Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים של נסיון עם נורות לד מאיביי ואין שום בעיה, העוצמה של האור הרבה יותר חזקה, יותר יפה (לבן), ואין שום בעיות.

לגבי האיכות אז כמו כל דבר בחיים, יש טובים ויש פחות טובים, לא קונה את ההכי זולות.

(מנסיון על אורות חנייה, אור בסלון, אור בתא מטען, לוחית רישוי, תא כפפות ואור רוורס בכמה רכבים שונים)

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני החלפתי את כל הנורות ברכב ללא יוצא מן הכלל לנורות לד. ממליץ ללכת על נורות לד של פיליפס, בוודאי לא הבחירה הזולה ביותר אבל איכות גבוהה וסביר להניח שהרכב שלך ימות לפני שהנורות יחזירו את נשמתן לבורא. ניתן גם להעביר לרכב הבא שלך בתנאי כמובן שיהיה מדובר באותו סוג של נורות.

לדעתי היתרון הגדול של נורות הלד האיכותיות הוא בעובדה שהן לא נשרפות, צורכות פחות חשמל ופולטות פחות חום ואני אישית מדליק את האורות בכל נסיעה, גם ביום, גם בקיץ, להראות כמה שיותר בולט בכביש, זה אולי רע מבחינת התשומת לב של המשטרה, אבל חשוב לי שהנהגים סביבי יבחינו בי ולא יכנסו בלי לדים לב לנתיב שלי, בטיחות נטו.

גם תאורת החזית היא לד איכותי, מקבלים צבע בגוון קסנון, הרבה יותר עוצמת אור ועם כיוון נכון של הפנסים זה לא אמור לסנוור יותר מאשר הפנסים עם הנורות הסטנדרטיות.

לסיכום: בהחלט ממליץ על נורות לד, אבל לך על משהו איכותי ולא זבל סיני.

פורסם (נערך)

משהו איכותיי באמת עולה יותר ממנורה רגילה. לא בכול רכב אתה יכול להחליף את המנורות החיצוניות למנורות לד אלא עם אתה קונה מנורות עם CAN BUS ואז אין לך התראה על מנורה שרופה ברכב.

הרפלקטור, העדשה וגם הבקליט מתוכננים בקפידה עבור מנורות חוט להט ולא עבור אורכי גל וצורת הפיזור של אור של מנורות לד.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יגאל, אתה מדבר על כל הנורות באוטו, או רק על הפנסים והאורות החיצוניים?

אני מאוד רוצה להחליף את האורות בתוך האוטו (אורות נוסעים, תא כפפות, תא מטען ולוח מחוונים) ללדים, ממליץ?

ואם כן, יש לך קישור לנורות שנחשבות איכותיות (יונדאי סונטה 2.0 שנת 2000)?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

בתוך האוטו תעשה מה שאתה רוצה.

אני דיברתי ספציפית על נורות שאחראיות על הארת הכביש (גם בנסיעה לאחור) ועל ניראות בכביש.

כלומר,

אור מעבר ודרך מקדימה,

בלם וחניה מאחורה,

כל האיתותים,

אורות רוורס,

אורות ערפל.

כל השאר תחליף למה שאתה רוצה.

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא לאורות הראשיים לא היה קיט של פיליפס, אצלי זה נורות מסוג H7 הזמנתי את הדור החדש של נורות הלד שמגיעות עם מעין רצועות אלומיניום לטובת הקירור, אחפש את הלינק ואוסיף אותו. נדמה לי שזה נקרא לד דור 4 או דור 5. זה כנראה לא חוקי ולכן לפני טסט אחליף חזרה לנורות רגילות אבל מאיר טוב יותר מהמקורי. אצלי ברכב נדלקה המנורה של נורה שרופה כי הנורות הללו (הכוונה לכל הלדים שהרכבתי) לא מסוג can-bus, אין אופציה כזו אלא אם כן אתה מחבר נגד ואני לא רציתי לעשות זאת. הפתרון שלי: הדבקתי על הלוח שעונים מדבקת קרבון עגולה קטנה שמסתירה את הנורה של ההתראה על מנורה שרופה...פשוט אבל עובד והרי הנורות לד הללו לא נשרפות ואני גם תמיד בודק וויזואלית ליתר בטחון שהרי יש הרבה רכבים שעדיין אין בהם התראה לנורה שרופה וגם בעבר הסתדרנו יופי בלי זה. לשיקולך

פורסם
דווקא לאורות הראשיים לא היה קיט של פיליפס, אצלי זה נורות מסוג H7 הזמנתי את הדור החדש של נורות הלד שמגיעות עם מעין רצועות אלומיניום לטובת הקירור, אחפש את הלינק ואוסיף אותו. נדמה לי שזה נקרא לד דור 4 או דור 5. זה כנראה לא חוקי ולכן לפני טסט אחליף חזרה לנורות רגילות אבל מאיר טוב יותר מהמקורי.

אם הלד מאיר חזק יותר, האם יתכן שהפנסים שלך מסנוורים את הנהגים ממול?

פורסם

איזה עדשה יש לך ברכב?

יש מכוניות שמגיעות עם עדשה "עגולה" לדוגמא מאזדה 3 2004-2009, ייתכן ועוד דגמים.

ויש מכוניות שבאות ללא עדשה עגולה, לדוגמא סיויק 2007 וכד, פיאסטה 2012.

האם הנורה הזאת מתאימה גם למכוניות ללא העדשה "העגולה?"

הכוונה שלי מבחינת סינוור

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש לי לאון 2011, הפנס מגיע עם רפלקטור ולא עם עדשה מסוג פרוגקטור. בעקרון עדיף במקרה זה עדשה עם פרוגקטור כמו שיש ברכבים שמגיעים עם קסנון. ברכבים עם רפלקטור הפיזור של האור יותר מושפע אבל ניתן לכוון את הפנסים ולהגיע בסה"כ לתאורה יותר איכותית מהמקורי.

ברכב של אשתי מסוג מאזדה 3 יש עדשות פרוגטור ושם כשהתקנתי מתקבלת אלומת אור מדוייקת יותר מכיוון שהעדשה ממקדת יותר את קרן האור.

פורסם

אנסה לעלות תמונה של הרכב עם האור שהפנסים מפיצים, אני מאוד מרוצה מהם. התקנתי אותם גם בפנסי ערפל. כל שאר הנורות ברכב הן מסוג לד עפ"י הסוגים השונים ברכב, הכוונה גם לתאורת פנים, תא מטען וגם לתאורה החיצונית כגון תאורת מספר, ברקס, רוורס, וכדומה

• תוכן חדש...