Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות כל התגובות הנ"ל, אני עדיין מאמין שהכל תלוי בכמות הזמן, אותה את מייעדת ע"מ למכור את המכונית.

במידה והעניין לא לחוץ, פרסום במחיר שציינתי מאוד מומלץ.

לפני כמה שנים, מכרתי מכונית בת 17 וממש לא נכנעתי ל"לחצי השוק".

פורסם
למה?

לדעתי היא טובה בהרבה, אם נקודת הייחוס שלך זה סוויפט סדאן.

1. סוויפט סדאן זה רכב מכוער. בטח בהשוואה לבראבה.

2. לבראבה יש הגה כוח. לסוויפט - לא בטוח (אולי כן אולי לא, תלוי בדגם).

3. זמינות חלפים טובה יותר - יש יותר מהן בפירוקיות.

4. לא צריכה אישור רכב מיושן.

5. חסכונית יותר בדלק - טכנולוגיה מתקדמת יותר.

1. יש מצב, אבל לשלם על יופי ולהכיר את כל המוסכים באזור לא בריא בכלל.

2. הגה כח בתנאי שהכל עובד.

3. אמרת נכון, 90% מהן בפירוקיות.

4. גם לא רכב שנת 93.

5. איזה טכנולוגיה? זה פיאט שאנשים משלמים לקונים רק שיקחו מהם את הנבלה. כמה אנשים אני מכיר שרק בוכים מהפיאטים האלה. אולי אונו היתה פעם אמינה. אבל מראה, בראבה ובראבו הן ממש לא אמינות ולא נמכרות תמיד הרבה מתחת למחירון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

רציתי לעדכן שהרכב נמכר ב6,500 לאדם השני שראה אותו.

תודה על כל התגובות, היעוץ וההמלצות!

סופ"ש נפלא!

מאי

פורסם
חברים יקרים,

רציתי לעדכן שהרכב נמכר ב6,500 לאדם השני שראה אותו.

שווה למכור בכל מחיר שהוא מעל 6000 ש"ח.

דוקטור, רוצה להחליף את יצחק לוי?

MAY, איני מאמין שיכולת לקבל יותר מזה.

סוויפט סדן היה רכב טוב (לזמנו) ועכשיו הגיע זמן להתקדם.

שיהיה בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
1. יש מצב, אבל לשלם על יופי ולהכיר את כל המוסכים באזור לא בריא בכלל.

2. הגה כח בתנאי שהכל עובד.

3. אמרת נכון, 90% מהן בפירוקיות.

4. גם לא רכב שנת 93.

5. איזה טכנולוגיה? זה פיאט שאנשים משלמים לקונים רק שיקחו מהם את הנבלה. כמה אנשים אני מכיר שרק בוכים מהפיאטים האלה. אולי אונו היתה פעם אמינה. אבל מראה, בראבה ובראבו הן ממש לא אמינות ולא נמכרות תמיד הרבה מתחת למחירון.

למה שלא יעבוד? למה שתכיר את כל המוסכים?

אין לי ולא הייתה לי מריאה\בראבו\בראבה - אבל הכרתי אנשים שהייתה להם אחת ולא זכיתי לשמוע מהם קיטורים על הרכב.

לא יודע מי בוכה מהפיאט הזו ומי צוחק וזה לא מעניין אותי יותר מדי - לי יש אחת כבר חצי שנה (לא מריאה, לא בראבו) ובינתיים 12 אלף ק"מ בלי לצייץ (וגם בלי לראות תחנת דלק יותר מדי). שרק תישאר ככה :wink: עם כל העין הרעה בפורומים...

לגבי אישור רכב מיושן - החל מהשנה ה-15 אתה נזקק לפני הטסט לאישור בלמים, שהוא זהה לחלוטין לאישור רכב מיושן מבחינת הבדיקות שעושים בו.

חבל על הויכוח (אם אתה מתכנן על אחד) - החזקתי ליאונה 86 מהרגע שהייתה בת 16 ועד הרגע שהייתה בת 21 - עשיתי גם אישור ברקס וגם אישור רכב מיושן פעמיים בשנה ולא ראיתי הבדל ביניהם.

עדיין הייתי מוותר בשמחה על הג'אנק הזה וכך גם כל רוכש רכב משומש - זאת הסיבה שאמרתי שהרכב יהיה פחות מבוקש.

לגבי הסוזוקי - מברוק. מכרת במחיר טוב מאוד לדעתי שמשקף את מצב השוק ואת מצב הרכב הספציפי.

• תוכן חדש...