Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306XSI

Morli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לשאול כמה נראה לכם שפג'ו 306XSI משנת 1998 אמורה לעלות? (מחירון שלה 14,400)ראיתי אותה ב29,000 שזה נראה לי קצת מוגזם. כמובן בהתחשב שהיא במצב מצוין, נקייה.

ובכללי אשמח לשמוע דעות על הרכב ועל רכבים באותו סגנון..

תודה!!!

ושבת שלוםםם :-P

פורסם

306XSI במצב טוב נהנות מביקוש ער, ובדרך כלל נמכרות במחיר גבוה מהמחירון המצחיק.

עם זאת, לרכב בן 13, אלא אם המכונית שראית היא יד ראשונה עם 90,000 ק"מ, מעולם לא עברה תיקון צבע וכל חלקיה

מתוחזקים ומושלמים, המחיר מופרז בעליל.

פורסם

כפי שאתה יכול לראות בחתימתי, אני הבעלים של רכב דומה (אז תקח את כל מה שאני אומר בערבון מוגבל :wink:).

את שלי רכשתי לפני מעט יותר משנה, ואני עוקב אחרי השוק - המחיר גבוה, אבל לא באופן משמעותי. אני בספק

אם תצליח למצוא XSI דור שני טובה בפחות מ-25,000 (שלא נדבר על המחירון המצחיק של יצחק לוי) כי פשוט

אין מגוון גדול. המחירים של דור ראשון נמוכים משמעותית (בצדק, לטעמי), למרות שאני עדיין הייתי מעדיף להתאמץ

מעט וללכת על הדור השני.

נ.ב

רועי - קליאוספורט חדשה בשנתיים שלוש נסחרות בערך בעוד 15,000 ש"ח, כשהמחירון שלה עומד בערך באותו הפער

מזה של ה-306 (גם של ה-GTI). זה מוצדק?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כמי שעוקב בשבועות האחרונים אחרי מכירות הקליאו, אכן מבקשים עליהן בין 10 ל-15 מעל המחירון.

אבל קודם כל, מדובר במכונית הרבה יותר מודרנית (וכמובן חדשה יותר), ונדירה יותר משמעותית.

כמו כן, המחירון שלה מלכתחילה גבוה יותר (אז יחסית זה פחות מעל המחירון).

ולא פחות חשוב - מבקשים בין 10 ל-15 מעל, אבל ממש לא נראה שהמכוניות עוברות ידיים במחיר הזה...

פורסם

קליאוספורט נדירה יותר מ-XSI דור שני?

אם זה נכון, אני די מופתע.

נכון, זה פחות מעל המחירון, אבל באופן אבסולוטי עדיין מדובר בפער ניכר. מבלי להכנס לשאלה של

עלויות הטיפולים ברכב, הביצועים (שמבחינת כוח בהחלט עומדים לטובת הקליאו) ושאר ירקות שנידונו

בפורום כבר 2000 שנה, לדעתי לא יותר מוצדק לבקש 15 מעל על הקליאו מאשר על ה-XSI.

אבל, כמו שאתה אומר, הקליאו'ס שמפורסמות במחירים האלו נמצאות בלוחות כבר הרבה מאוד זמן.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אין מה לעשות, רכב שנת 98 שמתומכר ב14 אלף שקל ?!

הזוי עד טירוף.

הרכב נותן תמורה מכובדת מאוד לעלות שדרושים עליו.

הן מבחינת ביצועים, הן במחינת איבזור ועד נוחות נסיעה.

אין מה לעשות על רכב כזה שמטופל בצורה טובה צריך לשלם מעל למחירון.

במיוחד שאין הרבה כאלו.

אני רכשתי אחד כזאת לפני 4 חודשים

XSI16V שנת 98

וגם אני שילמתי מעל למחירון, כמה מעל? זה לא רלוונטי.

טפו טפו חוץ מטיפול 10K של שמנים וכאלו הרכב לא דרש כלום.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אור 18 -

זה מאוד רלוונטי כמה שילמת מעל - זאת בדיוק השאלה של כותב ההודעה.

וכמי שיש לו את הרכב 4 חודשים - אל תעיד על האמינות שלה.

נדבר עוד שנתיים.

פורסם
וגם אני שילמתי מעל למחירון, כמה מעל? זה לא רלוונטי.

איך כמה שילמת, לא רלוונטי לדיון על המחיר שלה בשוק?:roll:

תגיד שאתה מתבייש לספר, זה משהו אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...