Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול שלום לכולם.. ואני שמח כי ישנו פורום שכזה שיכול לעזור לאנשים כמוני ש-בורים באיך לקנות מכונית ואיפה

אם כן רציתי את עזרתכם לגבי מגרש מכוניות מסוים אם הינכם מכירים אותו וכדאי לקנות ממנו את הרכב שאני רוצה אגב יש בראשי שני מכוניות

1. הונדה סיוויק5D

2 מזדה ספורט ספיריט

כאמור ביררתי לגבי רכב מאזדה ספיריט ספורט במגרש טריד אין שנקרא טפ טריד מוטורוס מי שרוצה יכול להיכנס לאתר של טופ טרייד מוטורס ולראות באיזה רכב מדובר הוא בצבע שחור בעל 37 אלף קילומטר שנת 08( אני פשוט לא יודע עם מותר לפרסם פה כתובות)

אז לאחר כול החפירה:lol:....... אשמח לדעת אם משהו מין הפורמסיטים היקרים מכיר את החברה הנ"ל ואפשר לבטוח בה תודה רבה לכול העוזרים

אגב אני מקווה שאני בפורום הנכון

• תוכן חדש...