Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MERCEDES SL350/450

שוקי ה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רשום SL במנוע החיפוש - תגלה עולם ומלואו.

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1814146

אם יש לך עוד שאלות שלא נענו שם - הקפץ אחד השרשורים הרלוונטים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שנאמר כבר הכל, דבר חשוב שלא דיסקסו אותו הרבה.

ה 450 נולדה עקב החמרה גדולה של תקנות זיהום האויר בארה"ב וחוסר טכנולוגיה מתאימה להתמודד איתם. מרצדס העלתה את הנפח מ 350 ל 450 בשביל להתמודד עם זה אבל מה שיצא מזה הוא ש ה 450 האמריקאית חלשה יותר מה 350, אוכלת טונות של דלק, ומה שהכי חשוב וגם מוזר הוא שהגיר של ה 350 הוא בן 4 הילוכים (אוטומטי) בעוד שבגיר של ה 450 יש רק 3.

כל זה עושה כנראה את ה 350 לרכב הרבה יותר מוצלח. בנוסף הפגושים שלה דומים לאירופאים והם טרום התקופה של פגושי הענק האמריקאיים, ולכן היא גם הרבה יותר יפה לטעמי.

אגב, לא יודע אם יש 450 אירופאית, אבל אם יש אני מניח שהסיפור אחר לגמרי ושווה בדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תוהה כל פעם מחדש האם עדיף להביא רכב גרמני מארה"ב ולא מגרמניה עצמה. זה לא אמור להוריד את העלויות??

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לעשות, ארה"ב הרבה יותר זולה, הרכבים מצוידים בדרך כלל בצורה הרבה יותר טובה (מזגן, חלונות) והסיכוי למצא רכב לא חלוד במחיר שפוי באירופה קטן מאוד. במדינות כמו נאבדה ואריזונה אפשר למצא רכבים שלמצב הבודי שלהם אין תחליף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...