Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני או A1 או מיטו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אאודי שומרת על ערך? ממש...

היו לי 2 A6 ואכלתי הרבה קש עד שנפטרתי מהן. רק היום הציעו לי A3 טורבו 2009 ב-120 אש"ח במקום 150 אש"ח, ויש עוד על מה לדבר. למרות שה-A1 היא נישתית וחמודה (מישהו אמר נשית?), אני בטוח שהמיני תשמור טוב יותר על הערך מכיוון שהיא נחשבת "מותג" נחשק. האלפא היא היפה, הביצועיסטית והמיוחדת ביותר, הכי "גברית" אבל רק תראו מה קורה ביד2 - יש המון כאלו למכירה, אחרי שנה אחת בלבד. כנראה שלהיות פונטו משודרגת לא מספיק אבל לזכותה ייאמר שהיא באמת יפהפיה, בעלת נוכחות מדהימה וזולה משמעותית מהמיני המתומחרת בצורה פשוט שערורייתית.

רכב פרימיום קשה, עד כדי בלתי אפשרי למכור מהסיבה הפשוטה שציינתי למעלה והנה:

בוא נסתכל מאידך מהצד השני המיני הוא רכב עם מחירון מאוד גבוה לשנתון שלה ובטח לשאר הרכבים באותה הקטגוריה (לאו דווקא מבחינת יוקרה אלא גודל) ולרוב למי שיהיה את הסכום הזה לא יהסס לרגע להכנס לסוכנות של קאמור ויזמין לו חדשה, כן גם בעוד 2-3 שנים המשפט הזה תקף..

זה היה לגבי המיני ועכשיו תגיד שזה לא תקף לגבי האודי 6 ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=351806&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94+%D7%A9%D7%9C%D7%90+%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94+%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8

קרא את הת'רד הזה ותבין שיש בעיה למכור רכב כשהמחיר שלו עדיין גבוה, למירב האנשים אין את הכסף לקנות ממך במזומן את הרכב. בעוד שנתיים בערך הרכב שלו יהיה שווה 10~מעל המחירון אבל כרגע למי שיש לקנות ממנו כיד שניה בטח ובטח שיש לו לקנות את אותו הרכב חדש אז תן לי סיבה אחת למה שהוא יקנה כיד שניה ? וזה אותו הדבר לגבי האודי, למי שיש 150 אלף שקל לרכב ממש אבל ממש לא בעיה בשבילו לזרוק עוד כמה עשרות אלפים ולקרוע ניילונים (סליחה שאני מכליל אבל בינינו על 99 אחוז מהאוכלסיה הענין הזה תקף).

בוא תנסה למכור פיאט גרנדה פונטו בת שנתיים, בתוך שבועיים היא תמכר וגם ב5 מעל המחירון עם המצב של הדלק היום, אתה יודע למה ? כי היא לא שווה הרבה כסף ! וכאן נמצא התשובה לכל ההודעה שכתבת.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אתה חושב שהיא משמימה אבל שוב זה טעם אישי בגלל זה אני טוען שאוטו קונים עם הלב ומנהל הבנק בסופו של יום.

אני מאוד אהבתי את הלוק של הפנסים הקדמיים והאחוריים ואת הגריל של אאודי תמיד אהבתי..אני חושב שזה מתחבר לי יופי.

אני גר בארץ..ואני מודד את זה ע"פ המחירון של יד שתיים לדוגמא שמראה שבשנה הוא איבד 5K זה עדיין לא אומר שזה יהיה המצב אבל זה אומדן נחמד...מעבר לזה שבאמת כראיה ברורה אני שם את כל המיטו שנמצאות כרגע למכירה כיד שניה ובמגרשים את העובדה שהמיני של במוו היא הכי יקרה ובאמת מי שהולך לכיון הרכב הזה בעל אמצעים לקנות חדש בטח כשהמחיר של יד שתיים הוא גבוהה יחסית..

אני חושב שבשקט אפשר לקרוא לאאודי של היום רכב סחיר הרבה יותר מבמוו או אלפא..אבל שוב זו דעתי האישית בלבד ..אני גם שם דגש על הסביבה שאני חיי בא אני לדוגמא עד היום לא פירסמתי אף רכב או התאמצתי ברגע שהעברתי בסביבתי הקרובה שאני מוכר רכב הוא נמכר למכר או מכר של מכר...

כל אחד ושיקוליו...

ככה רואות את זה עיניי..

המיני יקרה מאד לטעמי..בגלל זה גם הפכה להיות יותר דגם נישה של בני עשירים מאשר רכב קטן ומפנק.

אני חושב שבמבחן ההשוואה צריכות לעמוד הA1 והמיטו.

כשאני מסתכל על שתיהן החבילות דומות מאד והעניין שלך אמור להיות עניין הלב..

אגב יש מבחן השוואתי באתר אוטו של שני הרכבים אני לא אחד שמתייחס למבחנים אבל כשתקח אותן לנסיעות מבחן אולי הוא יתן לך כמה דגשים על מה לשים לב.

מישהו יכול להסביר לי למה ברכב קטן שכזה צריך בקרת אקלים ועוד מפוצלת?סליחה שגנבתי שאלה מהשרשור.

מחירון יד 2, קובע לסיאט לאון משומשת בת מספר חודשים, מחיר גבוה יותר מסיאט זהה חדשה מהחנות. האם מזה להערכתך ניתן להסיק שמדובר בחריג היסטורי של רכב משומש שאינו מאבד אלא דווקא מוסיף ערך ? אני מסופק. כל שניתן להסיק מכך היא שהמחירון הזה לא ממש משקף מחיר שוק אמיתי. ודאי לא כשמדובר ברכב חדש לחלוטין בשוק שטרם נעשו בו עסקאות יד שנייה. בכל מקרה אני כמובן מאחל לך הנאה שלמה מהאוטו שלך.

פורסם

אני הייתי הולך על המיני, אבל אני משוחד.

כמו שהציעו לך, בצע נסיעת מבחן. כשאתה קובע כזו, ממליץ לך ללכת ולבדוק את המיטו 155 כ"ס, ולא על הגרסא החלשה יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמרתי שהמחירון הנ"ל ממש לא אומדן זה סתם נחמד לראות..

שוב ציינתי שלא עליו אני מתבסס...אלה יותר על הסביבה שלי ומה אני יודע שנמכר בא ועובר בה טוב יותר.

בכל מקרה פותח הת'רד חדעתי אתה גם צריך לשקול כמה זמן בערך אתה מתכנן להחזיק את הרכב.

אם אתה מתכנן להחזיק אותו ל4-5 שנים ויותר לדעתי תבדוק טוב את עניין איבוד הערך

אם בין כה וכו אתה מתכנן להיות עם הרכב שנה שנתיים אני באמת חושב שהמחיר שלו במצב חדש כשהוא עוד באחריות יהיה יחסית גבוהה ואנשים יעדיפו חדש או שתצטרך לרדת הרבה במחירון

אני אתן לך את עצמי כראיה כשחיפשתי רכב לא מזמן חשבתי למה לא לחסוך ולקנות את אחד הרכבים שחיפשתי ביד שניה בן שנה שנתיים במצב טוב..לא מצאתי מהסיבה הפשוטה שאלה שאכן במצב טוב נמכר במעט מאד כסף פחות ממחיר של חדש כשאתה מתכנן להוציא 200-220K על רכב לקנות אותו יד שניה ב185-200K זה לא ממש משתלם אם אתה לוקח בחשבון שנת אחריות אולי סוג של התפשרות בצבע מצב היפוטתי שיכול להיות שיש ברכב תקלה לא יודע שלא עלית עליה איבוד ערך כאשר אתה כבר יד שניה וכו' למי שהיו את ה200 מלכתחילה לא ילך לכיוון הזה בשביל הוזלה של 10-15 אלף אבל זו הייתה דעתי ואין לדעת.

פורסם

השאלה על איזה מיני אנחנו מדברים? האם 1.6 רגילה או שמדובר במיני קופר S?

בכל אופן הייתי הולך על המיני, לא לשכוח היא מבית היוצר של BMW עם הנדסת אנוש מהטובות ביותר

שיש היום בעולם, חוץ מזה הרכב מהנה מאוד לנהיגה ולא משנה מה הגרסה.

אין לי מושג לגבי A1 כי הרכב די חדש, אבל אם הבחירה בין אלפא מיטו למיני, אני ממליץ על המיני.

• תוכן חדש...