Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמיל, אני נמצא לפני קנייה של נורות לבנות לאותו רכב.

התחלתי להתעניין דווקא בפיליפס White Vision. אם יש למישהו נסיון עם הנורות האלו אשמח לשמוע. סרטונים ביוטיוב לא מביאים תועלת.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

s-l1600.jpgs-l1600.jpg

יש כאן אנשים שמשתמשים בסוג הזה? הם שווים את המחיר?

עד היום הייתי נוסע עם קסנון והחלפתי את הרכב הקודם שלי (מיצובישי לנסר החדשה)

וכרגע אני מרגיש שאני נוסע בלי אורות - גם כשחשוך.

קניתי זוג נורות של Philips רגילות מכל חנות שניתן להשיג בכל חנות רכב. - יש שיפור אבל זה לא מה שאני מחפש.

הזמנתי את הפנסים מהתמונה למעלה אני אמור לקבל אותם בשבועיים הקרובים אבל רציתי לדעת בכללי אם אתם

ממליצים על סוג אחר שהוא חזק יותר או מאיר יותר.

במידה ולא שייך לפורום הזה אנא העבירו את ההודעה.

תודה רבה לכולם.

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

נורת הלוגן לא יכולה להתחרות עם עוצמת התאורה של נורת קסנון.

אם לטענתך אתה מרגיש שאתה "נוסע בלי אורות" יש לוודא שהנורות מותקנות כמו שצריך והפנסים מכוונים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קסנון זה קסנון. לא תוכל לקחת נורת הלוגן ולגרום לה להאיר כמו קסנון. הדמויי קסנון בכלל גרועים אתה לא תראה בהם בגשם בלילה כמעט. לגבי הדגם שנתת פה זכור לי בעבר שהוא קיבל ביקורות טובות.יש לך גם סרטונים ביוטיוב אם אני לא טועה. המנורות האלה עולות גם יקר יחסית.

פורסם

התקנתי כאלה אצלי באוטו אחרי שהיו בו Diamond vision (שמוגדרים כלא חוקיים לכביש באירופה). השיפור די גדול אבל עדיין רחוק שנות אור (זה מצחיק, כי אור) מתאורת קסנון או לד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הנורות הללו של פילפס והנייטברייקר אנלימיטד של אוסרם, הן הנורות הלוגן הכי טובות שיש היום בשוק ( פרט לנורות בהספקים גבוהים שאין להן תקן אירופאי) .

הנורות הללו הכי טובות מבחינת התאורה שהן נותנות , אל תצפה לאור לבן או משהו שנראה כמו קסנון .

נ.ב לי יש ברכב את הפיליפס באור מעבר (h7) כבר חצי שנה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
מה אומרים על ה All in one Led

יש מגבר ומאוורר מובנה שלא רואים ומתחבר לכבל המקורי של הרכב...

[ATTACH=CONFIG]448716[/ATTACH]

יש לי כזה או בסגנון מבחינת הגוון הוא ממש לבן יפה.

מבחינת תאורה הוא מאיר לא מכוון וזה מסנוור ברמות מטורפות והבעיה שאי אפשר ללכת לכיוון אורות שזה מורכב כי זה מאיר כמו אור גבוה ממש מפוזר, צריך לכוון אורות עם נורות רגילות ואחרי שמחליפים ללד להוריד עם הגלגלת את הכיוון האוטומטי להכי נמוך

פורסם
יש לי כזה או בסגנון מבחינת הגוון הוא ממש לבן יפה.

מבחינת תאורה הוא מאיר לא מכוון וזה מסנוור ברמות מטורפות והבעיה שאי אפשר ללכת לכיוון אורות שזה מורכב כי זה מאיר כמו אור גבוה ממש מפוזר, צריך לכוון אורות עם נורות רגילות ואחרי שמחליפים ללד להוריד עם הגלגלת את הכיוון האוטומטי להכי נמוך

יש לי פרוז'קטור (עדשות), נקווה שיפקס את העניין של הפיזור....

מבחינת עוצמה איך הם ביחס לקסנון?

פורסם

אני רוצה להחליף בפנסים הראשים את הנורות דרך .אלה יעשו את העבודה? מה לגבי הנורה בתוך הרכב בתיקרה אלה יתאימו לי ?

בספר רכב רשום W5W זה יתן אור חזר ולבן?

http://es.aliexpress.com/store/product/7443-7440-Led-car-bulbs-12-SMD-5730-Xenon-White-W21-5W-5W-High-power-Cree/344961_32263381864.html?spm=5261.7716126.1998538926.407.d6x6Yk&sdom=101.633.663.0_32263381864

• תוכן חדש...