Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי, אין לי מושג מהי עלות הטיפולים - מקבל אותם ללא עלות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה רציתם שהיצרן יצהיר? "מנועי ה- TSI ביחד עם גירי DSG מיוצרים בטכנלוגיה חדשה המיוצרת מסוג של הימור, השערות ומשחקי אן-דן-דינו מצד מהנדסנו - לכן תודה לכם שפני הניסיונות. תודה שדיווחתם על צריכת השמן הגבוהה, אנו מאמינים שתתקלו בעוד תקלות בהמשך, לכן נודה לכם אם תעדכנו אותנו למען שיפור איכות הסחורה..."

משהו כזה?

כדי שאתה תוכל להנות מהטכנולוגיה הזאת ביפאניות עוד שלוש שנים, פולקסווגן מתנסה ומפתחת אותם עכשיו. מה לעשות וכדי להתקדם צריך לחוות גם מחלות ילדות מי שלא מנסה לא טועה. החלוצים בארץ אכלו את המאלריה בביצות כדי שלך יהיה חשמל ומים שיוצאים מהקיר בלי בעיות. היפאנים הולכים על טכנלוגיות מוכרות ומיושנות בעוד שפולקסווגן מפתחת טכנולוגיות חדשות לטובת כולם. אם המחיר הוא צריכת שמן קצת יתר גבוהה בשלב הזה, זה נשמע כמו עיסקה טובה. גם מנועי הTSI אולי לא מושלמים אבל עובדה שעכשיו כבר כולם רצים לעשות מנועי קטנים ומוגדשים כדי לחסוך באנרגיה ופליטת מזהמים. תגיד תודה שיש מי שמעיז במקום לקטר.

פורסם

תודה למי שמעיז8)

תסלח לי אבל לקרוא לתקלות שעולות הון תועפות בDSG, "מחלות ילדות" זה לא מקובל לדעתי.

אם אחרי 150KKM הוא היה מתחיל לעשות בעיות אני מקבל את זה.

(כי 150KKM אתה נהנה מהרכב, אחר כך אתה זורק פה ושם כמה אלפים).

מזל שיש לרוב בעלי הDSG אחריות. (ועוד צעד נכון פרסומית לVW שהם העלו ל5 שנים אחריות עד כמה שאני יודע).

(כלכלית זה כמה צעדים אחורה, אבל כנראה הם השלימו עם זה שהם הפכו את הלקוחות לשפני ניסוי.)

כל מקרה רוב ההסטוריה של הרכבים, האירופאים (לפעמים האמריקאים) היו ממציאים ומפתחים טכנולוגיות, והמזרח היו מעתיקים, בדרך כלל עותקים יותר אמינים אך עם באגים כגון: צריכת דלק (עד היום אפילו יש בעיה ליצרני המזרח עם צריכת הדלק).

פורסם
כדי שאתה תוכל להנות מהטכנולוגיה הזאת ביפאניות עוד שלוש שנים' date=' פולקסווגן מתנסה ומפתחת אותם עכשיו. מה לעשות וכדי להתקדם צריך לחוות גם מחלות ילדות מי שלא מנסה לא טועה. החלוצים בארץ אכלו את המאלריה בביצות כדי שלך יהיה חשמל ומים שיוצאים מהקיר בלי בעיות. היפאנים הולכים על טכנלוגיות מוכרות ומיושנות בעוד שפולקסווגן מפתחת טכנולוגיות חדשות לטובת כולם. אם המחיר הוא צריכת שמן קצת יתר גבוהה בשלב הזה, זה נשמע כמו עיסקה טובה. גם מנועי הTSI אולי לא מושלמים אבל עובדה שעכשיו כבר כולם רצים לעשות מנועי קטנים ומוגדשים כדי לחסוך באנרגיה ופליטת מזהמים. תגיד תודה שיש מי שמעיז במקום לקטר.[/quote']

די נו, אתה מתחיל להתחרות בראשי ה"גרופיס" של המותג הזה כאן. גם אני סבור שאין הרבה מתחרים לחברה הזו בעיקר בכל הקשור באיכות המוצרים שהיא מייצרת והתחושה של up market שהיא יודעת להכניס לתוך מכוניות שאינן מכוניות יוקרה וזה יפה. אבל מכאן ועד קריאה שלך לקהל הלקוחות הפוטנציאליים שלה להתנדב להיות שפני ניסוי למען ה"דורות הבאים" וקוני היפניות למיניהם ועוד בתשלום מלא, צריך להיות מרחק.

פורסם
כדי שאתה תוכל להנות מהטכנולוגיה הזאת ביפאניות עוד שלוש שנים' date=' פולקסווגן מתנסה ומפתחת אותם עכשיו. מה לעשות וכדי להתקדם צריך לחוות גם מחלות ילדות מי שלא מנסה לא טועה. החלוצים בארץ אכלו את המאלריה בביצות כדי שלך יהיה חשמל ומים שיוצאים מהקיר בלי בעיות. היפאנים הולכים על טכנלוגיות מוכרות ומיושנות בעוד שפולקסווגן מפתחת טכנולוגיות חדשות לטובת כולם. אם המחיר הוא צריכת שמן קצת יתר גבוהה בשלב הזה, זה נשמע כמו עיסקה טובה. גם מנועי הTSI אולי לא מושלמים אבל עובדה שעכשיו כבר כולם רצים לעשות מנועי קטנים ומוגדשים כדי לחסוך באנרגיה ופליטת מזהמים. תגיד תודה שיש מי שמעיז במקום לקטר.[/quote']

את זה הם צריכים לבדוק במפעל ובמעבדות שלהם ולא על צרכנים. הצרכן הוא לא שותף בפיתוח ואם כן אז שלפחות יקבל תמלוגים מהמכירות העתידיות :-).

פורסם
טורבו טורבו ועוד פעם טורבו.

נראה לי בכל קיק אצלכם הוא לוקח שלוק שמן.

הגזמה, תמיד אמרתי שזה לא בריא כל הטורבו והכ"ס הגבוהה על מנוע קטן, במשפחתית!. (ורק משפחתיות, 1.8TSI זה מנוע מעולה למי שמחפש אנדרנלין וביצועים).

(הכי טוב המנועים של פעם, חלשים סטנדרטיים בלי משחקים בלי טכנולוגיות, ומחזיקים גם חצי מיליון עם בעלים רחמן.)

וגם לא אוכלים הרבה דלק (אני מדבר בעיקר על אירופאיות, אצל היפנים נגיד היו ביצועים יותר טובים אבל צריכה גבוהה יחסית).

(וגם הדלק, מה שחוסכים בצד אחד, מתבזבז בצד שני.)

כבעלים של גולף גולף 5 1.6 וגולף 1.4tsi,

לא מסכים - לא חושב שטורובו על "מנוע קטן" משנה, כל עוד המנוע מתוכנן לעבוד בשילוב עם מגדש. זה משנה אם היה מדובר במנוע 2.0 שלא מתוכנן לעבוד מלכתחילה עם מגדש? לא חושב שחברה תייצר מנוע מוגדש שלא אמור לעמוד בהספקים וכו'. ובחייאת, מגדשים קיימים בשוק המכוניות כבר יותר מ-30 שנה, זו לא איזו טכנולוגיה בחיתולים. נגהי מונית לצורך העניין גומאים מאות אלפים על אוקטביות מוגדשות, ככה שלא חושב שאמורה להיות בעיה במנוע מוגדש אף אם נפחו צנום ביחס לספורטיביות

תודה למי שמעיז8)

תסלח לי אבל לקרוא לתקלות שעולות הון תועפות בDSG, "מחלות ילדות" זה לא מקובל לדעתי.

אם אחרי 150KKM הוא היה מתחיל לעשות בעיות אני מקבל את זה.

(כי 150KKM אתה נהנה מהרכב, אחר כך אתה זורק פה ושם כמה אלפים).

מזל שיש לרוב בעלי הDSG אחריות. (ועוד צעד נכון פרסומית לVW שהם העלו ל5 שנים אחריות עד כמה שאני יודע).

(כלכלית זה כמה צעדים אחורה, אבל כנראה הם השלימו עם זה שהם הפכו את הלקוחות לשפני ניסוי.)

כל מקרה רוב ההסטוריה של הרכבים, האירופאים (לפעמים האמריקאים) היו ממציאים ומפתחים טכנולוגיות, והמזרח היו מעתיקים, בדרך כלל עותקים יותר אמינים אך עם באגים כגון: צריכת דלק (עד היום אפילו יש בעיה ליצרני המזרח עם צריכת הדלק).

מסכים חלקית - יש לנו בעיה בגיר dsg. הוזמנו קלאצ'ים מחו"ל. זה מאכזב, אבל לומר שלא צפיתי את זה יהיה שקרי. אני עדיין חושב שהרכב נותן יותר מכל רכב אחר בסגמנט. יש לנו גם גולף 1.6 ואין מה לשוות בין הביצועים - שמיים וארץ. הבנתי שבתיבת ה- dsg 6 שאינה "יבשה", כלל לא היו בעיות. ייתכן והמעבר הזה לתיבה עם מצמדים יבשים, היא טענות או טכנולוגיה לא בשלה, ימים יגידו. מסכים איתך, לפחות טרחו להעניק אחריות מורחבת על הגיר (אני לא מאמין עד שיחליפו לי את הקלאצ'ים ויגידו לי קבל עם ועדה+מסמך כתוב, שהרחיבו את האחריות ועל כל כל הגיר, מהבורג הכי קטן ועד העור שעל ידית ההילוכים, ולא רק על המצמדים שהוחלפו). אני חובב של פולקסווגן אבל לא יכול להיו שלא תסכים או תסכימו שהחברה הזאת מייצרת מוצרים טכנולוגיים בשתי רמות מעל המתחרות הישירות שלה.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן להפנים: מנועי טורבו אוכלים שמן! הצריכה שאתה מתאר סבירה בהחלט - מה גם שלא ציינת את אופי הנהיגה שלך (נהיגה "חזקה" עם הרבה גדישות מעלה כמובן את צריכת השמן).

אגב, כמעט כל יצרני המכוניות טוענים שעד ליטר ל-1,000 ק"מ זה מצב תקין. אני מכיר מישהו עם אלפא 147 שבזמנו נתקל בצריכה של ליטר לאלף והמוסך המרכזי נפנף אותו (מה גם שלא מדובר במנוע מוגדש!).

We are the Human Race

פורסם
אני חושב שהגיע הזמן להפנים: מנועי טורבו אוכלים שמן! הצריכה שאתה מתאר סבירה בהחלט - מה גם שלא ציינת את אופי הנהיגה שלך (נהיגה "חזקה" עם הרבה גדישות מעלה כמובן את צריכת השמן).

אגב, כמעט כל יצרני המכוניות טוענים שעד ליטר ל-1,000 ק"מ זה מצב תקין. אני מכיר מישהו עם אלפא 147 שבזמנו נתקל בצריכה של ליטר לאלף והמוסך המרכזי נפנף אותו (מה גם שלא מדובר במנוע מוגדש!).

אתה בטוח בזה?!

אז כנראה שיש לי תקלה במנוע 1.6THP שלי, הוא פשוט לא אוכל שמן, בכלל. :oops:

מחר על הבוקר אני קופץ למוסך שיסדרו את הבעיה, אני לא זז עד שיסדרו לי לפחות חצי קילו ל-1000 ק"מ!!

ולג'וני בוי -

אני יכול למסור את התודה שלי דרכך או שיש לך כתובת אחרת (עדיף כתובת פיזית, אני רוצה להודות פנים מול פנים, לא סתם בטלפון כמו איזה כפוי טובה)?

ובכלל, למי אני צריך להודות, מספיק רק ליצרן או שאני צריך להודות לכל מי שרוכש את התוצרת המהוללת של VAG "השפיץ של הטכנולוגיה"?

פורסם
כבעלים של גולף גולף 5 1.6 וגולף 1.4tsi,

לא מסכים - לא חושב שטורובו על "מנוע קטן" משנה, כל עוד המנוע מתוכנן לעבוד בשילוב עם מגדש. זה משנה אם היה מדובר במנוע 2.0 שלא מתוכנן לעבוד מלכתחילה עם מגדש? לא חושב שחברה תייצר מנוע מוגדש שלא אמור לעמוד בהספקים וכו'. ובחייאת, מגדשים קיימים בשוק המכוניות כבר יותר מ-30 שנה, זו לא איזו טכנולוגיה בחיתולים. נגהי מונית לצורך העניין גומאים מאות אלפים על אוקטביות מוגדשות, ככה שלא חושב שאמורה להיות בעיה במנוע מוגדש אף אם נפחו צנום ביחס לספורטיביות

מסכים חלקית - יש לנו בעיה בגיר dsg. הוזמנו קלאצ'ים מחו"ל. זה מאכזב, אבל לומר שלא צפיתי את זה יהיה שקרי. אני עדיין חושב שהרכב נותן יותר מכל רכב אחר בסגמנט. יש לנו גם גולף 1.6 ואין מה לשוות בין הביצועים - שמיים וארץ. הבנתי שבתיבת ה- dsg 6 שאינה "יבשה", כלל לא היו בעיות. ייתכן והמעבר הזה לתיבה עם מצמדים יבשים, היא טענות או טכנולוגיה לא בשלה, ימים יגידו. מסכים איתך, לפחות טרחו להעניק אחריות מורחבת על הגיר (אני לא מאמין עד שיחליפו לי את הקלאצ'ים ויגידו לי קבל עם ועדה+מסמך כתוב, שהרחיבו את האחריות ועל כל כל הגיר, מהבורג הכי קטן ועד העור שעל ידית ההילוכים, ולא רק על המצמדים שהוחלפו). אני חובב של פולקסווגן אבל לא יכול להיו שלא תסכים או תסכימו שהחברה הזאת מייצרת מוצרים טכנולוגיים בשתי רמות מעל המתחרות הישירות שלה.

אתה טועה.

נהגי מוניות עובדים עם מנוע 1.9TDI, על רכב שסוחב אותו גם מנוע 1.6 בנזין אטמוספרי. (או 2L אני לא זוכר, זה לא חשוב).

אם תשים להם (אני חושב שנכנס חדש על איביזה, מנוע 1.2 טורבו-דיזל), אני לא חושב שהוא ישרוד כמו ה1.9TDI של אוקטביה TOUR (דור ראשון, יש לי כמה עדויות מהשטח שהוא סחב 800KKM וגם מעל למיליון KKM).

אבל לשים לאוקטביה, מנוע 1.2 עם טורבו (הבנזין הנוכחי שכבר כמה שנים בארץ שלנו), זה כבר ניפוח מוגזם. (ביחס לנפח).

אני בעצמי התפלאתי ונדהמתי והתרשמתי לטובה מהביצועים של מנוע 1.2TSI (נסיעת מבחן איביזה DSG), אבל אני (דעתי) מטיל את העתיד שלו בספק מבחינת אמינות (אם הוא יחזיק מעמד כמו מנועים דומים אך אטמוספריים).

מה גם שהצריכה שלו לא בידיוק מצויינת ביחס לנפח. (בלי להתייחס לטורבו).

הDSG6, כמה שמהללים אותו, הוא חמוד מאוד!, (יש לי עדות ממונית שהוא החזיק יותר מ200KKM, אבל אני לא בטוח, הייתי על ליטר בירה סטלה ארטואה ועוד כמה חיזוקי אלכוהול).

כל מקרה, אם תסתכל על הניידות (לא דוגמה טובה, אבל קצת קנה מידה), יצא לי ליהיות בניידת ברגע "נהיגה מבצעית" (מתנדב, נהג "בלש"), והגיר החליק על ימין ועל שמאל (אני מבין, מנוע חזק ונהיגה שמגיעה לאופן של נהיגת מירוצים), אם זה היה ה406 שלי הגיר היה תוקע עצמו על הילוך 3 ותתעלל בו עד מחר (סתם ציינתי את זה בשביל שיהיה פיקנטי).

דעתי על הDSG6, מקווה שישפרו אותו והוא יהיה עמיד וחזק וישרוד גם מעל 200KKM בשקט ונחת לבעלים.

(ככה אני יסתכל על מכוניות כמו סופרב, כל כך יצירה מושלמת, אבל הגיר מאכזב).

אני בכללי לא מת על הגרמניות, אחלה מכוניות, חזקות מאוד ומאסיביות לעבודה, אבל לצערי נראה שכולם הם נטו לעבודה (הגב מדבר).

אני יותר בכיוון של צרפתיות\איטלקיות. (מה אני יקנה בעתיד? זה כבר נשקול יותר מאוחר, אם יהיה כסף רק צרפתית).

פורסם
אתה טועה.

נהגי מוניות עובדים עם מנוע 1.9TDI, על רכב שסוחב אותו גם מנוע 1.6 בנזין אטמוספרי. (או 2L אני לא זוכר, זה לא חשוב).

אם תשים להם (אני חושב שנכנס חדש על איביזה, מנוע 1.2 טורבו-דיזל), אני לא חושב שהוא ישרוד כמו ה1.9TDI של אוקטביה TOUR (דור ראשון, יש לי כמה עדויות מהשטח שהוא סחב 800KKM וגם מעל למיליון KKM).

אבל לשים לאוקטביה, מנוע 1.2 עם טורבו (הבנזין הנוכחי שכבר כמה שנים בארץ שלנו), זה כבר ניפוח מוגזם. (ביחס לנפח).

אני בעצמי התפלאתי ונדהמתי והתרשמתי לטובה מהביצועים של מנוע 1.2TSI (נסיעת מבחן איביזה DSG), אבל אני (דעתי) מטיל את העתיד שלו בספק מבחינת אמינות (אם הוא יחזיק מעמד כמו מנועים דומים אך אטמוספריים).

מה גם שהצריכה שלו לא בידיוק מצויינת ביחס לנפח. (בלי להתייחס לטורבו).

הDSG6, כמה שמהללים אותו, הוא חמוד מאוד!, (יש לי עדות ממונית שהוא החזיק יותר מ200KKM, אבל אני לא בטוח, הייתי על ליטר בירה סטלה ארטואה ועוד כמה חיזוקי אלכוהול).

כל מקרה, אם תסתכל על הניידות (לא דוגמה טובה, אבל קצת קנה מידה), יצא לי ליהיות בניידת ברגע "נהיגה מבצעית" (מתנדב, נהג "בלש"), והגיר החליק על ימין ועל שמאל (אני מבין, מנוע חזק ונהיגה שמגיעה לאופן של נהיגת מירוצים), אם זה היה ה406 שלי הגיר היה תוקע עצמו על הילוך 3 ותתעלל בו עד מחר (סתם ציינתי את זה בשביל שיהיה פיקנטי).

דעתי על הDSG6, מקווה שישפרו אותו והוא יהיה עמיד וחזק וישרוד גם מעל 200KKM בשקט ונחת לבעלים.

(ככה אני יסתכל על מכוניות כמו סופרב, כל כך יצירה מושלמת, אבל הגיר מאכזב).

אני בכללי לא מת על הגרמניות, אחלה מכוניות, חזקות מאוד ומאסיביות לעבודה, אבל לצערי נראה שכולם הם נטו לעבודה (הגב מדבר).

אני יותר בכיוון של צרפתיות\איטלקיות. (מה אני יקנה בעתיד? זה כבר נשקול יותר מאוחר, אם יהיה כסף רק צרפתית).

ראשית, אתה לא יכול לקבוע שאני "טועה", ולרשום שתי שורות אחרי זה "לדעתי" כפול שמונה פעמים :lol:

שנית, לא הבנתי כ"כ את הקשר איזה מנוע "סוחב" את אותו רכב. אנו מדברים על עמידותו של מנוע להיותו מוגדש, ולא לעמידותו של רכב מסויים לחיבורו למנוע מוגדש כזה או אחר. כמו שמנוע ה- 1.9 tdi אותו ציינת, מתוכנן באופן מסויים, עם מגדש בגודל מסויים ובלחץ גדישה מסויים שמספק ביצועים מסויימים, כך מנוע ה- 1.4tsi פועל בשילוב מגדש בגודל מסויים, שמספק הספק מסויים ומספק ביצועים מסויימים. שני המנועים, מהיום שנולדו לתא המנוע, תוכננו (אני קובע זאת כעובדה כי אבוי אם לא) לעבוד בשילוב מגדש. לדעתי שלא מגובה במידע מהימן, אבל גם לא צריכה להיות, היצרן לא שלף מהארסנל מנוע ותקע בקרבתו מגדש טורבו ואמר "שנל"... קדם למנועים תכנון קפדני כזה או אחר ואין סיבה שמנוע 1.4 לא "יעמוד" בהספק של 122 כ"ס על 20.4 קג"מים של מומנט.

עם כל הכבוד לך, ואני לא מכיר אותך, אני לא חושב שאתה יכול לקבוע "ניפוח מוגזם" כי אתה להשערתי לא מהנדס מכוניות, מנועים וכד', ואני לא מזלזל בך חלילה ולא אומר את זה כדי לפגוע. כמו שיש מנועים שמשפרים אותם ובהתאם עורכים את שאר מכלוליהם ומכלולי הרכב לעמוד באותו שיפור בהספק, אני משער שיצרן מכוניות שמרכיב מאפס מנוע מתכנן אותו כך שיוכל לעמוד בהספק שהוא עצמו מייצר! לומר "ניפוח מוגזם" זו סברת כרס, שלא מגובה בשום מידע טכני פנימי. נכון - גם לי אין מידע פנימי - אבל ההיגיון הבריא שלי אומר שיצרן שמכבד את עצמו לא ייצר מנוע שלא יעמוד בהספק הטבעי שלו. מסכים?

שלישית מבחינת אמינות, כמו שאמרתי טכנולוגיית ההגדשה לא נולדה אתמול. ואולם, טבעי שמנוע מתוחכם יותר, יוכל ללקות בתקלות בשל מורכבותו הרבה יותר. מפה ועד גזירת אי אמינותם של מנועים מוגדשים זו כבר הליכה רחוק מידי - ובגלל זה נתתי את דוגמאת האוקטביות של נהגי המונית - מדובר במנועים מוגדשים שנסעו ונסעו.

רביעית לגבי תיבת ה-dsg, קודם כל אתה לא יודע מה נהלי התחזוקה של ניידות המשטרה. כלומר אולי הם לא טרחו מעולם להחליף שמן תיבה שלפי הנחיות היצרן יש להחליפו כל 60k ק"מ? כל החלפה שכזו עולה לצרכן הפרטי בסביבות 1000 ש"ח. לך תדע אם החליפו, ואם כן באיזו איכות. בנוסף, 200k ק"מ לתיבה אוטומטית באשר היא, אלו המון קילומטרים. גם תיבה פלנטארית סביר להניח שתמות בגובה נסועה שכזה, מה גם שברור לכולנו שמלבד העובדה שנהגו על הרכב המון-המוני אנשים שלכל אחד התנהגות שונה, סביר להניח שהרכב עבר אינסוף התעללויות. שוב, אני לא קובע עובדות אלא מעלה טענות שסביר להניח הגיוניות, בייחוד עם נסיוני ברכבי חברות - כולם "מתעללים" בהם, סביר להניח שכך גם ברכבי משטרה. דיברת על גירים צרפתיים, קח למשל את תיבהת ה- al4 הארורה של פיז'ו-רנו-סיטרואן ומניסיון עם רנו סניק 2001, הגיר פשוט היה בלתי נסבל כבר ב-80 אלף ק"מ. כך שלבוא ולומר על גיר שנסע 200לk בתנאים קשים, אפילו 150k ואף 100k, ולומר שהוא דפוק זו לא נקודת מבט אובייקטיבית.

פורסם
אתה בטוח בזה?!

אז כנראה שיש לי תקלה במנוע 1.6THP שלי, הוא פשוט לא אוכל שמן, בכלל. :oops:

מחר על הבוקר אני קופץ למוסך שיסדרו את הבעיה, אני לא זז עד שיסדרו לי לפחות חצי קילו ל-1000 ק"מ!!

הייתי מציע לך להתחיל לבדוק שמן ידידי... אם עדיין לא קיבלת את ההודעה, אז אומר לך כבר עכשיו שלובינסקי צמצמו לך את מרווח הטיפולים מ-30 אלף ל-20 אלף ק"מ. אתה שאלת את עצמך למה?! בוא ואומר לך: פשוט הלכו מנועים כי אנשים לא מילאו שמן. אם אתה לא מאמין, אנא גש אל המוסך המורשה הקרוב ושאל שם מישהו. ושלא תתבלבל - זה הרי לא סתם מנוע - זה מנוע שב.מ.וו תכננו, וכן הוא אוכל שמן ועוד יאכל לך שמן ואתה עוד תאכל את הכובע.

We are the Human Race

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אצלי בסופרב 1.8 TSI זה התחיל בהדרגה ועכשיו אחרי 120,000 ק"מ אני מוסיף ליטר לכל 2000 ק"מ. זה הפך למטרד רציני.

הרכב עצמו נהדר אבל אני גמרתי עם סקודה ובכלל עם משפחת VW.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי משהו דומה בניסאן אקו מיקרה מודל 2011

אוכל קילו שמן לכל 6000 ק"מ

מבחינתם כל עוד זה פחות מחצי קילו לאלף ק"מ אז הכל בסדר

נבלות

פורסם

O.V כתב:

"רביעית לגבי תיבת ה-dsg, קודם כל אתה לא יודע מה נהלי התחזוקה של ניידות המשטרה. כלומר אולי הם לא טרחו מעולם להחליף שמן תיבה שלפי הנחיות היצרן יש להחליפו כל 60k ק"מ? כל החלפה שכזו עולה לצרכן הפרטי בסביבות 1000 ש"ח. לך תדע אם החליפו, ואם כן באיזו איכות. "

תחזוקת ניידות מתבצעת רק במוסכי יבואן והטיפולים מתבצעים בדיוק לפי הנחיות היבואן.

המשטרה לא חוסכת בנושא שקל כי הניידות נקנות עם חוזה תחזוקה בהסכם מהיבואן.

• תוכן חדש...