Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב ועליו מותקנים הצמיגים מיום שהוא על הכביש, וזה קצת יותר מ5 שנים.

הצמיגים נראים בסדר גמור, לא יבשים , ולא שחוקים (50,000 ק"מ הרכב עשה בסה"כ),

ואפילו הרכב עבר איתם טסט לאחרונה.

האם יש כאן כללי אצבע,

עד כמה אפשר להשאיר צמיגים שכאלה על הרכב?

תודה

אריאל

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

כן, תחליף אותם ויפה שעה אחת קודם.

50 אלף ק"מ זה יותר מדי בשביל צמיגים ו5 שנים זה גם יותר מדי.

זה אביזר בטיחות ממעלה ראשונה. כמובן אל תתקין צמיגי זבל.

אתמול עמדה לידי ברמזור S CLASS עם צמיגי LING LONG והייתי פשוט מזועזע. (כן, יש לי סוג של סטייה של להסתכל איזה צמיגים יש על הרכבים שעומדים לצידי ברמזור)

גם אצלי ברכב היו צמיגים מקוריים (מודל 2006, תוצרת 2005) אחוריים שנראו ויזואלית עם הרבה בשר אבל מקרוב ראו שהם יבשים מאוד, זה היה הדבר הראשון שעשיתי ברכב. (בעצם לא- הדבר השני, הדבר הראשון זה להעביר אותו טסט והוא עבר עם הצמיגים הישנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תלוי בצמיג. אצלי החזיקו גם 90/100 אלף (michelin) בנסיעה של 30 אלף בשנה, רוב הזמן מחוצ לעיר. בקשר ליובש, רצוי שפנצ'רמכר יבדוק את זה.

פורסם

צמיגים מומלצים.

המחירים המוצגים באתר מעט גבוהים מאלו של תקריות מומלצות(ערוך חיפוש בפורום).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תלוי בצמיג. אצלי החזיקו גם 90/100 אלף (michelin) בנסיעה של 30 אלף בשנה, רוב הזמן מחוצ לעיר. בקשר ליובש, רצוי שפנצ'רמכר יבדוק את זה.

אין דבר כזה.

כנראה אתה לא יודע מה הכוונה ב "מחזיק".

אם תשווה את הביצועים שלו בבלימה , אחיזה וכו' לצמיג עם חצי מהקילומטרז' (אני בכלל לא מדבר על חדש) ,

אתה תראה שזה צמיג במצב מחפיר. זה שהוא לא התפוצץ או שבמשך 100 אלף ק"מ לא העירו לך בטסט , זה לא באמת קנה מידה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעולים, אבל יקרים מאוד.

תקנה צמיגים של יוקוהמה, אף פעם לא מאכזבים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צמיג בדיוק כמו יוגורט יש לו תאריך אחרון לשימוש שלפי התקן עומד על 4 שנים מיום ייצורו. לאחר מכן אין להשתמש בצמיג אפילו אם לא היה בשימוש ונשמר במרתף היינות, בזכות העובדה הפשוטה שהרכב הגומי משתנה והוא מתקשה. זה יכול לגרום לפיצוץ בכל רגע. 

פורסם

אני קניתי לאחרונה רכב והיו עליו צמיגים NANKANG בני 4 שנים.

היו קצת יבשים, עם הרבה בשר.

רצה הגורל וביום ראשון ב7 בבוקר קיבלתי טלפון מאחי שהצמיג החליט להתפוצץ באמצע איילון על 90 קמ"ש.

לא יודע איך הצמיג הגיע למצב שכל הסוליה התפרקה מהדופן אבל קרה...

החלפתי ביום שני לרביעייה טריה של קונטינטל אקו (1200 לרביעיה) ורק במבט עליהם אתה רואה שהם איכותיים.

במילים אחרות, תשקיע קצת ותחליף למשהו איכותי!

פורסם
כן, תחליף אותם ויפה שעה אחת קודם.

50 אלף ק"מ זה יותר מדי בשביל צמיגים ו5 שנים זה גם יותר מדי.

זה אביזר בטיחות ממעלה ראשונה. כמובן אל תתקין צמיגי זבל.

אתמול עמדה לידי ברמזור S CLASS עם צמיגי LING LONG והייתי פשוט מזועזע. (כן, יש לי סוג של סטייה של להסתכל איזה צמיגים יש על הרכבים שעומדים לצידי ברמזור)

גם אצלי ברכב היו צמיגים מקוריים (מודל 2006, תוצרת 2005) אחוריים שנראו ויזואלית עם הרבה בשר אבל מקרוב ראו שהם יבשים מאוד, זה היה הדבר הראשון שעשיתי ברכב. (בעצם לא- הדבר השני, הדבר הראשון זה להעביר אותו טסט והוא עבר עם הצמיגים הישנים)

גם אצלי קיימת הסטייה הנ"ל. מדהים כמה רכבים נוסעים עם צמיגים ממותגים עלומי שם ונשים לרגע בצד את נושא המותגים הרבה רכבים נעים עם צמיגים במצב מחפיר שעלולים לגרום לתאונות ולנפגעים.

בדיוק לפני שנה כשהעברתי את הרכב טסט החלפתי את שני הצמיגים הקדמיים שהיו של קומו לזוג גודייר חדשים והתכוונתי להחליף בהמשך גם את הצמד האחורי. רצה הגורל ולאחר חודשיים נקרע צמיג אחד עקב ירידה מהכביש במהלך סיבוב בזמן שלא שהיתי בארץ והרכב היה אצל אמי. קרוב משפחה לקח אותה לפנצ'ריה ועל הרכב הורכבו 2 צמיגים ממותג עלום שם (אינפיניטי) והרגשתי שההתנהגות של הרכב נפגעה מבחינת אחיזה בסיבובים, וגם מבחינת רעש. רכשתי גודייר נוסף מאותו תאריך יצור והתקנתי אותו עם האחד שנותר על הסרן האחורי. בשבוע שעבר הרכב עבר תאונה קלה שכללה עלייה על מדרכה וכתוצאה מכך נקרע הגודייר בן השנה והצמיג הקדמי (סיני כזכור) השתפשף דיי חזק בדופן והחל להתפורר בכמה מוקדים. בלי לחשוב פעמיים ועוד לפני שהפח תוקן הרכבתי על הרכב יום אחרי 4 צמיגים חדשים של גודייר בעלות של כ-1800 שקלים. הגודייר הטרי (יחסית) שנשאר שלם עבר אחר כבוד אל תא המטען בתור גלגל ספייר ובא לציון גואל. למרות שהרכב נראה זוועה, אחרי פגיעה במעקה והתיקון עדיין לא בוצע אני יודע שהוא בטוח לנהיגה בגלל שהצמיגים ראויים לנסיעה ולשימוש.

• תוכן חדש...