Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה לרכוש מנורות טורבו לד בגוון של 8000K והשאלה האם זה עובר טסט? (הדעות חלוקות בנושא הזה)

מדובר על ג'טה 2010 האם המנורה תישב כמו שצריך עם הגוף קרור?

פורסם

שלום ברשותי סקודה אוקטביה 2015 והייתי רוצה להזמין נורות טורבו לד.

רציתי לדעת האם אני צריך שתי נורות שונות אחד לאור דרך והשני לאור מעבר כאילו לאור גבוהה נורה אחת

ולאור הנמוך נורה אחרת הוא שזה בעצם אותה נורה שמתחלפת?

פורסם (נערך)
רוצה לרכוש מנורות טורבו לד בגוון של 8000K והשאלה האם זה עובר טסט? (הדעות חלוקות בנושא הזה)

מדובר על ג'טה 2010 האם המנורה תישב כמו שצריך עם הגוף קרור?

8K? זה גוון כחול/סגלגל, טסט בטוח לא יעבור ותתכונן להיות עם הרגל על ברקס כי שוטר לא יפספס אותך..

שלום ברשותי סקודה אוקטביה 2015 והייתי רוצה להזמין נורות טורבו לד.

רציתי לדעת האם אני צריך שתי נורות שונות אחד לאור דרך והשני לאור מעבר כאילו לאור גבוהה נורה אחת

ולאור הנמוך נורה אחרת הוא שזה בעצם אותה נורה שמתחלפת?

אכן, או נמוך היינה נורת H7 ואור גבוהה הינה H15

מבחינת התקנה עד כמה שאני זוכר יש מכסה שמסתיר את כל ההולך בפנים לכן אייני בטוח שהגוף קירור יקבל הספקת אויר קריר מספקת

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

תום אם הגוון לא מציק לעין(כנאמר פשוט לבן נקי ללא תוספת תכלת) לא יגידו לו משהו לא על הכביש ולא בטסט(ברוב המקרים אלא אם הוא נופל על אנשים פדנטים שעושית את העבודה).

השאלה שהוא אמור להיות יותר מוטרד זה העוצמה שלהם מול נורה סטאנדרטית בגוון צהוב/צהבהב, מהניסוי שעשיתי באצלי במאזדה הרגשתי עיוור,אחרי ששמתי נייטבריקר הבנתי עד כמה עד כמה הם היו חלשים ועד כמה הפיליפס לונגלייף היה חלש

פורסם

הדיון אודות הנורות האלו התקיים כבר מזמן.

ציפוי כחול אינטנסיבי - לא חוקי ולא עובר טסט.

בנוסף, ראה הערה ברורה מאוד בדף המכירה לגבי חוסר החוקיות באירופה.

פורסם

אני מכיר את זה הייטב ואם תשים לב אני לא נוטה להמליץ עליהן ואם כן מזהיר, אבל יש אנשים שבשביל סטיילינג חיצוני יסתכנו..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
תום אם הגוון לא מציק לעין(כנאמר פשוט לבן נקי ללא תוספת תכלת) לא יגידו לו משהו לא על הכביש ולא בטסט(ברוב המקרים אלא אם הוא נופל על אנשים פדנטים שעושית את העבודה).

השאלה שהוא אמור להיות יותר מוטרד זה העוצמה שלהם מול נורה סטאנדרטית בגוון צהוב/צהבהב, מהניסוי שעשיתי באצלי במאזדה הרגשתי עיוור,אחרי ששמתי נייטבריקר הבנתי עד כמה עד כמה הם היו חלשים ועד כמה הפיליפס לונגלייף היה חלש

לא הכרתי את זה,

אשמח לקבל קישור למכירה של הנורות הנ"ל (רצוי באיביי או מחיר שפוי בארץ).

תודה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

פורסם

אני עם נורות h4 בחזיתבצבע צהוב.

איזו נורה אני צריך לשים כדי שהאור יהיה לבן ברור וחזק? תודה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...