Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נתחיל מהתקציב 5000 שקלים כולל התקנה ככה שאני משאיר 4000 שקלים לרכיבים נטו וכ1000 להתקנה.

רכיבים יד שניה בהחלט בא בחשבון.

הרכב הוא סיאט איביזה דור קודם(שנת 2006).

המערכת היא בשביל חבר הוא לא מבין שום דבר, ברכב הקודם שלו הותקנה מערכת 6/9+HU של פיוניר והוא רוצה להשתדרג למשהו איכותי.

הייתי רוצה הגברה אקטיבית אבל אני לא יודע אם בתקציב הנ"ל זה אפשרי

רכיבים דרושים- מגבר, סאב, קומפוננט, וHU.

תקציבים חילקתי בערך:

1000 מגבר

1000 HU

850 סאב

1200 בערך לקומפוננט

בדיקה בפורום יד שניה העלה סאב של סקאן ספיק 9 אינצ' של אדם מוכר ואמין בפורום שמעתי על הסאב רק דברים טובים והוא אופציה מעניינת ובתקציב מה אתם חושבים? האם אפשר למצוא משהו טוב יותר?

קומפוננט אני חושב על סט הייבריד יד שניה הם נמכרים בכ1400 שקלים או שנמתח מעט את התקציב או שנשיג בפחות.

האם יש אופציה לקומפוננט טוב יותר במחיר הנ"ל?

מגבר, ראיתי מגבר מעניין 5 ערוצים של XETEC למכירה בכ1000 שקלים מדגםXI-440.5 מה אתם אומרים? איך הוא יגביר סט כמו ההיבריד/סט אחר ברמתו+הסאב המדובר?

HU הכיוון הוא 9855 יד שניה או 775 של קלריון.

מתקין כבר יש אין פה הרבה דילמות...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הבחירה של הסאב היא מעולה בהחלט מתאים לגודל הרכב.

המגבר הוא בסדר גמור אבל למה אתה צריך 5 ערוצים?מה אתה רוצה לחבר אקטיבי?

לדעתי עדיף מגבר 2 ערוצים חזק ומונובלוק לסאב.

HU יש כמה ביד שנייה אלפיין 9855 שיכולים להתאים לך או למתוח עוד קצת את התקציב ולקחת 9887.

לגביי קומפוננט חברך יצטרך לשמוע לבד ולהחליט כי כל קומפוננט יש לו סאונד יחודי לו.

בגדול הדוטק או ההיבריד נחשבים ברמה טובה.

פורסם

המפרט שהעלת לדעתי יהיה אחלה, במיוחד בהגברה אקטיבית (עם 786 או האלפיין המדובר זה קלי קלות).

יאללה לחטוף!

מתחדשת*

• תוכן חדש...