Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצפיית סרטי HD במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו רזולוציה מאוד גבוה צריך א- כרטיס מסך חזק בשביל להריץ את זה ב- טלוויזיה מתקדמת בשביל להריץ את הרזולוציה הזאת כמו שצריך ג- צריך גם מעבד חזק

אם אני טועה תקנו אותי

פורסם
לגבי הפריימרייט - אין קשר ל60 או 30 - הנקודה היא שסרט קולנוע הוא 24 ואתה צריך כפולה של 24 כדי לא לראות את ה"קפיצות בתנועה" (לא קשור למה שאתה תיארת)

כשהייתי מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה (לפני עידן ה XTREAMER הנהדר) הייתי עובד ב 1366x768 (הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה שלי) ב 60HZ. הייתי רואה גם סרטים ב 24 FPS ללא קפיצות. איך יכול להיות שלא היו לי קפיצות ? יכול להיות שפשוט לא שמתי לב ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לי i5 760 ge force 460 GTX לא אמור להריץ? אולי אני מפספס משהו בהגדרות של הכרטיס מסך לא יודע כבר.

פורסם

החומרה שיש לך מספיקה בהחלט, ניסית להשתמש בנגן של MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMA?

תלך לפי ההגדרות במדריך באתר שהבאתי מקודם. אני גם עם כרטיס של NVIDIA מדגם 220 ואני רואה בסדר גמור.

פורסם

אלון - לא שמת לב.

כל מקור ב24 פריימים שמשודר ב50 או 60 הרץ מקרטע, תלוי אם אתה "רגיש" יותר או פחות לזה ויודע מה לחפש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דדבר שני, היו לי גם בעיות בתמונה לא חלקה כמו שאתה מתאר, זה קורה בעיקר כשהמצלמה עושה תנועה מצד לצד נכון? זו בעיה של הגדרות REFRESH RATE, סרטים מצולמים ב 24 FPS לכן אתה צריך לכוון את ה REFRESH RATE בכרטיס מסך שלך ל 24 או 30, זה יפתור את בעיית הקפיצות.

איפה משנים את ה REFRESH RATE ?

אני מקבל בקרוב מחשב עם I7 2600K

8GB DDR 3 1600

NVIDIA GEFORCE 430

זה אמור להריץ הכל כולל הכל נכון ?

פורסם

טרנספורטר - כן ולא כי בסופו של דבר הכל תלוי במסך..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר נוסף חברים, יש גם הגדרות שצריך לעשות ב TV, בהגדרות תצוגה של הטלוויזיה יש להגדיר שהחיבור הוא חיבור למחשב, לכל יצרן TV יש לזה שם אחר, זה יכול להקרא DOT BY DOT או אולי PIXEL BY PIXEL, תבדקו את זה גם. בגדול מה שזה אומר זה שכל פיקסל במחשב יוצג 1:1 על מסך ה TV.

• תוכן חדש...