEVISION המחיר שלהם עומד על 213!!!

אני כניראה יזמין את הPHILIPS EXTREME VISION 130%

שלפי מה שהבנתי אמורות לתת צבע לבן חוקיותוטווח תאורה רחוק!

מה אתם אומרים? כי לשים את ה DIAMOND VISION זה להסתכן בשוטר ובמקרה הגרוע הורדה מהכביש

והאם הנורות האלו יעשו את העבודה ?

OSRAM cool blue H7

ו לאור הגבוהה H1 של גם של OSRAM

עריכה אחרונה על ידי Femenen
פורסם

מצטרף לבקשה - נורות ראשיות שיביאו תאורה לבנה נטו (ולא שיראה צהוב אפילו טיפה), אשר מאירות חזק וגם חוקיות.

פורסם

עברתי על כל מיני נורות.

פיליפס של דיאמונד BLUE VISION , MTEC SUPERR WHITE

OSRAM COOL BLUE.

אף אחת מהן לא נראיתה כמו שצריך על הרכב והגוון היה צהבהב. הדיאמונד ויז'ן האירו לי הכי טוב למרות שזה צריך להיות הפוך.

פורסם

צבע לבן מנורת הלוגן חוקית קצת קשה למצוא,כמו שאמרתי, הגוון ישתנה מפנס לפנס,אצלי היה קטע הזוי להלוטין עם הדיאמונד שבדקתי עם רכב של חבר,מזדה 6 ומזדה 3 שלי,לשני הרכבים יש עדשה והגוון פשוט היה שונה מאותה מנורה :S.

בנוסף בדיאמונד הגשו לי הרבה יותר חלשים המנרה המסכנה של פיליפס שאיתה קיבלתי את הרכב[LONG LIFE VISON]

כרגע אני עם נייט בריקר אולטימייט, אומנם אור צהוב אבל מאיר הרבה יותר חזק.

אם אתה מחפש אור לבן וחזק תצתרך לשקול אפשרות של קסנון כי הלוגן לא יספק לך את 2 המאפיינים האלה.

כמובן לבדוק אפשרות אם ניתן להשיג קסנון מקורי[עלות דיי מנפחת]

פורסם (נערך)

הזמנת מPOWERBULBS בסוף?

כן, ומצאתי את עצמי מתחרט על ההזמנה :roll:

אולי הייתי צריך להזמין אוסרם נייט ברייקר לאור נמוך ואור גבוה, ולא לשלב שתי נורות.

גם היה יוצא לי 170 שקל (אחרי 20 אחוז הנחה) במקום 270 לשני זוגות.

אבל במחשבה שניה, הרבה אנשים מתלוננים שאוסרם נייט ברייקר נשרף מהר ובעל תוחלת חיים קצרה, אז טוב שהשארתי אותו רק לאורות גבוהים שמשתמשים בהם לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני מחפש אור לבן וחוקי.

היום ראיתי באוטודיפו PHILIPS WHITEVISION המחיר שלהם עומד על 213!!!

אני כניראה יזמין את הPHILIPS EXTREME VISION 130%

שלפי מה שהבנתי אמורות לתת צבע לבן חוקיותוטווח תאורה רחוק!

אם אתה מחפש אור לבן ועדיין משהו תקין וחוקי ומאיר, שזה מינימום, לך על פיליפס וויט וויז'ן.

ואל תקנה מאוטו דיפו אלא מהאתר הנ"ל, עם משלוח חינם, וקופון של 20 אחוז הנחה, יצא לך מחיר טוב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כן, ומצאתי את עצמי מתחרט על ההזמנה :roll:

אולי הייתי צריך להזמין אוסרם נייט ברייקר לאור נמוך ואור גבוה, ולא לשלב שתי נורות.

גם היה יוצא לי 170 שקל (אחרי 20 אחוז הנחה) במקום 270 לשני זוגות.

אבל במחשבה שניה, הרבה אנשים מתלוננים שאוסרם נייט ברייקר נשרף מהר ובעל תוחלת חיים קצרה, אז טוב שהשארתי אותו רק לאורות גבוהים שמשתמשים בהם לפעמים.

אנ לא בטוח ב100% אם ראתי אתזה כאן ואם זאת הייתה הכוונה לאורסום, על תוספת עצמת הארה באה על חשבון חוט להט וחומר שממנו הוא עשוי, כלומר יתכן הנייט ברייקר עם חוט להט דק יותר ועם חומר בעל הנגדות גבוהה מהרגיל לכן כיוצא אורך החיים שלו יכול להיות קצר יותר[שמור בכל אופן זוג נורות למצב חירום]

פורסם

צריך המלצה לסט שיכלול את המאפיינים הבאים - כמה שיותר לבן אך חוקי.

לרכב סיאט איביזה 2012.

אני צריך - 2 נורות לאור ראשי

2 נורות לאור גבוה

4 לדים לאורות דרך

2 נורות ל DRL (זה הנורה הכתומה שיש בצד של כל פנס לא? אם אפשר גם שיהיו בציפוי שקוף ולא כתום)

2 נורות לפנסי ערפל

כמובן שיהיה ללא שגיאה.

תודה.

פורסם

איזה סוג נורה יש בפנסי ערפל של סיאט איביזה שנת 2012 SC לפני המתיחת פנים?

ואיזה סוג זה הנורת DRL? (נורה עם ציפוי כתום כזה בצד של כל פנס)?

פורסם
צריך המלצה לסט שיכלול את המאפיינים הבאים - כמה שיותר לבן אך חוקי.

לרכב סיאט איביזה 2012.

אני צריך - 2 נורות לאור ראשי

2 נורות לאור גבוה

4 לדים לאורות דרך

2 נורות ל DRL (זה הנורה הכתומה שיש בצד של כל פנס לא? אם אפשר גם שיהיו בציפוי שקוף ולא כתום)

2 נורות לפנסי ערפל

כמובן שיהיה ללא שגיאה.

תודה.

איזה סוג נורה יש בפנסי ערפל של סיאט איביזה שנת 2012 SC לפני המתיחת פנים?

ואיזה סוג זה הנורת DRL? (נורה עם ציפוי כתום כזה בצד של כל פנס)?

לא זכור לי שדגם 2012 מגיע עם DRL כלשהו,נורה כתומה זה יכול להיות וינקר,תצרף תמונה למה שאתה מתכוון

בכל אופן אור גבוהה ונמוך אצלך זה H7

אמרת שאתה רוצה כמה שיותר לבן זה וזה יתנו[האור עדיין צהוב,יותר נכון צהבהב]

לאורות חנייה אם אתה רוצה משהוא איכותי אז אתה יכול לקנות אתזה, או שאתה יכול לחפש באיביי כל נורה W5W לד מתאימה

פנסי ערפל זה H8 אז יש לך את שני אלו 1 ו-2

פורסם (נערך)
לא זכור לי שדגם 2012 מגיע עם DRL כלשהו,נורה כתומה זה יכול להיות וינקר,תצרף תמונה למה שאתה מתכוון

בכל אופן אור גבוהה ונמוך אצלך זה H7

אמרת שאתה רוצה כמה שיותר לבן זה וזה יתנו[האור עדיין צהוב,יותר נכון צהבהב]

לאורות חנייה אם אתה רוצה משהוא איכותי אז אתה יכול לקנות אתזה, או שאתה יכול לחפש באיביי כל נורה W5W לד מתאימה

פנסי ערפל זה H8 אז יש לך את שני אלו 1 ו-2

תיקון: כל נורה של W5W עם CANBUS בלבד אחרת יש התראה בלוח השעונים

חפש W5W CANBUS ב ebay

יש עם עוצמה חלשה וזה עולה

למשל http://www.ebay.com/itm/Durable-2PCS-High-Power-T10-W5W-6W-194-168-LED-COB-Canbus-Side-Lamp-Wedge-Light-/151815805946?hash=item2358ed5bfa:g:whcAAOSw37tV9jor

או כאלה עם עדשה לקדימה

http://www.ebay.com/itm/White-High-Power-Canbus-T10-168-2825-W5W-CREE-LED-Bulbs-for-Backup-Lights-New-/321904933994?hash=item4af3077c6a:g:om8AAOSw14xWKJCj

http://www.ebay.com/itm/2er-High-Power-T10-W5W-Canbus-LED-Standlicht-Birne-Innenraum-Beleuchtung-Leuchte-/301287634114?hash=item46262474c2:g:McQAAOSwxH1T9vS3

http://www.ebay.com/itm/2pcs-High-Power-15W-Cree-w5w-LED-Canbus-T10-car-light-source-led-interior-light-/262273527322?hash=item3d10b86e1a:g:U5QAAOSwSHZWgpjR&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/T10-High-Power-CANBUS-Error-Free-57SMD-LED-Side-Marker-Lights-Wedge-White-Bulbs-/272153190317?hash=item3f5d981fad:g:n4gAAOSwoudW1mXF&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/501-CREE-SMD-LED-CANBUS-SUPER-PURE-WHITE-HIGH-POWER-WEDGE-UPGRADE-W5W-T10-X2-HID-/380904097981?hash=item58afa748bd:g:a78AAOSwQYZWxGAQ

http://www.ebay.com/itm/2x-Cree-XBD-3-LED-15W-T10-W5W-White-CANBUS-Error-Free-Interior-Car-Light-Bulb-/141815440129?hash=item2104dbe301:g:SSIAAOSwo0JWM0fz&vxp=mtr

יש המון סוגים שכל אחד יתאים רק תבחר עוצמת אור

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

טוב אחרי כמה ימים שיצא לי להיות עם מאזדה 3 החדשה שהייתה מצויידת בקסנון אני מרגיש עיוור אחרי שחזרתי ל3 הישנה והפשוטה שלי.

מישו היתנסה עם Philips X-treme Vision LED? או כל נורת לד חזקה ומתאימה לפרוג'קטור? או שאתם אומרים להשאר עם נייט ברייקר ולא לשבור תראש?

פורסם

הינה הפנס הוא לגולף:

hvm4md2ulmzn.jpg

עכשיו זאת העוצמה של הפנס:

Daytime running light: 5-LED Bulbs In 6500k White

Fog Light Bulb: H3/55W 10-LED Halogen Bulb On Each Grille In Dimond White

האור הזה לא יסנוור ולא ימשוך יותר מדי תשומת לב?

• תוכן חדש...