Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עד היום הייתי עם מנורה צהובה של Osram ולאחרונה אחי הזמין מנורות לבנות עם מילוי קסנון מהאיבי שלא התאימו לרכב שלו.

אז לקחתי ושמתי אותם אצלי.

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים נורא חשובים ויעזרו לי בהחלטה האם להשאיר אותם או לא.

הנורה הלבנה היא 100W האם זה יכול לגרום לנזק או לשרוף לי את העדשה?

הOsram היא 55W לשם השוואה.

האם אני יסנוור נהגים אחרים בכביש למרות שיש עדשה לפנס?

המנורה היא H7 הבנתי שיש משהו שנקרא UV Friendly כך שלא ישרף לי פנים הפנס האם זה חשוב שהנורה תעמוד בסטנדרט הזה?

רציתי להוסיף שלפי מידע שמצאתי באינטרנט הקורולה משתמשת בסטנדרט 9006, נורה H7 שהיא לא 9006 לא מומלץ להשתמש בה?

כי כל נורה H7 מתאימה בסופו של דבר אצלי.

אני יודע שסך הכל מדובר בנורה בכל זאת אשמח ללמוד מה נכון ומה לא ומה המושגים האלה אומרים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי BoozeFlow
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם ההספק החשמלי הנצרך של המנורה הוא באמת 100 וואט אכן נזק עלול להיגרם לחיווט החשמלי ולפלסטיקה.

תן קישור למנורה שרכשת ונבדוק את העניין לעומק.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרבה זמן כבר שאני מחפש נורות לבנות אמיתיות לרכב שלי. כבר עברתי המון נורות צהובות שביאסו אותי.

היום חזרתי לעסוק בנושא ומצאתי את הנורות האלו, מה דעתכם עליהן? סך הכל נראות טובות, מיוצרות בגרמניה ולפי הסרטונים ב-YouTube הן מספקות אור לבן בהיר (כמו שאני רוצה) ולאורך טווח.

הספק היחיד שלי הוא ההספק שלהם - 85W. האם זה יגרום לנזק?

2016 BMW M235i.

פורסם

הספק של 85W אינו חוקי לרכב כביש. אכן יהיה יותר אור מאשר נורה רגילה 55W. מצד שני, נורות לבנות תמיד חלשות יותר אז אולי הנורות הללו תהיינה חזקות מספיק.

הבעיה שחום שנוצר מ 85W יכול להמיס את הפלסטיקה של הפנס ואת חוטי החשמל של המחבר. תלוי כמה עמיד הפנס, על פי פיתוח המהנדסים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הספק של 85W אינו חוקי לרכב כביש. אכן יהיה יותר אור מאשר נורה רגילה 55W. מצד שני, נורות לבנות תמיד חלשות יותר אז אולי הנורות הללו תהיינה חזקות מספיק.

הבעיה שחום שנוצר מ 85W יכול להמיס את הפלסטיקה של הפנס ואת חוטי החשמל של המחבר. תלוי כמה עמיד הפנס, על פי פיתוח המהנדסים.

כן, בדיוק מה שחשבתי. אז מה דעתך? האם לקחת את הסיכון או שיש לך משהו יותר טוב להמליץ? אין לי כסף להשקיע בקסנון ואני רוצה אור לבן שיהיה קרוב לאמיתי.

2016 BMW M235i.

פורסם

ההמלצה שלי היא להתקין אור צהוב רגיל ולא להסתבך עם נורות לבנות שלא מאירות טוב. גם להשקיע בקסנון אומר התקנה של משהו לא חוקי ועם פוטנציאל לבעיות חשמליות.

פורסם
ההמלצה שלי היא להתקין אור צהוב רגיל ולא להסתבך עם נורות לבנות שלא מאירות טוב. גם להשקיע בקסנון אומר התקנה של משהו לא חוקי ועם פוטנציאל לבעיות חשמליות.

אני בטוח שגם אתה מעדיף אור לבן מאשר אור צהוב ויודע כמה זה מעצבן ומציק בעין.

2016 BMW M235i.

פורסם

זה לא עניין של העדפה אלא עניין של חוק, בטיחות ומניעת הפרעה לאחרים בכביש.

בבימר שלי יש נורות צהובות רגילות. במיאטה יש לי קסנון מקורי.

נכון, נחמד שיש אור לבן שגם מאיר חזק יותר וגם בטיחותי לשאר משתמשי הדרך. - כל מה שנורה לבנה רגילה לא עושה (מצופה בכחול).

האור בבימר לא מפריע לי.

פורסם
זה לא עניין של העדפה אלא עניין של חוק, בטיחות ומניעת הפרעה לאחרים בכביש.

בבימר שלי יש נורות צהובות רגילות. במיאטה יש לי קסנון מקורי.

נכון, נחמד שיש אור לבן שגם מאיר חזק יותר וגם בטיחותי לשאר משתמשי הדרך. - כל מה שנורה לבנה רגילה לא עושה (מצופה בכחול).

האור בבימר לא מפריע לי.

הרכב האחרון שציפיתי מבעל בימר (ועוד e46) זה מיאטה.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני אוהב להיות לא צפוי.

חוץ מזה, גם הבימר וגם המיאטה מחליקות נהדר. :)

פורסם

שלום רב,

התחלתי לחשוב על החלפת הנורות בפנס האחורי ללד, אולי גם האיתות וגם אור הרוורס.

השאלה שלי, האם השינוי מורגש?

נורות החניה הקדמיות בתור לדים נותנות מראה יפה יותר ומורגש, האם מאחורה גם מדובר על שינוי דומה?

מישהו ניסה או יכול להעלות תמונה של לפני ואחרי? אפילו בגוגל לא הצלחתי למצוא.

פורסם
שלום רב,

התחלתי לחשוב על החלפת הנורות בפנס האחורי ללד, אולי גם האיתות וגם אור הרוורס.

השאלה שלי, האם השינוי מורגש?

נורות החניה הקדמיות בתור לדים נותנות מראה יפה יותר ומורגש, האם מאחורה גם מדובר על שינוי דומה?

מישהו ניסה או יכול להעלות תמונה של לפני ואחרי? אפילו בגוגל לא הצלחתי למצוא.

אני חושב שהדבר היחיד שיניב הבדל משמעותי הוא האור רוורס. כפי ששמת לב (ציינת שהתקנת נורות חניה לד) ההבדל בין נורת הלוגן לנורת לד הוא עצום. אותו אפקט עם האורות החניה יהיה גם באור הרוורס. מאוד מומלץ, מוסיף אחלה אפקט. לגבי האחרים - אני לא חושב שיש הבדל משמעותי כי זה פחות שינויים בגוון הצבע.

2016 BMW M235i.

פורסם

חברים איפה אפשר לרכוש את הפיליפס DIAMOND VISION באזור חיפה ? לקליאו ספורט , HB3

התגובה של אייל שאמר שהוא עם אותו זוג כבר 3 שנים קנתה אותי בעיקרון , פחות אכפת לי גוון צבע , חשוב לי תאורה איכותית. אני אפילו נוטה יותר לכיוון הצהוב אולד סקול.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

אם ככה, דאיימונד לא יתאימו לך כלל.

הייתי הולך על ה- Night Breaker Unlimited של אוסרם. הנורות צהובות (גוון רגיל, לא אולדסקול) אבל חזקות מאוד.

מצרף לך קישור. לא יודע איפה יש בחיפה. http://www.powerbulbs.com/product/night-breaker-unlimited-hb3

עריכה: למי שמעוניין בכל נורה אחרת מהאתר, יש קופון 20% הנחה: Cartober

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...