Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..אני עומד לפני קניית רכב ראשון שלי ..עד עכשיו לפי המלצות והטווח בתקציב עומדות בפניי 4 אופציות לרכבים..

רציתי לשאול את חוות דעתכם מי מהם נחשב ליותר אמין -חסכוני בדלק (איך לא) ומדורג כבטיחותי יותר..ובקיצור מה יותר שווה לתקציב...(אוטומט)

טויוטה קורולה 2001:מחירון 42 אלף מוכרים 29.900 ..שמעתי באמינות מספר ובעל ערך גבוה אבל 3 כוכבי בטיחות? unsure.gif

וזול מאוד לעומת המחירון...

טויוטה קורולה 2002: מחירון:43000 מוכרים ב 31.00 ..גם נשמע די מעניין ..

מאזדה לאנטיס 2002: מחירון 33.500 רוצים 31.400

סובארו אימפרזה ניו אייג' 2001 : מחירון :34 אלף מבקשים:29.000

סובארו אימפרזה ניו אייג' 2002: מחירון 38.500 מבקשים:32.000

פורד פוקוס 2002: מחירון :32 אלף מבקשים:27.500

פורד פוקוס 2004: מחירון 42.000 רוצים: 33.500 ..(אין בעיה לחרוג טיפה כם עוד זה שווה את זה)

הכל כמובן יד שנייה והמחירון אחרי שקלול שעשיתי באתר ..

אז מה אתם אומרים? .. מה מהם יותר אמין ..? חסכוני בדלק ובטיחותי? ובבקשה להתבסס על עובדות ולא דעות

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בנוגע לקורולה נראה מאוד מוזר, בדוק שלא מדובר ברכב שחוט או באחד שעבר תאונה קשה. בדרך כלל הקורולות נמכרות סביב המחירון שלהן ולעיתים אף מעל.

בנוגע לתקציב: כל הרכבים שציינת חורגים מתקציבך. אל תשכח שכדאי להשאיר איזה אלפיים ש"ח בכדי לעשות ישור קו כמו שצריך.

בנוסף, אם תתאר את הצרכים שלך מהרכב יוכלו פה להתאים לך דגמים נוספים. כל הדגמים שציינת הם של משפחתומטיות 1.6 ליטר. לאור העובדה כי מדובר ברכב ראשון שלך האם אינך יכול להסתפק ברכב קומפקטי יותר?

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

הקורולה 2001 יד עברה 188 אלף קילומטר

ולפחות כלפי חוץ נראית במצב מצויין

איך בדיוק הכל חורג מהתקציב ? הכל בדיוק בטווח התקציב שלי או שאני עיוור

רכב קומפקטי לא יודע..אני מעדיף מרווח השימוש הוא יומיומי להסיע את ההורים וכאלה

פורסם

אחי, קח בחשבון שאתה תמיד גם צריך שישאר לך כסף בצד לתיקונים וכאלה.. אחרי הכל רכבים שמעל 5-6 שנים על הכביש כבר די שחוקים....

פורסם

חבר'ה מה אתם אומרים על סקודה אוקטביה 2001?

מחירון 25 וראיתי עכשיו שהוא אחד החסכוניים עם צריכה של 15.46

(מנוע טורבו דיזל 1900)

• תוכן חדש...