Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מהמוכר הזה נורות והן ממש לא נראות מזוייפות.

חוץ מזה שים לב שיש לו פידבק חיובי ב100%, שזה דיי נדיר לראות גם אצל מוכרים איכותיים.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שלכל הנורות האלו כמו OSRAM COOL BLUE וOSRAM NIGHTBRAKER יש תקן חוקי. מה גם שזה כולה 4200K.

אגב, עברתי עם הדיאמונד ויז'ן לפחות 2 טסטים. אין לי מושג אם הצבע אצלי מושך עין או לא (מקרוב זה על גבול הצהוב בפנסים שלי)אבל בעיקרון אין להן תקן ואין להם טווח ראייה עצום.

פורסם

אשמח לדעת מה האתר המומלץ היום (מבחינת מחיר ומשלוח מהיר) להזמנת נורות H7 איכותיות (פיליפס, RNG, וכו') לרכב.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני שוקל להזמין מהם H7 אבל אני לא יודע אם זה יפתור לי את הבעיה, הנורות שלי מאירות חלש יחסית וכשאני משתמש באורות גבוהים אני מקבל אורות שהייתי אמור לקבל במצב 'רגיל'. יש מצב שזה הפנס עצמו עכור ועבר זמנו, למרות שעשיתי חידוש פנסים ולכה

פורסם

אם אור גבוה אצלך מאיר כמו אור רגיל, הייתי מתחיל מלגשת לכיוון אורות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תודה, לצערי מחר אני במוסך ממילא אז אני אגיד להם שיתנו בדיקה על הנושא.

בכל מקרה האורות צהובים, אני יכול על דעת עצמי להחליף גוון של נורה או עוצמה שלה? הH7 שראיתי שם נראות טוב

פורסם

אל תסטה מהעוצמה שמותרת במנורות בפנסים אחרת תצפה לבעיות.

יש כל מיני מנורות שם באתר הזה, החל ממנורות רגילות בעל טווח ראייה טוב ועד דמוי קסנונים. מה שמשותף לכולם שאלו חברות איכותיות ומוכרות והאתר אמין מאוד ומהיר.

דעתי , אם בא לך דמוי קסנון זה רק פיליפס דיאמונד ויז'ן 5000K.

בשביל ראייה טובה עם דמוי האלו? שכח מזה.

פורסם
יותר זבל סיני מזה כנראה לא תמצא. ועוד 80 W?!

מה הכוונה "ועוד 80W? " לא טוב שזה 80W ? רשום שזה כמו נורת 80W רגילה , בפועל זה 12W הספק (לא צורכת הרבה)

אין לי בעיה לקנות משהו יותר יקר בסגנון הזה העיקר שיהיה חוקי וטוב , השאלה אם זה חוקי לשים לד כתאורה ראשית כל עוד זה לא קסנון ? מכל הדיבורים פה דיברנו בעיקר על נורות הלוגן רגילות עם ציפויי כחול ועל חלקן רשמו שהן לא חוקיות , לא ברור למה לד שהוא לא קסנון יכול להיות לא חוקי (כל עוד הוא לא מסנוור ולא יהרוס את הפנס כתוצאה מחום שהוא מפיק)

פורסם

לגבי מה שרשמת בסוגריים בשורה האחרונה - בדיוק מהסיבה הזו אתה צריך לבדוק את ההספק המקסימלי המותר אצלך ברכב, אני מנחש ש-80W זה קצת מעל.

אין בעיה עם נורת לד כל עוד היא בגוון הגיוני קרי צהוב / לבן. השאלה היא האם נורת לד מתאימה להיות נורה ראשית בפנס. לי אין נסיון עם נורת לד כתאורה ראשית.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...