Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c5 מזגן מקרר בצד אחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

האוטו אצלי כמעט שבועיים ולא ידעתי שכבר הוא יפתיע אותי כזה מהר,אז ככה צד הנוסע מקפיא כמו אלסקה וצד הנהג מוציא חום כמו פן.

עברתי בהיסטוריה של הפורום והבנתי שכנראה זה המנוע של התריס שהחזיר את נשמתו.

השאלה שלי איפה אני יכול לתקן את הבעייה מבלי לשלם משכנתא?האם אני יכול לטפל בתקלה שלא במוסך מורשה?

יש לכם המלצה לבעל מקצוע באיזור הצפון?

תודה

פורסם

קרה לי המקרה הזה ופשוט שיחקתי עם הפונטציומטר והעלאתי ל28 ולאט לאט הורדתי ל16 וככה מספר פעמים ושתי הנעות רכב.

התקלה נפתרה, ובנתיים אני משחק קצת בין 16-20 ואין שום בעיה.

תנסה, לגבי המלצה למוסך אין לי- הציעו לי ללכת למקום שמתמחה במזגנים ובניהם מזגנים לרכב.

פורסם

תודה רבה אחי.

עשיתי את מה שאמרת והמזגן בצד הנהג הוציא תערובת מוזרה של קצת חום עם הרבה קור,

יצאתי מהרכב ושחזרתי הדלקתי שוב וכאילו המערכת איפסה את עצמה והראתה את 2 הבוררים על 16 מעלות,

ועכשיו הוא מקרר פיקס

השאלה מה יהיה שיגיע החורף?נעביר לחום ואז בקיץ שוב אותו הסרט?

שוב תודה

פורסם
ערב טוב,

המקרה שלך הוא קלאסי לבעיה בתריס של בית החימום, שם יש מנוע עם גלגל שיניים שנכנס לפלסטיק בבית החימום ומזיז את התריס בין ימין ושמאל כדי לקבל חימום או קירור. כאשר הפלסטיק מתבלה המנוע מסתובב על ריק ונתקע במקום מסוים. הפתרון, בד"כ, או החלפת המנוע למשופר יותר עם ציר שיניים ארוך יותר (לא צריך לפרק דשבורד) או החלפת בית החימום (מחייב פירוק דשבורד). בעל מקצוע כמובן ידע מה צריך לעשות.

לקוח מהשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2122329#post2122329

בעקרון מדובר בעלות תיקון של כ 800 שקל לפי זיכרוני.

• תוכן חדש...