Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי מה שרשמת בסוגריים בשורה האחרונה - בדיוק מהסיבה הזו אתה צריך לבדוק את ההספק המקסימלי המותר אצלך ברכב, אני מנחש ש-80W זה קצת מעל.

אין בעיה עם נורת לד כל עוד היא בגוון הגיוני קרי צהוב / לבן. השאלה היא האם נורת לד מתאימה להיות נורה ראשית בפנס. לי אין נסיון עם נורת לד כתאורה ראשית.

יש קטע כזה שלפעמים יצרני נורות לד רושמים משהו בסגנון של "מקבילה לנורת 80W סטנדרטית" , זה לא אומר שהנורה צורכת הספק של 80W אלא רק מפיקה אור כמו של נורה של 80וואט .

באופן כללי דיודת לד צורכת הרבה הרבה פחות זרם מנורת הלוגן , כמובן שיש גם נורות לד רציניות שלוקחות הרבה זרם (יש לי אחת כזאת של 30W תכלס שמורכבת על צלע קירור של מעבד מרוב שהיא מתחממת מהר ועושה אור יותר מהתאורה שיש לי בחדר ) אבל זה לא המקרה כאן , ראיתי גם סרטון שמודדים את הזרם שהנורה הספציפית לוקחת , וזה 0.5 אמפר , הספק זה מתח כפול זרם שזה אומר הנורות לד האלו הן 6 וואט הספק בתכלס , הרבה פחות ממה שהרכב שלי יכול והרבה פחות ממה שההלוגן צורכת , אני טועה ?

מכיוון שרשמת שלא יצא לך לבדוק לד כתאורה ראשית , אבל רשמת ש"אין בעיה עם לד" , ברשותך אני רק מוודא , האם זה לאחר שבדקת עם איזה מקור מוסמך על נורת לד בתאורה קדמית או על סמך ההגיון ? סורי שאני ככה עדיף להיות יותר בטוח מאשר לחטוף קנס או הורדה מהכביש , ואגב שלחתי הודעה למשרד הרישויי בדיוק על השאלה המסתורית הזו ושתהיה לי תשובה (אם תהיה) אעדכן פה את כולם 8)

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מחפש יותר ביצועים או יותר מראה יפה? אני לא מוצא הגיון בלקנות נורות לרכב שאיכותן מוטלת בספק ובנוסף מדובר גם בעניין בטיחותי.

אם אתה מחפש פוזה תקנה כמו שהמליצו פה פיליפס דימונד ויז'ן, אם אתה מחפש ראות טובה ככל האפשר תקנה פיליפס אקסטרים ויז'ן.

פורסם

יצא לי לנסוע עם 42 לדים בפנסים מקדימה בצבע כחול! בסגנון T10. זה חוקי כמו שאני עכשיו ראש ממשלה, ממליץ לך לא להתעסק בצבעים כאלו, גם אם לא חשבת על כך. אמנם הורדתי אותם רק בגלל הטסט דאז אבל היה לי מפגש לא נעים במיוחד עם שוטרים בגללם.

אם אני לא טועה, נורות לד כאור דרך רגיל עדיין לא אפקטיביות. פעם קראתי שזה התכנון לעתיד. כך שאני בספק מאוד שהמנורות האלו שתקנה מאיביי יעזרו במשהו.

תקנה דמוי קסנון H4\H7\HB או מה שלא יהיה וזהו.

פיליפס או MTEC לדעתי המובילים בתחום, או לפחות המוכרים "והנורמלים".

פורסם

אני צריך המלצה לנורות לרכב למזדה CX5 H11. יש לי כרגע נורות סטנדרטיות שהגיעו מהחברה, הנורות ממש חלשות ולא מאירות לי את הכביש כמו שצריך.

אני מעוניין בנורות חזקות ואיכותיות שיאירו לי טוב את הכביש, העדיפות היא לנורות עם גוון לבן יפה, ואם אין אפשרות אז גם אור צהבהב \צהוב יהיה בסדר.

יש לי אפשרות להזמין דרך איביי או עליאקספרס אם זה משנה במחיר 150 ועד 200 ש"ח לזוג נורות.

פורסם

סוג האריזה, באחד יש לך שתי נורות בודדות ובשני מארז פלסטיק שקוף עם שתי נורות.

מאד נוח למשל לאחסן בו את הנורות הרגילות לגיבוי שיהיה זרוק באוטו.

פורסם (נערך)

יש לך את הנורות האלה שבקישור ?

ומה יותר עדיף

Osram או Philips? אני פוזל יותר לכוון ה

osram .

או שלמישהו יש ניסיון איתם ?

ואיזה צבע האור שלהם צהוב ?

עריכה אחרונה על ידי david1711
פורסם

אני משתמש באוסרם האלה בשני הרכבים שלי. אבל אין לי ניסיון עם הפיליפס. ממה שהבנתי הפיליפס יקרות יותר והן +- זהות מבחינת ביצועים.

פורסם

לפי מה שאני רואה, קורה לא פעם אחת שהנורות נשרפות במועדים קרובים. בלי קשר הייתי מזמין 2 בשביל שיהיה ספייר.

שאלה, אני רוצה להחליף לרכב מסוג רנו פלואנס את הנורות. צריך 4 נורות? 2 לנמוך ו2 לגבוה?

פורסם

תעיף מבט לתוך הפנס ותבדוק האם נדלקת נורה נוספת כשאתה מעביר לאורות גבוהים או לא.

לפי התמונות נראה שיש זוג לאור גבוה וזוג לאור נמוך.

פורסם
לפי מה שאני רואה, קורה לא פעם אחת שהנורות נשרפות במועדים קרובים. בלי קשר הייתי מזמין 2 בשביל שיהיה ספייר.

שאלה, אני רוצה להחליף לרכב מסוג רנו פלואנס את הנורות. צריך 4 נורות? 2 לנמוך ו2 לגבוה?

הבעיה שהמנורות שאני רוצה עולות 150-170 שקל של פיליפס ובודדת עולה 70.

פורסם

שלום ,

אני צריך עזרה במציאת נורות H4 לרכב איסוזו דימקס (נורות שעוברות בטסט).

תקציב 150+- שקל לזוג נורות.

עדיף לא צבע לבן.

תודה מראש על העזרה. D:

• תוכן חדש...