Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים היו רוחות חזקות במיוחד, ויהיו עוד כמה ימים, מעניין באיזה תמונות אפשר להיתקל מהרחוב, יש לי כמה, ואוליי למי שיש עוד מחזות מהנזקים שיעלה לפה, כי לא בכל יום אפשר לראות דברים כאלה.

1) על האוטו של השכן נפל עץ ירוק יותר:wink:

2) חממה שנקרעה לגזרים, וממשיכה להיקרע עד עכשיו (אצלי בעבודה)

פורסם

בסופות כמו בסופ"ש האחרון אני תמיד מעדיף לנסות לחנות את הרכב כמה שיותר רחוק מעצים שבריירים כאלו, גם אם אני יצטרך להירטב קצת :shock:

בקשר לנזקים, תמונות אין לי, אבל בשבת בצהריים כשיצאתי לקנות כמה דברים ראיתי המון ענפים ענקיים שנתלשו מהרוחות ישר לאמצע הכביש, די מסוכן..!

אבי.

פורסם

להתרחק מעצים באופן כללי.

גם מחניות הקרובות לבתים, בעידן של הכבלים יש עדיין תים בהם ניתן למצא אנטנות ישנות אשר המתקינים התעצלו להוריד, משבי רוח מסוג זה גורמות לכמה מהן לעוף מכיוון שאינן מחוזקות בצורה טובה לגג הבית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עכשיו נזכרתי שבשנה שעברה ראיתי ממש חצי עץ תקוע בתוך הסלון של אחד הבתים בקומה השנייה, מסכנים הדיירים, העץ פשוט ריסק את החלון יחד עם התריסים פנימה לתוך הבית, והיה מבול נוראי, ועד שהגיעו כוחות הכיבוי ומנופים עברו לפחות 4 שעות.:shock:

פורסם
מי משלם את הנזק? העירייה או הביטוח? או בכלל בעל הרכב(במידה ואין מקיף).

הקב"ה :-P

נ.ב. אני לא חושב שנגרם יותר מדי נזק לרכב, מקסימום שריטות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה לי פשוט בוקר מעולה. רק פתחתי את העיניים וראיתי שקורס לי ענף ענקי על האוטו. רצתי באמצע המבול לאוטו והקודנית הפסיקה לעבוד. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להניע והזזתי אותה ואז גיליתי שהמיני של חבר חונה במיני כינרת. לבשתי כפכפים ונכנסתי לשלולית וחילצנו אותה.

Photo0558.jpg

Photo0556.jpg

Photo0557.jpg

פורסם

אצלנו לפחות אין גשם (אבל המון חול).

בבית אין נזקים אבל הגדר של השכן בעבודה עפה (גדר איסכורית בגובה 4 מטרים). במזל לא פגעה באף אחד. חותץ מזה כל המפעל והמשרדים נראים כמו ארגז חול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משהו שכתבתי אתמול לחבר:

קמתי הבוקר והדירה היפה ברמת גן נראית כמו אחרי פריצה. רוח פרצים פרצה במהלך הלילה מבעד לתריסי המרפסת, לא גנבה מאום אבל ביצעה בי פעולות לאומניות לכבוד השבת וכן כיבתה שמונה נרות ושמש. קודם לכן, עדיין עמוק לתוך הלילה, עוד ישבתי בכורסאת הבטלה הירוקה שבמרפסת ושתיתי בעצלתיים קפה ברזילאי נמרץ (את הקפה הישראלי העצל איבדתי אמש, אלוהים יודע איך אבל הוא לא יספר לי). הייתי לבוש כראוי לשתיים בלילה טיפוסי של דצמבר ישראלי: טי-שירט, מכנס קצר ושמיכה כל כך סינתטית שאין נכנס בה אוויר ואין יוצא בה חום. הייתי מרוצה בסך הכל מן המצב. ערב שבת על המרפסת, המפתח ישן בצילינדר, אין נכנס ואין רוצה לצאת. מוגן בקירות ביתי, חשבתי לעצמי, הלוואי שיירד המבול. בבוקר, תכננתי, נרכב על האופניים דרך הפארק אל הים.

קמתי בבוקר למשמע קול רעם ואזעקות רכב מיותרות. בקומי אל דלת המרפסת שיננתי בלבי: "היה מוכן לגרוע מכל, היה מוכן לאסון". עמדתי בפתח המרפסת וחשכו עיניי חלקית בלבד. אפשר לאמר שהאפירו עיניי בגוון בהיר. שני עציצים גדולים אשר גידלתי בהם אדמה וקלקר נתהפכו על הרצפה. רוח הפרצים דאגה לפזר את הלכלוך באופן שיוויוני בין הספה, הרצפות והכורסא הירוקה. החלטתי להגיף את כל התריסים באופן מיידי שאינו סובל דיחוי, אך נאלצתי לדחות את העניין מכשהתברר בפניי כי חסרה דלת תריסים אחת גדולה. פתחתי בחקירה קצרה במיוחד לבירור היעלמותם הפתאומית של התריסים והגעתי למסקנות נחרצות ברגע שהבטתי למטה אל הכניסה לבניין. דלת התריסים שכבה שם אפרקדן במלוא נוכחותה המפתיעה, חוסמת את שביל הגישה לשכנים העוברים ושבים. לשמחתי הרבה, לא מצאתי גופה שותתת דם מתחת לדלת המתכת והזכוכית, שכן השכנים נתעצלו לעבור ולשוב בשביל אותו בוקר שבת חורפי.

קמתי בבוקר והייתי עייף. חלק בי נתמלא אחריות לרדת למטה ולאסוף את הדלת הכבדה, אך יתר החלקים שבי אחזו חזק בראשו וברגליו של אותו חלק והכריזו: "קודם קפה וארוחה!". לבסוף הגיעו סך חלקיי לפשרה יצירתית – פיזרו שתי כפיות קפה ברזילאי מעורר-חושים בתוך קערה, הרתיחו מעט מאוד מים בקומקום, שפכו את הרותחין לתוך קערת הקפה, הוסיפו דגני בוקר וחלב והורו עליי לטעום מן הבלילה. היה טעים מאוד, למען האמת. גמעתי את קערת הקופי-פלקס בהנאה מופגנת והרהרתי בתנאים הדרושים לרישום פטנט במשרד הפטנטים.

קמתי משולחן הבוקר, משכתי מכנס ג'ינס מעל לפיג'מה, קשרתי סנדליי ברישול ומיהרתי אל הכניסה לבניין. לא הרבה השתנה מאז שהשקפתי מטה מבעד למרפסת עשר דקות קודם לכן. דלת התריסים עדיין שכבה שם, בריאה ושלמה באופן מפתיע לנוכח נפילתה בת שלוש הקומות. פטרתי את ההפתעה במסקנה שרצפת הבטון ריככה את הנפילה. מקץ שלוש אנחות קצרות נאותתי להרים את המפגע הכבד ולסחוב אותו בחזרה שלוש קומות במעלה המדרגות. בדרך דפקתי את פינת מסגרת התריסים בדלת של פרומה השכנה הסקרנית, שבוודאי התפלאה מדוע הגיע החלבן ביום שבת. אני מניח שועדת החקירה לאירועי הבוקר תקבע כי יש להיערך ביתר שאת ללילות הסוערים הבאים ואף לטאטא את הבית. בינתיים, אני כותב כאן בחדרי יחד עם דלת תריסים. אני ישוב בכסא המחשב והיא שעונה על הקיר. הכל בסדר, השמיים התבהרו מעט ובקרוב אצא לרכב על האופניים דרך הפארק אל הים. ככל הנראה, כשאצא מחדר המדרגות אל שביל הגישה, אעשה זאת בזהירות גבוהה מן הממוצע.

פורסם
השמיים התבהרו מעט ובקרוב אצא לרכב על האופניים דרך הפארק אל הים

רק תזהר שלא תמצא את עצמך במים הבינלאומיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בירושלים רק חול ורוח, הצמחים באדנית אשכרה מתייבשים.:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
משהו שכתבתי אתמול לחבר:

שני עציצים גדולים אשר גידלתי בהם אדמה וקלקר נתהפכו על הרצפה. רוח הפרצים דאגה לפזר את הלכלוך באופן שיוויוני בין הספה, הרצפות והכורסא הירוקה

:lol:

כתוב מצויין.

אגב, היום התעוררתי בבוקר וגיליתי שהיה לגשם קר בחוץ אז הוא החליט להיכנס דרך התקרה לתוך הבית.

• תוכן חדש...