Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי פרוז'קטור (עדשות), נקווה שיפקס את העניין של הפיזור....

מבחינת עוצמה איך הם ביחס לקסנון?

הם מאירות ממש חזק לא יודע להשוות לקסנון כי לא היה

קח בחשבון שאם יש לך מכסה אבק לפנס סבירות גבוהה שלא תוכל לסגור אותו עם הלד כי הוא גדול מנורה רגילה

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לכל אלו שחשבו לקנות נורות לד לתאורה ראשית מאיביי , חבל על הכסף שלכם אני אומר לכם מראש שזה חרטא.

אני ואחי היינו סקרנים וקנינו אותן כדי לראות איך הן , וה מאירות כמו פנס יד , מצורף קישור ללסוג שקניתי ומצורף קישור לוידאו שתראו כמה "אור" הן עושות.

הנורות :

http://www.ebay.com/itm/111821840993?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

וככה זה נראה בפעולה :

https://drive.google.com/file/d/0B6pEE8_kfRJrMzJ4cnYxSHN6LTQ/view

בנתיים הזמנתי את MTEC SUPER WHITE מקווה שהן סבבה (:

LED_BULBS.jpg

עריכה אחרונה על ידי MT22
הוספת תמונה
פורסם

שלום לכולם חברים. (מכווה שזה המקום הנכון לשאול, בפורום)

קיבלתי הצעה מחיר כדי להחליף כל הנורות לרכב שלי לאור לבן (לא קנסון ולא לד, פשוט סופר וויט) ואני רוצה לעשות סקר (לבדוק בעוד מקומות וגם בebay) ולראות אם משתלם לי להזמין לבד ופשוט שמישהו יעזור לי לי להחליף.

עכשיו, דבר ראשון, לפי הספר רכב, זה מה שיש לי:

(גם מקדימה וגם מאחורה צריכים להיות 12 וולט)

מקדימה:

פנסי נסיעה ביום / פנס צד: P21W SLL

אולמת אור נמוך: H7 LL

אולמת אור גבוה: H7 LL

פנסי איתות: PY21W LL

פנסי ערפל: H8

מאחורה:

פנס בלימה / אחורי: P21W LL

פנסי צד: 2x W5W LL

מחווני כיוון: PY21W LL

ערפל: H21W

רוורס: P21W LL

עכשיו, מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר "פנסי צד"?? icon_lol.gif , חשבתי בהתחלה שזה האיתות, אבל יש גם איתות.. אז לא יודע מה זה אומר, חחח

איזה חברה ממליצים לי לחפש? מה באמת כדי להחליף מכל מה שרשמתי?

כל מה שיש את אותו "דגם" לא משנה קדימה או אחורה, זה אותה פנס כאילו?

עד כמה אפשר לסמוך באמת על הספר רכב? (משם הוצאתי מה "יש לי" כי יקרון אצלי ברכב)

תודה רבה מראש על העזרה. :-)

פורסם

איתות אל תגע

נמוך וערפל חייב, גבוהים אם אתה רוצה להשלים סט

יש לי קוסמוס בלו של mtec ואני לא יודע, מרגיש כאילו אני בלי אור

פורסם
איתות אל תגע

נמוך וערפל חייב, גבוהים אם אתה רוצה להשלים סט

יש לי קוסמוס בלו של mtec ואני לא יודע, מרגיש כאילו אני בלי אור

דבר ראשון תודה.

אבל, איך אני מחפש בדיוק?

רשמתי למשל: "P21W SLL" ויוצאים כל מיני דרבים סיני ואני לא יודע לזהות מה טוב ומה לא טוב, מה כדי ומה לא, אתה מבין?

ואני רוצה אור לבן שאראה טוב את הדרך, שמעתי וקראתי מעוד אנשים לגביי האור כחול כמו שאתה אומר שלא ראוים בכלל.

לא רוצה להזמין סתם ולבסבס כסף.

פורסם

אהלן חברים ,

כמו כולם פה גם אני רוצה תאורה ראשית לבנה כמה שניתן ללא קסנון , לכן ניסיתי מלא אפשרויות והתאזכבתי :

-ניסיתי Philips extreme vision שנאמר לי במוסך שהן הכי "לבנות" שיש להם - וזה צהוב לגמריי.

-ניסיתי נורות T5 Led מאיביי - באמת לבן אבל חלש פצצות בקושי רואים איתן.

-ניסיתי נורות עם ציפויי כחול של חברה לא ידועה מאיזו חנות של חלפים לרכב - עדיין צהוב

ואז....חשבתי שסוף סוף מצאתי פתרון והזמנתי את MTEC SuperWhite H4

קיבלתי את ה MTEC SuperWhite היום והרכבתי ו...גם הן צהובות .:cry:

בכל התמונות שראיתי שאנשים הרכיבו "נורות לבנות" שונות כולל את MTEC זה נראה גוון לבן יפה מאוד,

אבל כנראה שזה רק בגלל אפקט המצלמה

ברור לי שבחיים לא אקבל גוון לבן כמו של קסנון אבל לפחות משהו שיראה קרוב ללבן

אני כותב את זה כי אני רוצה לדעת מה הבעיה פה :

זה צהוב בגלל שהפנסים שלי חרא (סוג הרפלקטור\הפלסטיק של הפנס) ושום נורה לא תעזור (חוץ מלד) ?

או ששום נורת הלוגן עם ציפויי כחול לא עושה באמת אור שדומה ללבן והכל תעתועי מצלמה ?

אם זה משנה משהו : יש לי איביזה 2012 , הוספתי תמונות של איך זה נראה עם "אפקט מצלמה" ואיך זה נראה בתכלס מקרוב כשרואים שזה צהוב.

תודה

20160124_190854.jpg

20160124_190907.jpg

פורסם

שלום לכולם,

קניתי קיה ספורטאז' אורבן 2016 (הצורה הישנה) ולצערי היא מגיעה ללא פנסי לד כמו שיש בדגמים משנים קודמות.אני מאוד רוצה להוסיף כאלה-סתם כי זה ממש יפה! .

השאלה שלי אם אפשר להתקין אותם בפנס עצמו כמו בדגמים הקודמים או שאין אופציה כזו.הבנתי שאפשר להתקין אותם מבחוץ לפנסים או על הפרונט כמו בטויוטה,שזה פחות יפה בעיני אבל אפשרי.רעיונות, הצעות למקומות שמתעסקים בהתקנה כזו במרכז יתקבלו בברכה !

תודה.

פורסם

הדרך הפשוטה והיפה ביותר היא למצוא פנסים מקוריים מפירוק.

כל סגנון לדים אפטר מרקט אחר ייראה לא מקורי על הספורטאז'.

פורסם

עזרה קטנה:

הזמנתי מPOWERBULBS נורה בודדת של פיליפס וב18.1 נאמר לי שהמשלוח יצא לדרך.

עד עכשיו לא קיבלתי. זכור לי מהאתרים האלו שהמשלוח צריך להגיע תוך שבוע ימים+-.

משלוח אחר מאמריקה לקח לי חודש. שילמתי 7X שקל על הנורה הזו, האם אני אצטרך לחכות חודש?

מה הסיכוי שהמכס תפס? דיאמונד ויז'ן.

• תוכן חדש...