Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי ברכב היו נורות רגילות והחלפתי אחרי שנתיים בערך לקסנון. השקעתי קצת עבודה בלהחביא את הבאלסט שלו וההבדל בלילה שווה את זה. טסט עברתי (בגבוה עדיין היה הלוגן) וככה כבר כמעט שנתיים.

פורסם

@shugiflex,

גם את הלד הוא יצטרך להסתיר, גם לו יש מגברים .

קראתי שהלד הוא יותר חלש מהקסנון ומחמם יותר את הפנס, השאלה אם זה באמת עדיף על קסנון ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
אייביי אני יודע שיש אבל אני מחפש לקנות מחנות או בן אדם פרטי בארץ.מישהו יודע מכיר מקום שמתעסקים בזה עדיפות לאזור המרכזתודה.

אם לא איביי אז יש את רד ליין בחולון, יש להם פנסי אנג'ל אייז לרוב הרכבים. כולל הלנסר :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

אני חדש כאן היום יצתרפתי ורציתי לקבל עזרה קטנה

יש לי במוו סידרה 7 ואני רוצה לעשות לה אייגל אייז למי שלא ברור לו מה זה הנה דוגמא:

1128.jpg

אלו העיגולים שמדליקים אורות

ידוע לי שיש פנס ככה מגיעה ואני בטוח שזאת עלות גבוהה אבל אני יודע שיש גם חשמלאים או סתם חובבנים שמיתעסקים בזה אני מאוד ישמח אם מישהו יודע לעשות את זה או מכיר מישהו שיכל באזור דרום אני יגיע אליו כבומן שלא מבקש טובה אני ישלם ככה שצריך יש גם אופציה לעשות שהם מחליפים צבעים בקיצור אם מישהו יכל לעזור אני מאוד ישמח :-D8)

פורסם

לא הייתי מתעסק בלפתוח פנס מקורי ו"לשחק" עם האטימה המקורית שלו מה גם שאולי יש מישהו אחד בכל הארץ שיודע לעשות דבר כזה במקצועיות ושלא ירד מרמת הרכב .

הייתי ממליץ לך לקנות פנסים מוכנים עם אנג'ל אייז, אולי פה בארץ המחירים שלהם גבוהים , מאמין שברשת יש כמה אופציות במחירים נוחים.

COCOdetailing

פורסם
שלום ..

מצאתי באיזה אתר את הנורות האלה:

http://www.powerbulbs.com/product/philips-xtreme-vision-130-h4-twin

מישהו ניסה אותם ? מומלצות ?

תודה.

לשOSRAM יש משהו דומה שקוראים לו NightBreaker - היה מותקן ברכב הקודם והייתי מאד מרוצה.

בכל מקרה שתי החברות הנ״ל מצויינות וחוקיות לכביש - אני חושב שתהנה..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ,

יש לי סיאט איביזה 2012 , קניתי היום נורות LED לאורות חניה וזה יפה ולבן לגמריי!

אבל האור דרך שלי צהוב וברגע שאני מדליק אותו נגמר התענוג של אור לבן :|

הלכתי לקנות נורות H4 לאור דרך וביקשתי גוון לבן , הוא נתן לי את אלו עם הציפויי הכחול שיענו אמור ליצור גוון לבן , ואחרי שהוא התקין לי ונסעתי שמתי לב שגם הן צהובות..ולעומת האורות חניה שהם LED זה נראה זוועה ...

אני יודע שאסור לשים קסנון אם הרכב לא הגיע עם זה מהחברה , ואסור אור בגוונים כמו כחול או משהו שונה מלבן\צהוב

אבל האם זה חוקי לשים נורות LED באורות דרך ?

ראיתי הרבה נורות לד H4 שרשומות כנורות HEADLIGHT באיביי או סרטונים ביוטיוב על הנורות האלו מותקנות בתאורה ראשית וזה יפה ...אבל בארץ המופלאה שלנו יש חוקים משלה...

מישהו יודע אם זה חוקי מבחינת משטרה ?

ואם כן יכול לפנק באיזה לינק לקנייה באיביי\אלי אקפספרס וכו'...

תודה וחג שמח

• תוכן חדש...