Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה קצת ארוך אבל לא תאמינו כמה אני עצבני...

אני וחבריי רצינו להעביר את מוצאי השבת במסלול קארטינג, ולאחר שנודע לנו שהמסלול בבילו סגור עקב מזג האויר נאלצנו לנסוע למסלול בפתח-תקווה (מרחק של כשעה ורבע נסיעה לכל כיוון).

וידאנו טלפונית שהמסלול פתוח והגענו, שילמנו 100 שקלים כל אחד עבור 2 מקצים (אין הנחה למי שרוכש יותר ממקצה אחד) והמתננו לתור שלנו, כשהגיע התור ונלקחנו לחדר ההדרכה אז התחיל היחס המגעיל, ה"מדריך" הסביר על המסלול ועל החוקים ודאג להזכיר שאין ביטוח ולא מעניין אותם אם חס וחלילה תיפצעו במסלול.

עכשיו זה הזמן לציין שחבריי ואני כבר מזמן עברנו את גיל ההתבגרות ואנחנו נושקים ואפילו עוברים את גיל 30, כולנו בעלי ניסיון בנהיגה ובקארטינג, ומן הסתם אנחנו אנשים יותר שקולים ורציניים ממחפשי צרות כאלו ואחרים.

בכל אופן, ברגע שנגמרה ההדרכה ועלינו למסלול ביקשתי מאחד המרשלים שידאגו לחברה שלי שזו הפעם הראשונה בה היא נוהגת בקארט ענה לי המרשל "מה אתה רוצה שאני יעשה?" והסברתי לו שיעבור איתה שוב על הדוושות ועל אופן האחיזה בהגה קיבלתי מבט מזלזל וכשסיבבתי את הגב אליו זכיתי לברכה ממנו "עוד אחד נהיה לי הבעל בית"..., הבלגתי והלכתי לשבת בקארט שלי, בזמן שאני ממתין שכולם יישבו הבטתי על המנוע והשוותי אותו למנועים שאנחנו מוכרים בחברה שלנו, כאן המקום לציין שאני מנהל טכני של חברה גדולה שמיבאת מותג מסויים של מנועים וכרגע אנחנו מתחילים לשווק מנוע מסויים לקארט שיחליף את מנועי ההונדה הוותיקים.

בעודי מסתכל על המנוע ניגן אלי אחד החוצפנים שם והתחיל לצעוק עליי שלא אעז לגעת במנוע ואיים עלי שהוא יזרוק אותי החוצה... בנוסף לצעקות הוא צעק על שאר חבריי ואיים שלא מעניין אותו מי אנחנו והוא דאג להזכיר לנו ש "אתם לא מי שאתם חושבים שאתם, אל תשחקו לי אותה נהגים מקצועיים וכל מי שינסה לנגוע במנוע יעוף מהמסלול" לאחר שהסברתי לו יפה מי אני ולמה הבטתי במנוע (ביקשתי שיבין שבסך הכל אני מנסה לבוא לקראתם ופותר להם בעייה מסויימת במנועים והתכנון הוא להכנס ולשבת עם בעל המקום על שיתוף פעולה) והמרשל החוצפן השתיק אותי ואמר "אה כן?? טוב טוב אל תז**ן לי בשכל".

אני לא ימשיך ויכתוב על הנסיעה האיטית להחריד של הקארט, אני משלם סכום נכבד (50 ש"ח) כדי להנות ולקבל את המגיע לי בדיוק כמו שאני מקבל במסלולים אחרים, וכל מה שקיבלנו הם צעקות ויחס משפיל מצוות העובדים.

מן הסתם הקארט היה מחורבן ואיטי מ-א-ו-ד ולאחר המקצה הראשון החזרנו כולם את הכרטיסים לקופה וביקשנו את כספינו בחזרה.

אולי יש כאלו שעושים צרות, אבל יש אנשים שבאים לנהוג ולהנות מהמסלול.

לעולם לא אחזור לשם, בנוסף אני וחבריי מתכוונים להגיש תלונה לרשות להגנת הצרכן בעקבות ה"חוויה".

עותק נוסף ישלח כמובן למנהל המקום.

בושה וחרפה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה יחס מגעיל , כמו כל ישראלי ,כל הכבוד שאתם עושים מאמץ להגיש תלונה ,להפיץ כמה שיותר בשביל להשפיל את השם שלהם.

אני ממליץ על מקום קארטינג בנתניה (גו קארטינג פולג), אותו מחירים ,אך היחס שלהם חם אפילו נתנו לי כוס קולה בחינם !

פורסם

מה שאתה רושם פה לא מפתיע לצערי

אנחנו מיום ליום הופכים למדינה שתושביה תת רמה\ חלאות \ שנימוס וכבוד הדדי זה בגדר מדע בדיוני בשבילם.

גם אני בתור בן אדם שעבר לא מזמן את גיל ה30 , לא מפסיק כמעט כל יום לטעום מחדש "הלם תרבות" מאנשים בחיי היום יום

וכמו שלך זה קרה בקארטינג , לאחר זה קרה בסופר , להוא זה קרה בקניון , ולי זה קרה בסרט

אולי אני קצת מכליל אבל בעיני זה נראה שכל דור שגודל פה יוצא יותר טיפש ויותר בוטה , וככה אנחנו נראים....

בכל אופן מבין לליבך ומקווה שיעשו משהו עם אותם אנשים

פורסם

בחיים לא הכל שחור-לבן והמציאות לעיתים מורכבת . לכאורה, לפי תאורך היחס דפוק והמקום בזוי.

בוא ננסה לראות את הסיטואציה מנקודת מבט כוללת יותר. שלא יובן בטעות שאני מצדיק יחס נלוז, אבל אין מה להתפלא ולהזדעק.

זו הנורמה הכללית המשתלטת על חלקים נרחבים מישראל.

ידוע שגם אנשים נורמטיביים /תרבותיים המשרתים/מטפלים/נמצאים במגע עם אוכלוסייה קשה ובעייתית לא יכולים לשמור על התנהגות

רגילה ומסגלים דרך התמודדות חדשה , "בהמית יותר". דוגמאות : סוהרים , חיילים במחסומים וכו'.

אני בטוח שהקהל הממוצע של המקום הוא ברובו צעירים "ערסיים" חסרי תרבות ובעלי התנהגות צעקנית, שטחית , פרועה

וחסרת כבוד לסמכות וציות להוראות .טבעי שצוות המקום הופך לעצבני ומסגל דפוסי התנהגות דומים על מנת להתמודד עם

הקהל. מן הסתם הרי גם מלכתחילה צוות המקום לא מורכב מהעילית האנושית של כח העבודה.

אנו נמצאים לכאורה במדינה מתורבתת , אבל הסטנדרט במרוצת השנים הולך ומתדרדר לתת תרבות של כוחניות, אלימות

גסות רוח ורדידות.

רוצה אווירה אחרת ? לך לבלות בקונצרט או באופרה ולא בקארטינג או במועדונים בדרום ת"א. זה המצב.

והערה נוספת - האם חשבת שאולי היית לך תרומת מה לסיטואציה עקב זאת שהתחלת לבחון או לפשפש במנוע.

מה ציפית שיחשבו ? מי יכל לנחש את מניעיך הטהורים ? בוודאי חשבו שהנה עוד ערס בא לפרק מזכרת או לחבל במנוע הרעוע.

תסכים איתי שאם באת למטרת שיווק וייזום עיסקי היית צריך לכלכל צעדיך באופן שונה.

פורסם

לא חבל? אם הגעת כבר לפ"ת, היית יכול להדרים 5 ק"מ לקניון קרית אונו, לרדת לחניון 5 ולנסוע במסלול איכותי ומקצועי עם קארטים מתוחזקים היטב וצוות שיודע את העבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערי אני מסכים עם פותח השרשור

ביקרנו במקום קבוצה של 15 איש לפני כחודשיים שלושה, היחס מעובדי המקום היה באמת זוועתי, מדובר ב3 בחורים צעירים לפני גיוס ועוד אחד מבוגר בעל המקום, לאחר שהבנו שכל הערב יילך להיות באווירה כזאת החלטנו פשוט למצות אותו עם מקסימום הנאה ממה שאפשר.

כמובן שגם ביקשנו שיפתחו את הקארט למינימום זמן הקפה אבל הדבר לא עזר כי חצי מהן כבר דפוקות

אני לשם הבנתי שלא אחזור

Confidence In Motion

פורסם
אני בטוח שהקהל הממוצע של המקום הוא ברובו צעירים "ערסיים" חסרי תרבות ובעלי התנהגות צעקנית, שטחית , פרועה וחסרת כבוד לסמכות וציות להוראות .טבעי שצוות המקום הופך לעצבני ומסגל דפוסי התנהגות דומים על מנת להתמודד עם הקהל. מן הסתם הרי גם מלכתחילה צוות המקום לא מורכב מהעילית האנושית של כח העבודה.

אתה כותב מתוך חוסר הבנה על שרות. זה שיש ערסים אומר שכל מי שמגיע צריך לקבל יחס כזה? אני הדרכתי טיולי טרקטורונים לפני כמה שנים והיו מגיעים צעירים במטרה אחת להשתולל ולהתהפך - הם היו מקבלים הסברים יותר ארוכים והיינו מקפידים איתם יותר על הוראות בטיחות אבל לעולם לא התייחסנו אליהם בצורה כזאת. בטח ובטח לאוכלוסיות פחות בעייתיות כמו משפחות ותיירים.

טוב מאוד שפותח השרשור הביא את הדברים לכאן.

רוצה אווירה אחרת ? לך לבלות בקונצרט או באופרה ולא בקארטינג או במועדונים בדרום ת"א. זה המצב.

עם כזאת אופטימיות נגיע רחוק.

פורסם

זו הנורמה הכללית המשתלטת על חלקים נרחבים מישראל.

ידוע שגם אנשים נורמטיביים /תרבותיים המשרתים/מטפלים/נמצאים במגע עם אוכלוסייה קשה ובעייתית לא יכולים לשמור על התנהגות

רגילה ומסגלים דרך התמודדות חדשה , "בהמית יותר". דוגמאות : סוהרים , חיילים במחסומים וכו'.

.

אם אתה חושב שאתה צודק, אתה טועה בגדול.

אני עובד עם האוכלוסיה הכי קשה שיכולה להיות (קבלני בניין ועפר למיניהם, בני דודים מוסלמים ובני דודים בדואים) שאי אפשר להתווכח איתם כי תמיד הם צודקים ואתה טיפש. אבל, כשאתה מדבר איתם בסגנון מנומס ורגוע הם נכנסים להלם ומחזירים לך באותה מטבע של נימוס כי פתאום מישהו מדבר איתם נורמלי ולא צועק ומסביר להם לאט איפה הם טעו - וזה מצליח ב 99% מהמקרים.

חבל שאתה מאותם האנשים שסיגלו לעצמם התנהגות של אדישות כלפי יחס כזה, ככה הופכים את המדינה מזבל למיץ של זבל.

פורסם

והערה נוספת - האם חשבת שאולי היית לך תרומת מה לסיטואציה עקב זאת שהתחלת לבחון או לפשפש במנוע.

מה ציפית שיחשבו ? מי יכל לנחש את מניעיך הטהורים ? בוודאי חשבו שהנה עוד ערס בא לפרק מזכרת או לחבל במנוע הרעוע.

תסכים איתי שאם באת למטרת שיווק וייזום עיסקי היית צריך לכלכל צעדיך באופן שונה.

א. לא רוצה ללכת לקונצרט, זה לא מעניין אותי.

ב. לא נגעתי במנוע והיד שלי לא זזה מההגה, בסך הכל הסתכלתי על המנוע כי זה עניין אותי (תקרא טוב את הפוסט הראשון שלי)

ג. אני לא איש שיווק וזה גם לא מעניין אותי, מבחינתי את אנשי השיווק שלי לא אשלח לשם כלל.

פורסם

אני מסכים איתך 100% לגבי השירות הח... בארץ אבל אל תשפטו מקום לפי התנהגות מגעילה שיכולה להיות חד פעמית

יכול להיות שאלה העבודים הממורמרים, יכול להיות שהיית צריך להעיר לו מילה על ההתנהגות שלו

ויכול להיות שזה שבא אחריך קיבל יחס טוב

לא שופטים מקום בגלל עובד חרא אחד

• תוכן חדש...