Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מכרתי את הסובארו אימפרזה טורבו GT 99 שלי סוף סוף.

ואני רוצה רכב רגיל, כמו סיאט איביזה 2001 1600 שהייתה לי, רק טיפה יותר חזק.

הפעם אני צריך אוטו שיקח 95 בלבד!שהאוטו היה יחסית חסכוני בדלק, לא יקר בטיפולים וכמובן אמין.

פחות או יותר כמו הסיאט.

אז קודם כל רק ידני בא בחשבון.

נדלקתי על אואדי A3 אני פשוט לא יודע איזה גירסה כי יש המון, סאנרוף נפתח מלא, ישבתי בתוך האוטו פעם שנת 98 ומאוד אהבתי את פנים האוטו, התחברתי עליו מאוד!ממש רציתי את האוטו מאותו רגע.

השאלה מה ההיתרונות והחסרונות שלו?תודה.

והאם יש עוד רכבים שאתם ממליצים לי אליהם, אני ישמח לשמוע.

הרכב הפעם ישרת אותי הרבה זמן, אז אפשר גם אוטו אם נשמה כמו האלפא 147.

אני גם חייב עיצוב פנים מודרני!ולא ישן

אני מעדיף קופה, זאת אומרת 2-3 דלתות, לא יודע למה אני פשוט לא סובל 5 דלתות.

זה התקציב מקסימום שלי יותר מזה אני לא יכול למתוח!אפשר רק למצוא לי רכב בפחות מזה.!

אוטו שאני יוכל לצאת איתו ב-2 בלילה לכבישי ישראל, ולא יצטרך לפחד שאיזה שוטר ירצה להוריד אותי מהכביש, או מהרעש שהאוטו עושה, וכדו'.

ולפי איזה מחירון ללכת?יד 2 או לוי יצחק?כבר נפלתי על הטעות הזאת והפסדתי כסף רב.

פורסם

אם תקנה אלפא או אודי בזול לא מתוחזקת ועם ק"מ גבוה (אט שוב פעם עם מכה בשלדה) אז שוב תפסיד כסף. תצתרך לעבוד רק בשביל אוטו. לדעתי כדי לך לקרוא שוב פעם את השירשורים הקודמים שפתחת ולעשות שיקול לבד.

פורסם

קראתי הכול, וכנראה אני מוציא את האיביזה טורבו מהאופציות שלי, לא רוצה עוד אוטו רעשני ובולט כ''כ לשוטרים, כמו אודי A3 אפילו אם טורבו היא הייתה מאוד שקטה.

אני לא יעשה טעיות, הפעם אני יקח למכון בדיקה וגם למוסך רון (במידה ואני יחליט לקחת גרמניה).

אני הפעם יבדוק הכול ויקח את הזמן, לא יקח רכב אם יד גבוהה מידי ולא יקח רכב אם ק''מ גבוה מידי, ומשופצרת יותר מידי, כמה שיותר מקורי.

מהטעיות שלי למדתי כבר.

עכשיו מה שחסר לי זה המלצות.

פורסם

האמת חשבתי עליה מאוד, אבל היא לא כ''כ מתאימה לי, גם בגלל הצבע שאני מאוד לא אוהב, והקילומטראץ הגבוה.

מה יהיה עוד כמה שנים טובות שאני יצטרך למכור?היה מעל 300 אף אחד לא יפזול לכיון שלה, שלא נדבר שעכשיו היא מפורסמת יחסית המון זמן.

פורסם

יש גם טיגרה 1.4 בהודעות מכירה, לפי התיאור רכב שמור ומושקע.

איביזה טורבו סטנדרתית לא מושכת תשומת לב של שוטרים אבל שמורה במחיר נמוך מ 40 לא תמצא.

206XS אפשרות טובה כם כן אבל שוב כל זה מופיע בשרשור קודם שפתחת.

פורסם

אני יודע על הנושא וזכור אותו טוב, אבל עכשיו נוספה אופציה חדשה כמו האודי A3 שמאוד אהבתי אותה ואת הפנים שלה, ושוב לחזור לגרמניה, סאנרוף שתמיד רציתי, קופה, מה צריך עוד?

תענוג אמיתי.

מצד שני יש אלפא רומיאו וכדו'.

פשוט רוצה פה עזרה, מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון רב הרבה יותר ממני.

פורסם

לא יודע האמת כ''כ פיאט?לא אהבתי את הרכב, וגם קראתי עליו לפני שרכשתי את הרכב הראשון ביקורות, והם אל היו הכי טובות שיש.

אני באמת יותר מתחבר לרכבים גרמניים, לא יודע למה.

למרות שאני פתוח להכול, אני רוצה לשמוע חוות דעת להכול אלפא רומיאו 147 למיניהם.

פורסם

אמממ עזרה!אני בלי רכב!

מאוד קשה למצוא אחת שמורה, בנתיים לא מתפרסמות חדשות וכולם מעל 150 אלף.

אני מחפש באודי A3 את גירסת ה-150 כ''ס הידנית כמובן.

אלפא רומיאו 147 3 דל' 120 כ''ס.

מאוד קשה למצוא, יש עוד אופציות?

• תוכן חדש...