Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי אצלי לבנות קיק פאנל מעץ MDF על החלק התחתון של הדלק - איפה שהרמקול ולהוציא את הפלסטיק משמה - המטרה בניית תיבת תהודה מעץ ללא שימוש בדלת בתור תיבת תהודה.

האם זה יעבוד טוב ?

הרעיון הוא לבנות מן בנייה יפה על החלק התחתון מעץ MDF בו יישב הוופר 6.5 אינץ' והחלק הזה יהיה אטום כמו תיבה אטומה - בחברה DLS ממליצים על תיבה אטומה מקסימום 5 ליטר כדי הוופר ייתן סאונד טוב.

העניין הוא שאני לא רוצה לעשות משהו באוטו כמו אטימות דלתות, פיברגלס - עקב בעיית מזומנים.

עצות?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

קודם כל קיק פאנלים קיבלו את השם שלהם מכיוון שהם ממוקמים באזור הKICKS שזה אומר האזור שבו הרגל שלך יכולה לבעוט ככה שאין קיק פאנלים בדלת (סתם לידע כללי).

5 ליטר נשמע נפח מאוד קטן לוופר שמיועד לרכב שכן אלו מיועדים לעבוד בפרי אייר ובנפח גדול בהרבה. כמו כן נראה לי מאוד בעייתי לסגור עם MDF בדלת ככה שזה יתן לך 5 ליטר (וגם בעייתי מבחינת ביצוע).

פורסם

אוקי, תודה

אז מה אתה יכול להציע לי?

כי לאטום את כל הדלת אין לי כרגע כסף בשביל זה - עסק דיי יקר בשבילי, בתכלס הבעייה העיקרית היא שהוופר דופק אבל סתם דופק יאנו אני לא שומע את הצלילים שלו, כל הצלילים נבלעים בדלת ולבנות איזה בנייה מפיברגלס גם בעייתי כי זה גם לא מעט כסף.

הדלת מחולקת לשניים הפח והפלסטיק שמכסה אותה - הוופר מותקן על הפלסטיק (יש חור לרמקול) וגם לדעתי יש בריחת אוויר ככה.

פורסם

ברור שצריך לבנות תיבה לרמרול

אבל אם הוא נמצא מתחת לכיסא לא ירגישו אותו בכלל לא ?

פורסם

ירגישו אותו, אבל הבעייה היא ברכבים פרטיים שאין מקום להכניס רמקול כזה בד"כ בוואנים יש את האפשרות הזו. (6.5 אינץ')

• תוכן חדש...