Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים - השוואות - היכן יש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מידע השוואתי לגבי צמיגים (אם אין בעברית, אז גם לינקים לאתרים באנגלית ייתקבלו בברכה).

בחיפוש בפורום מצאתי את הדיון הבא:

[שם לינק מצויין לאתר בשפה הרוסית

http://www.autoreview.ru/archive/2009/06/tyres/#Scene_1

אני מחפש טבלה דומה למה שיש בלינק למעלה.

האם יש לינקים דומים בשפה האנגלית

(חיפוש בגוגול הביא מידע רהשוואתי ב על החברות המובילות, אך אני מחפש גם על החברות הבינוניות)

תודה

אריאל

פורסם

I did

2 issues:

- you get results on the good tires (like Dunlop, Michelin, Goodyear, Toyo, etc.), and I want to see reviews also for the mid-level tires

- Also – I did not find a table that compares between them nicely like in the link above that was given before

Would appreciate a link for a comparable table and/or for mid-range tires, and not only the best-5

Thanks

(ובתרגום חופשי - בגוגול מצאתי בעיקר סקירות על הצמיגים של החברות הטובות, ואני מחפש גם על חברות בינוניות. כמוכן , אף לינק לא נתן טבלה השוואתית יפה כמו זו שבלינק המקורי למעלה

תודה

פורסם

יש לך ב- TIRERACK.COM טבלאות השוואה מאד מפורטות עפ"י הרבה מאד מדדים. זה המקור מידע הכי טוב שתמצא לדעתי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ב- TIRERACK.COM אין אף צמיג במידה 185/55 על 14. לא יכול להיות שלא מייצרים את המידה הזאת יותר נכון?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
יש לך ב- TIRERACK.COM טבלאות השוואה מאד מפורטות עפ"י הרבה מאד מדדים. זה המקור מידע הכי טוב שתמצא לדעתי.

אכן אתר מצויין !!! תודה

יש בו את החברות המובילות, אך לא את החברות הבינוניות שלגביהם חיפשתי מידע

כנראה שהאתרים הטוכים יודעים להימנע מצמיגים שאינם באיכות מינימלית.

חיפשתי יותר מידע על SAVA שנקנתה ע"י GOODYEAR

עניין אותי לדעת אם הם העלו את הרמה של צמיג SAVA PERFECTO

אך באתרים הטובים, החברה הנ"ל לא מופיעה בכלל.

לסיכום, תודה על הלינק לאתר המצוין

• תוכן חדש...