Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מותג שקם לתחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופל העלו אחוז מכירות באיזה 300 אחוז משנה שעברה. לדעתי מכרו יותר מ400 רכבים באוקטובר.

התקדמות רצינית. כנראה בגלל בעלים חדשים וגישה חדשה. (יבואן חדש - שמלצר, שמוכר את האופילם לשלמה סיקס - שהיא שלו).

הכל בגלל יבוא מחודש של הקורסה המתוחת פנים במחיר תחרותי יחסית לעבר

אני יכול לבדוק לך בדיוק כמה הם מכרו-אם הכמות מעניינת כל כך

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם כל מילה שנכתבה על ידיד פותח השרשור , באוקטובר האחרון שהייתי בגרמניה השכרתי אופל קורסה ידנית (נתנו לי במקרה בשדה תעופה) מכונית מדהימה ודי חסכונית , חרשתי עליה גרמניה הולנד ובלגיה מכונית מהירה וכיפית.

מה שיפה היה שהמכונית נשארה על מהירות קבועה בכביש המהיר בלי שהייתי צריך ללחוץ על הגז.

מסכים במיוחד על מה שנאמר על ידי פותח השרשור על יונדאי .

אחרי הכל אנשים מודדים אנשים לפי המכונית שלהם ואין ספק שמי שנוסע על יונדאי (בלי להעליב) מקבל את היחס הראוי לו.

Picture 2278.jpg

Picture 2279.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ישבתי לא מזמן בסוכנות רכב ושמעתי את מנהל הסוכנות ואחת הנציגות מדברים על כך ששמלצר מתכנן למכור קורסות ב72000 שקלים

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מתחילים לראות יותר אופל , בגלל שהיבואן (הנוכחי) התחיל ל"דחוף" אותה גם לציי רכב,.(כמובן באבזור מופחת).

דבר נוסף פורסם בכלכליסט לפני מספר שבועות שהיבואן החדש בכלל לא רוצה את הקורסה הישנה במחסנים שלו ולא מוכן לקחת אותם תחת חסותו, ולכן היבואן הונכחי מוכר אותן בהוזלה ענקית רק כדי להיפטר מהמלאי לקראת העסקה.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3427844,00.html

אביב8)

פורסם
מתחילים לראות יותר אופל , בגלל שהיבואן (הנוכחי) התחיל ל"דחוף" אותה גם לציי רכב,.(כמובן באבזור מופחת).

דבר נוסף פורסם בכלכליסט לפני מספר שבועות שהיבואן החדש בכלל לא רוצה את הקורסה הישנה במחסנים שלו ולא מוכן לקחת אותם תחת חסותו, ולכן היבואן הונכחי מוכר אותן בהוזלה ענקית רק כדי להיפטר מהמלאי לקראת העסקה.

זה מיוצר בגרמניה ?

פורסם

ואם זה נמכר בזול זה אומר משהו ? מקבלים מכונית איכותית גרמנית במחיר זול .

פורסם

לא הבנתי, אתה כועס עליי???

אני דדוקא בעד, ככה בעוד שנתיים אני זה שיהנה מקניית הרכב., כמו במבצע של פיאט וסיאט שגוררים את מחיר הרכבים של 2009 ו2008 כלפי מטה,ואז רכישת רכב שהוא די חדש בהישג ידי.

אביב8)

פורסם

בכלל לא , אבל פיאט צריכים להוריד עוד במחיר , ל 70 אלף- בגלל זה לא רואים הרבה פיאטים בכבישים.

דרך אגב האופל שUMI מוכרת במבצע מדובר בדגמים ידניים או אוטומטים?

פורסם
בכלל לא , אבל פיאט צריכים להוריד עוד במחיר , ל 70 אלף- בגלל זה לא רואים הרבה פיאטים בכבישים.

דרך אגב האופל שUMI מוכרת במבצע מדובר בדגמים ידניים או אוטומטים?

למה דווקא ל 70 ? עדיף ל 25 ואז יראו רק פיאטים בכבישים וגם אלו שנקודת המוצא שלהם היא שמדובר בסוג של בר יומן ולא אוטו, יוכלו סוף סוף לשקול, אולי בכל זאת שווה לבדוק.

פורסם

רוטנברג,

אנשים מודדים אנשים לפי המכוניות שלהם?

איך הגעת לתובנה המופלאה הזאת?

כלומר,מי שקנה קאיה או יונדאי הוא בוודאות חדל אישים,

לא יוצלח שאינו מבחין בין ימינו לשמאלו,נכון?

ואללה,בלי להכיר אותך הצלחת לעצבן אותי.

אני מקווה שזו הייתה החלקה מצידך,

ושיש לך תובנות מוצלחות יותר בחיים.

סלע

פורסם

עשו מחקר על זה בגרמניה לדוגמא ששם כן מודדים אנשים על פי המכונית ואני מאמין שגם בארץ כך היחס לאנשים

זה פועל באופן אוטומטי ולדעתי גם מוצדק.

יצא לי להשכיר רכב בארץ ולצערי קיבלתי יונדאי ששתה לי דלק כמו אלכוהליסט ועוד ידנית-התחננתי לקבל שברולוט או פיאט אבל לא היה להם- פשוט התביישתי שיראו אותי נוהג על יונדאי

ולרועי , פיאט מכרה הרבה בשנות ה80 וה 90 היות ומכרה בזול מאוד- הם איבדו את זה שהעלו מחירים ולא מבין למה למרות שאני מאוד אוהב את פיאט הם צריכים להבין שרק אם יורידו דראסטי מחירים הם יצליחו לשרוד שילמדו ממכשירי תנועה והאלטו

פורסם
מסכים עם כל מילה שנכתבה על ידיד פותח השרשור , באוקטובר האחרון שהייתי בגרמניה השכרתי אופל קורסה ידנית (נתנו לי במקרה בשדה תעופה) מכונית מדהימה ודי חסכונית , חרשתי עליה גרמניה הולנד ובלגיה מכונית מהירה וכיפית.

מה שיפה היה שהמכונית נשארה על מהירות קבועה בכביש המהיר בלי שהייתי צריך ללחוץ על הגז.

מסכים במיוחד על מה שנאמר על ידי פותח השרשור על יונדאי .

אחרי הכל אנשים מודדים אנשים לפי המכונית שלהם ואין ספק שמי שנוסע על יונדאי (בלי להעליב) מקבל את היחס הראוי לו.

מה בדיוק הבעיה ביונדאי? עוד רכב פשוט, משפחתומטית מצויה שנותנת תמורה מסוימת ביחס למחיר, היא לא נופלת מהאחרות וגם לא טובה מהן.. ממוצע לחלוטין. בתור אחד שנוהג ברכב כזה אני לא רואה בדיוק מה כל כך גרוע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

רוטנברג אתה רציני בתגובות שלך?

אתה קורא בכלל תגובות של אנשים לפני שאתה מגיב בעצמך וחוזר על אותם שטויות.

מה זאת אומרת "יותר מכובד לנסוע על קאיה מאשר על יונדאיי"?

קאיה זה יונדאי.

קאיה שייכת ליונדאי.

שתיהן קוריאניות.

על מה מבוסס המשפט הזה שלך?

ובקשר למשפט השני שלך :

"אחרי הכל אנשים מודדים אנשים לפי המכונית שלהם ואין ספק שמי שנוסע על יונדאי (בלי להעליב) מקבל את היחס הראוי לו"

מה זה אומר?

אתה אומר שכל מי שנוסע על יונדאי הוא נחות יותר ממי שנוסע על אופל?

איזה טימטום.

ואם כבר ניכנס לזה,

אתה רוצה להשוות ביין הקורסה הידנית ששכרת, לבין מי שנגיד נוהג על יונדאי סונטה, או יונדאי סנטה פה?

תחשוב על זה.

ובקשר למשפט השלישי שלך, על פיאט.

אתה באמת משווה בין פיאט פונטו לסוזוקי אלטו? באמת ניראה לך שאפשר לתמחר אותם באותו מחיר?

פורסם

ואתה קורא לפני שאתה כותב , איפה בדיוק כתבתי את זה ?

ורק לתקן אותך כותבים "אותן שטויות" ולא "אותם שטויות"

אני בטוח שרוב חברי הפורום יעדיפו לנסוע על קורסה ולא על סונטה ,

לגבי פיאט מי יקנה פיאט ב 84 אלף שאפשר לקנות פולו עם להוסיף עוד קצת ???

פורסם

אני כבר התעצבנתי בתחילת השרשור אבל למה אתה חושב שאנשים יעדיפו לנסוע בקורסה ולא בסונטה?

ובכלל למה נתפסת ביונדאי? ומה ההתלהבות הגדולה מאופל?

כשקיבלת יונדאי התחננת לקבל שברולט? כי השברולט אוויאו פשוט הרבה יותר טובה מהיונדאי גטס נכון?

ומי אמר שהחבילה המאוד מאובזרת שמשווקת פיעט כיום עם הפונטו איוו לא עדיפה על פולו פשוטה וריקה מאיבזור?

סלח לי, אבל אתה פשוט מדבר שטויות ובכמויות ומוטב שתפסיק עם זה.

שבוע טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...