Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה, אז הלד עוצמתי יותר, אבל מה לגבי הוואטים והk והml איזה מומלץ?

אמרו לי שk6000 זה חזק מידיי, אולי עדיף 5000? וכמה ml מומלץ? והכי חשוב וואטים? ראיתי לדים בכל טווח הוואטים מ30 וואט עד 60 וואט, אם העוצמה של האור זה ml והגוון אור זה k אז למה לי לצרוך מנורה עם וואט גבוה? או להפך נמוך? או שאני אמור להתאים את הוואט בדיוק לרכב שלי?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אהלן, מחפש המלצה ללד בננה 31MM בצבע לבן נקי ובעוצמה חזקה.

צריך 2 כאלו לתא הנוסעים, דגש על עוצמה חזקה.

תודה :)

נ.ב

canbus יתקבל בברכה אבל לא חובה.

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם
מישהו? משהו? אני כבר רוצה להזמין את הנורות ואין לי מושג מה להזמין.

לא הבנתי מה אתה מחפש, אף אחד לא באמת יודע אם הלד שפה בארץ קוראים לו "טורבו לד" הוא באמת חוקי,

בקשר למחיר, גם קסנון מאיביי וגם נורה מחברה מוכרת יעלו לך אותו מחיר, K זה הגוון אם אתה רוצה לבן זה 6000K

ואם זה קסנון תזמין 35W, ודבר אחרון לפני שאתה מזמין תבדוק אם הפנס הראשי שלך זה פרוז'קטור או רפלקטור,

עדשה או מראה.

פורסם

דחבר שלי קנה לפאסט שלו דיימונד וייזין של פילפס ואמר שהאור היה חלש אז הוא החליף לקסנון איכותי, ככה שאני מחפש נורה שתעשה יותר אור ממה שיש לי כרגע בנורה הצהובה. הבנתי שהטורבו לד האלה עונות לי על הצרכים, אבל אני לא יודע מה מתאים לרכב שלי, קסנון אתם אומרים שרק 35 וואט אבל מה עם נורת לד? ולגבי הml כמה צריך? כמה מומלץ?

פורסם

טוב אז ככה:

אני הבנתי שה- [h=2]OSRAM Night Breaker Unlimited H7 (Twin)[/h]וה- [h=2]Philips X-treme Vision +130% H7 (Twin Pack)[/h] יותר טובות בשביל לראות לרחוק

וה-

[h=2]Philips Diamond Vision H7 (Twin)[/h]יותר טובות מבחינת גוון לבן

אז השאלה שלי האם יש נורה שתיתן לי גוון לבן כמו הדימונד אבל עוצמת אור חזקה כמו האקסטרים או הנייט ברייקר?

וגם מה ההבדל בין [h=2]OSRAM Night Breaker Unlimited H7 (Twin[/h]ל- [h=2]OSRAM Night Breaker Unlimited H7 (Twin Blister)[/h]

פורסם (נערך)

בוקר טוב חבר'ה, אני חוזר על השאלה,מי מ3 הנורות האלה יתן לי גוון הכי פחות צהוב ויתן תאורה טובה גם

http://www.powerbulbs.com/product/co...tense-h11-twin

http://www.powerbulbs.com/product/cr...ision-h11-twin

http://www.powerbulbs.com/product/os...-unlimited-h11

עריכה: בנוסף עד כמה שיפור אני ארגיש מה-longlife eco vision שיש לי כרגע?

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להחליף נורה לרכב שלי, סקודה סופרב. היתי היום במוסך מרכזי, 1600 לפני מע"מ למנורה אחת.

בדקתי באיבי מחירים נמוכים בהרבה...

חשבתי אולי להחליף כבר למנורות חזקות יותר מהמקורי.

אם מישהו יכול להסביר בקצרה מה הבדלים בין גז לקסנון, משמעויות לואטים וגוונים...

בגדול אני מחפש נורות חזקות עם פיזור אור מקסימלי.

תודה

פורסם
הזמנתי אאוטלנדר דגם פרימיום. בדגם הזה יש פנסים ראשיים רגילים. ראיתי שבדגם היותר יקר, יש פנסים ראשיים עם תאורת לד. איך אני משיג בעצמי פנסים כאלה?

מישהו?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תבדוק טוב שזו הנורה, לרוב מה שהולך בסופרב הוא המחשב של הנורה. לא זול, זה כולל את החיישני AFS.

יש בחור בשם הדר שמוכר זוג נורות מקוריות (פיליפס / אוסרם) ב-1000 ש"ח, יש לו גם תחליפי. חפש בפייסבוק HI-LED.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
למי שמעוניין בהשוואה של קסנון ללד, הלד עוצמתי יותר, נשאר לראות כמה זמן זה מחזיק.

קסנון 55W גוון 8000

[ATTACH=CONFIG]450547[/ATTACH]

לד 30W גוון 6000~

[ATTACH=CONFIG]450546[/ATTACH]

תוכל לשים קישור לנורות?

פורסם

שלום לכולם :-)

אני רוצה להחליף את התאורה לאור לבן (בין 5,000K ל6,000K לפי מה שידוע לי)

ונותרתי עם כמה שאלות, עדיף לקנות קיט של קסנון או נורות לד? ומה לבדוק לפי שאני קונה (וואט, עוצמת תאורה וכו'...)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...