Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחד מהבעלים קוראים מוקי,

פנה אליו ותיתן לו להבין בדיוק מה הלך הדברים במקום שהוא השקיע בו (ביחד עם שותפיו) הרבה כסף וזמן וכמה חבל שהם (מספר עובדים כפי הנראה)עושים נזק .

מהכרות שלי איתו אני מאמין שזה יטופל כראוי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההכרות שלי איתו ואם גישתו השירותית גרמה לי להתרחק משם.

לאחד מהבעלים קוראים מוקי,

פנה אליו ותיתן לו להבין בדיוק מה הלך הדברים במקום שהוא השקיע בו (ביחד עם שותפיו) הרבה כסף וזמן וכמה חבל שהם (מספר עובדים כפי הנראה)עושים נזק .

מהכרות שלי איתו אני מאמין שזה יטופל כראוי.

פורסם

רוצה אווירה אחרת ? לך לבלות בקונצרט או באופרה ולא בקארטינג או במועדונים בדרום ת"א. זה המצב.

תתפלא, גם בקונצרטים מתנהגים כך לפעמים (באופרה הישראלית לא ביקרתי יותר מעשור)

פורסם

יפתח מוזר לי לשמוע את זה! אני הייתי שם לפני כשנתיים ודווקא היה לי נסיון ממש טוב איתם, אפילו פתחו לנו את הקארט קצת שיסע יותר טוב!

דווקא בבילו מאוד התאכזבתי כי הקארט באמת היה איטי בצורה מחפירה!

אל תשכח שהמקומות האלה בעיקר מרוויחים מילדים שבאמת באים לשם לפעמים בדיעה שזה מכוניות מתנגשות!

בכל מקרה כבר אין קארטינג שווה בארץ כי כל מקום בנוי לילדים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפותח השרשור, רק שאלה אחת קטנה ומעצבנת יש לי.

למה לכל הרוחות אתה פתחת שרשור פה לפני שניסית ללבן עם בעל המקום את העניינים, אולי הוא היה בא לקראתך והיית מקבל פיצוי, אולי היה מתנצל והכל היה נגמר יפה ועוד אלף אולי. עכשיו כל אחד שיריץ חיפוש על קארטינג בגוגל כנראה יגיע לשרשור הזה ויקבל רושם סובייקטבי מאחד שלא היה מרוצה למרות שישנם רבים שכן היו מרוצים כולל אני.

הכעס הזה שלך באמת שווה לפגוע לבן אדם בפרנסה ובעסק ובמוניטין שלו, מה נותר לי להגיד... יחי הדמוקרטיה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ממש לא מסכים איתך.

כשקוראים לי דברים כאלו אני בכלל לא מחפש פיצוי או היתנצלות ומגיע לבעל העסק פרסומת רעה אם הוא נותן לעובדים להיתנהג כך.

אני מבין טוב מאוד גם את הצד השני, העובדים "אוכלים" הרבה חרא מאנשים מפגרים ומוטלת עליהם המון אחריות עם פוטנציאל נזק לא קטן אבל עובד שלא מסוגל לעמוד בלחץ הנ"ל פשוט צריך לחפש עבודה חדשה.

תאמין לי שזו לא תלונה הראשונה שהבעלים מקבל (אני לפני חצי שנה היתלוננתי על יחס מחפיר ולא כדי לקבל פיצוי כל שהוא)

ואם הוא ממשיך בשלו הוא הרוויח את הפרסומת הרעה הזו בהרבה מאמץ :evil:

פורסם

סתם שאלה - עם זה שקיבלת קארט "איטי" וכו, יש לך רישיון מירוץ לקארטינג? בלי זה - רוב המסלולים לא יכולים לקחת אותך ברצינות בתור משהו שיודע לנהוג ולרוב ישאירו את הקארט שלך מוגבל למדי והתיחסות המארשלים בהתאם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבין את הכוונה שלך, אבל שוב, יש הבדל בין ילד בן 12 שבא לשם והקארט מכויל בהתאם לילד לבין בחור בן 20+ שבא לשם והקארט עדיין מכויל לפי הילד...

אני מבין את העסק כי זה בעצם רוב הלקוחות שלו ילדים, אז מה שנותר לי בעצם זה לא לבוא למקום כזה בציפיות או לא לבוא בכלל.

אגב הקארטינג בפ''ת היה הרבה יותר טוב מבחינתי מאשר בבילו (בזמנו)

ואם בשביל הנאה מינימלית מקארטינג צריך רשיון אז אני מוותר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין קשר לבן 12 או לא, סה"כ גם אדם בוגר יכול ליהיות בעל שיקול דעת לקוי או לא להבין באמת את המשמעות של להכנס ב50 קמ"ש (לא מרצון מן הסתם) בצמיגים - ללא שום כוונה.

למפעילי המסלול נותרות אפשרויות מועטות להחליט: או מהכירות , או רישיון / הסמכה כלשהו או הימור.

רוב המבוגרים שאני מכיר - לא יודעים לתפעל קארט במילים מעטות ובמיוחד כאלו שחושבים שהם כן ועקב כך יקחו את הכלי למגבלות - עלולים לפגוע בעצמם די בקלות.

מה לעשות - קארט - אפילו 4 פעימות , פתוח לגמרי דורש קצת בגרות ועדיף ניסיון או הדרכה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תנסה את קרית אונו !!!

גם יחס, גם מסלול מיוחד וארוך וטכני וגם פתיחות להתאים את המהירות לנהג.

יפתח מוזר לי לשמוע את זה! אני הייתי שם לפני כשנתיים ודווקא היה לי נסיון ממש טוב איתם, אפילו פתחו לנו את הקארט קצת שיסע יותר טוב!

דווקא בבילו מאוד התאכזבתי כי הקארט באמת היה איטי בצורה מחפירה!

אל תשכח שהמקומות האלה בעיקר מרוויחים מילדים שבאמת באים לשם לפעמים בדיעה שזה מכוניות מתנגשות!

פורסם
עכשיו כל אחד שיריץ חיפוש על קארטינג בגוגל כנראה יגיע לשרשור הזה ויקבל רושם סובייקטבי מאחד שלא היה מרוצה למרות שישנם רבים שכן היו מרוצים כולל אני.

מצויין.

ברוך בואך לשוק המשוכלל.

שייזכור כל מי ששולח לקוח לחפש, עזות המצח של היום, אלו הלקוחות שלא יבואו מחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou צודק.

זה משהו שהאמריקאים הבינו כבר לפני המון המון זמן. לצערי אנחנו הישראלים וחלק גדול מהאירופאים עוד לא מבינים את זה.

Bimmer

פורסם
מצויין.

ברוך בואך לשוק המשוכלל.

שייזכור כל מי ששולח לקוח לחפש, עזות המצח של היום, אלו הלקוחות שלא יבואו מחר.

הכל טוב ויפה כשמדובר במישהו אחר, אבל ביום שיהיה לקוח לא מרוצה ממך ושאפילו לא ניסה להגיע איתך להבנות, ירוץ לאינטרנט ויפרסם לרעתך נראה איך תגיב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

די כבר להתבכיין - מי ששוכר עובדים כאלה, דמו בראשו.

מי שלא שולט בעסק שלו ולא יודע מה העובדים שלו עושים - כנ"ל.

מי שגם אחרי כמה שבועות לא מוצא דרך לפצות את הלקוח המאוכזב (ונראה שאפילו לא מחפש) - כנ"ל.

• תוכן חדש...