Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היצרנים מוכרים, יש תקן, ועברתי עם הפיליפס טסט.

תמיד תוכל ליפול על בוחן שהיה לו בוקר רע, אבל זה סך הכל נורות אז מקסימום מחליפים עוברים ומחליפים שוב.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים אני צריך עוד המלצה

:smile:אני רוצה עכשיו להחליף את הנורות של פנסי הערפל , אני מתלבט האם להזמין עוד זוג של אוסרם,

או שיש לך המלצה לעוד נורה באותו רמה ?

ואשמח לקבל גם המלצה ללדים לבנים טובים וחזקים לתאורת חנייה ?

פורסם

לא מכיר פנסי ערפל.

LED לפנסי חנייה אני משתמש שנים באלו, אור לבן חזק ובעלות אורח חיים סביר פלוס.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נשרפה הנורת הלוגן בצבע כחול , מאיפה באיזור הדרום ניתן לרכוש נורה כזאת (איזור באר שבע)?

הבנתי שצבע כחול זה לא תקני ולא נמכר בכל מקום, מה שם הנורה בדיוק מישהו יודע? הבנתי שיש סוגים H7, H4 וכו'...

חשבתי אולי להזמין מאיביי.

rsz_20151217_100358.jpg

פורסם

אני מחפש נורות לבנות לפיג'ו 206CC. ראיתי כמה אשכולות בנושא אבל היו דברים בלבלו אותי כמו H7, H4 וכו', וגם ראיתי שיש נורות שעושות בעיות והרכב מראה שיש נורה שרופה.

אז אני אשמח להמלצות. ד"א אני ממש לא רוצה משהו לפוזה או משהו, רק שיראה יפה ויאיר טוב, זה הכל, לא צריך משהו מוגזם או משהו "ערבי".

וגם עוד שאלה שראיתי כמה חילוקי דעות עליה:

עוברים עם נורות לבנות טסט?

שבת שלום. :)

פורסם

שלום, יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2008 דגם ספיריט (מנוע 2.0 האצ'בק)

אני מעוניין לרכוש נורות דמוי קסנון לרכב (דוגמת osman ופיליפס) הנותנות אור דרך לבן (ואם יש אז גם לאור גבוה), אמרו לי לבדוק בספר הרכב שלא קיים אצלי ברכב.. אז הורדתי מהאינטרנט ספר מהאתר של מאזדה (באנגלית), ממה שראיתי כתוב שם H7 (אם אני לא טועה), יש אפשרות כזאת שהנורות זה H7 ולא H4 הרגילות? איזה סוג אצטרך לקנות?

ולשאלה השנייה, היה לי במשך חצי שנה ערכת קסנון של בוש עם מגברים והכל, והיה עושה לי מלא בעיות אז לפני הטסט החלטתי להוריד אותם ועכשיו לאחר שעברתי טסט אני מעוניין לקנות רק נורות בצבע לבן, מישהו יכול להמליץ לי על נורות שיפיקו הרבה תועלת ויראו יותר טוב בכביש? וכמובן גם שיחזיקו זמן? אני מעוניין באור דרך ואם יש אפשרות אז גם לאור גבוה.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

לגביי השאלה הראשונה אתה יכול לראות אם אור הדרך ואור המעבר פועלים דרך אותה נורה כנראה זה H4 אם זה שתי נורות נפרדות כנראה זה H7 ואם אני לא טועה H1.

8)
פורסם
לגביי השאלה הראשונה אתה יכול לראות אם אור הדרך ואור המעבר פועלים דרך אותה נורה כנראה זה H4 אם זה שתי נורות נפרדות כנראה זה H7 ואם אני לא טועה H1.

אני לא כ"כ מבין בזה, תוכל להסביר איך אוכל לבדוק את זה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

איזה נורות אתם ממליצים לי לפיג'ו 206CC, שלא יובילו שוטרים, שיאירו טוב ושלא יראו "ערביות"?

תודה ושבוע טוב. :)

פורסם

האם האור יתאים לתקנים ולטסט?

שתי סיבות שבגללן אולי כדאי להחליף ללד:

-נורות סטנדרטיות (הלוגן ולהט רגיל) נשרפות בתדירות גבוהה יחסית.

-צריכת זרם נמוכה יותר.

נורות לד למכוניות נמכרות באיביי במחירים זולים.

איפה ניתן למצוא את רשימת דגמי הנורות שמתאמות רכב שלי (טויוטה קורולה 2007).

תודה.

פורסם

במילה אחת, לא.

הנורות לד שנמכרות "באיביי במחירים זולים" מספקות עוצמת תאורה נחותה, ופיזור אור לא מספק לעומת נורות להט.

מכיוון שלכל הנורות ברכב ישנו תפקיד פונקציונאלי ברור (אולי חוץ מאור חניה קידמי), לא מומלץ לפגוע בעוצמת התאורה שלהן.

ישנם יצרנים שמתקינים נורות לד מקוריות בחלק מהפנסים ברכב. לא מדובר בדרעק שמוכרים ברשת "כתחליף למקורי". אלא נורות יעודיות שהושקע בהן לא מעט הנדסה.

תופתע מאוד לגלות את המחירים של הנורות הללו, יגרום לך להתגעגע לנורות להט.

יום טוב גם לך

פורסם

אני נמצא עכשיו בעבודה, וכולם פה החליפו את הנורות ללדים של "טורבו לד". העוצמה נראית חזקה הרבה יותר והצבע לבן. מדגדג לי להזמין גם... או שלא כדאי?

• תוכן חדש...