Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

מאז ומתמיד הערצתי את מיצובישי על העיצוב הנפלא התמידי שלהם.

מהיום שיצאה הלנסר בעיצוב של שנת 97 עד הלנסר הנפלאה והמרשימה של היום (שלא נדבר על איבו).

בכל פעם מחדש אני מסתכל על הלנסר החדשה בהערצה אני מחסיר פעימה,

אך הפעם כשהבטתי מקרוב, באחד מהימים בלנסר חדשה חונה במרכז הקניות, החסרתי שתי פעימות.

מידת הצמיג המדובר היתה 205/45/18 על ג'אנט מקורי, האם זה הצמיג הסטנדרטי של הרכב מהחברה?

האם זה לא קצת יותר מדי? האם יש עוד רכבים בסיסיים משפחתיים שמגיעים עם מידות כאלה?

רותם.

פורסם

לאנסר ברמת אבזור Limited אכן נמכרת עם צמיגים במידה 215/45R18. רמות אבזור אחרות נמכרות עם צמיגים צנועים יותר, למשל גרסת הליסינג שנמכרת עם צמיגי 205/60R16.

בשנים האחרונות יש מגמה של גידול מידות הצמיגים. לפני עשור או שניים רוב המשפחתיות נמכרו עם צמיגי 14'. היום יש לא מעט משפחתיות שנמכרות, גם בגרסת הבסיס, עם צמיגי 16 ו-17 אינטש.

למה? כנראה כי זה נראה טוב יותר ומעניק לרכב מראה "ספורטיבי" יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

החתך הנמוך מפחית מהנוחות, וגם הקוטר המוגדל, שלא טוב לשום דבר מלבד אפשרות להכניס דיסקיות בלימה (צלחות) מוגדלות (אני מניח שאין). אה, וגם מוסיף לפוזה (מקדם מכירות). חוץ מזה, כל אלה מכפילים ומשלשים את מחיר הצמיג (לפעמים אף יותר מזה). רשמתי כבר בעבר - מיותר לטעמי! (במכונית כזאת)

פורסם

מזור שכולם פה שוכחים מהאחיזה המוגברת שצמיג כזה נותן לרכב, שנהיה כבד יותר מדור לדור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן הקוטר המוגדל לא תורם לכלום (מלבד מה שכבר ציינתי). אני חושב שאין בארץ צמיגי לינג-לינג במידה כזאת. האחיזה גם מקשה על הגלגול ו"תורמת" לרעש.

פורסם

בד"כ על ג'נט מוגדל מתקינים צמיג בפרופיל נמוך. לרוב במכונית חדשה הצמיגים הם מיצרן מכובד ולא צ'ינג לינג. בד"כ צמיג גם רחב יותר. בסופו של הדבר קוטר גלגל לא משתנה, אבל האחיזה משתפרת כי באופן טבעי צמיג בעל פרופיל נמוך פחות נמרח בסיבובים ובגלל שהוא רחב אז האחיזה טובה יותר.

זה לא רק גימיק. שיפור אחיזה משמעותי גם לרכב משפחתי רגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום לחברי הפורום.

מאז ומתמיד הערצתי את מיצובישי על העיצוב הנפלא התמידי שלהם.

מהיום שיצאה הלנסר בעיצוב של שנת 97 עד הלנסר הנפלאה והמרשימה של היום (שלא נדבר על איבו).

בכל פעם מחדש אני מסתכל על הלנסר החדשה בהערצה אני מחסיר פעימה,

אך הפעם כשהבטתי מקרוב, באחד מהימים בלנסר חדשה חונה במרכז הקניות, החסרתי שתי פעימות.

מידת הצמיג המדובר היתה 205/45/18 על ג'אנט מקורי, האם זה הצמיג הסטנדרטי של הרכב מהחברה?

האם זה לא קצת יותר מדי? האם יש עוד רכבים בסיסיים משפחתיים שמגיעים עם מידות כאלה?

רותם.

מצטער, אבל אני מרגיש שזה מתפקידי להכניס חלק מהאנשים כאן לפרופורציות. מה שאני מתכוון קודם כל לומר, זה: בדיקת ראייה, דחוף.

Mitsubishi-lancer-633.jpg

4570.jpg

דבר שני, אתה מוזמן לבדוק את ההיסטוריה של מכוניות מיצובישי. יש להם מכוניות יפות, יש להם מכוניות מכוערות. "עיצוב נפלא תמידי"? כנראה שהיופי באמת בעיני המתבונן, גם אם הוא עיוור :wink:

ובנוגע לצמיג - 18 מיותר לגמרי על משפחתית, אפילו אם הוא עוזר לה להיראות טוב. יש פשוט יותר מד חסרונות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרי שמדובר בעיצוב, וכמו שאמרת הוא לטעמו של המתבונן בלבד.

אני חושב שחל שיפור משמעותי ותמידי ארוך טווח בעיצוב של הלנסר לאורך השנים.

כמובן שהיופי מתייחס למוכנית משפחתית בסיסית ואינני משווה אותו כלל וכלל לסדרה 5 של ב.מ.ו או משהו כזה.

בשנת 2000 הלנסר בתמונה הראשונה, הייתה יפיפייה.

ועל הלנסר בתמונה השניה אני מתייחס לשנתון הזה, אך על הדגם המאובזר כדוגמת זה:

http://images.automotive.com/cob/factory_automotive/images/features/auto_shows/2005_LAAS/2005_Mitsubishi_Lancer_Ralliart_rear.jpg

ואגב דיברתי על לנסר בפרט, ולא על מיצובישי ככלל.

העיצוב החדש של האקליפס זוועתי לטעמי.

עיצוב פשוט ויפה.

רותם.

• תוכן חדש...