Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 2010 עד 300,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חוזר לישראל ללימודים בקרוב ומעוניין ברכישת רכב,

התקציב שלי הוא 300000 ש"ח.

אני רוצה ב.מ.וו סדרה 3, עדיף 2010 ועדיף מהיבואן (?)

(זקוק לעזרה מאחר והאתר של 'קמור' הוא מהעלובים בעולם לייבואן ב.מ.וו, אפילו את מחיר הרכב לא מצאתי שלא לדבר על תוספות וכו'...)

1. האם באמת עדיף לרכוש רכב מהיבואן (קמור) ולא מכל הייבוא האישי שקיים לאחרונה בישראל?

מהם היתרונות שיש לי ברכישת רכב מ'קמור' ולא מייבוא אישי, מה אני מפסיד בעצם אם אני רוכש בייבוא אישי?

2. כמה שנות אחריות או ק"מ מעניקים ב'קמור' על רכישת רכב חדש?

3. אם מישהו מבין ומכיר, מהו האיבזור הבסיסי (ללא תוספת תשלום) שמקבלים עם 320 2010, האם יש מושבי עור חשמליים? סאן-רוף? מראה צדדית שיורדת אוטמטית ברוורס? חיישני חנייה? איי-דרייב?

ועכשיו לגישה אחרת, ייבוא אישי, האם קיים באמת בישראל יבואן אישי שמסוגל לשדרג אותי (לא מבחינת תקציב, אני לא מחפש הנחה במחיר אלא שדרוג בדגם)

שבאותו המחיר שאני רוכש מקמור 320 אני אוכל לקנות 330 או 335 קופה,או אפילו 325, שנת 2010, 0 ק"מ.

מה אני "מפסיד" שכשאני קונה מיבואן אישי ולא מקמור?

(יש לי בעייה קשה, אני מכור לב.מ.וו, בשנתיים האחרונות אני נוהג על 330 שנת 2005 (אי46) אני מודע לכך שבישראל מחיר הדלק הוא בשמיים ולכן אני מוכן "לחזור אחורה" בנפח מנוע וכ"ס ולהגיע עד ל325 או 320 (אם האיבזור הוא זהה) מה שאני לא מוכן זה לקנות ב.מ.וו 2010 ב300 אלף ש"ח שזה הרבה מאוד כסף, כאן בקלות אני יכול לרכוש אמ3 2010 במחיר זהה עם מושבי בד, וללא איבזור כלל, אתר האינטרנט של קמור לא מספק לי שום מידע בנוגע לאיבזור ואני מודאג מאוד בגלל זה)

תודה רבה,

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האתר של ב.מ.וו ישראל הוא אכן מהמחורבנים שראיתי ליבואן רכב המכבד את עצמו. לפחות יש להם אתר. למרצדס לא היה במשך שנים... האמת שזלזול כזה בלקוחות הוא מבחינתי ממש בגדר בושה.

ב.מ.וו חדשה בארץ היא עניין של המון כסף ומעט תמורה. הרכב מגיע כמעט ערום בגרסאות הבסיס ובשביל לאבזר אותו כראוי צריך להוסיף לא מעט כסף. מקבלים גם הנחות יפות, אבל בסה"כ התמורה למחיר ממש לא מרשימה, בטח ביחס למנוע שמקבלים ב-318 או 320 (שהיא בגבול העליון של התקציב שלך).

אז כן, עדיף משומש בן שנה-שנתיים, אפילו שזה כבר לקראת סוף האחריות (שנתיים בלבד). ייבוא אישי זו גם אופציה ראויה, ברר בסוכנויות המתאימות או תראה אם אתה יכול לייבא בעצמך. חפש ברשת מדריכים לייבוא אישי ותראה את היתרונות והחסרונות.

בנוגע לאבזור בסיסי - אני לא בטוח שיש אפילו מושבי עור ב-320, ולא נראה לי שהם חשמליים, אבל כדאי להתקשר ליבואן ולשאול. סאן רוף הוא ככל הנראה גם תוספת.

בכל מקרה, מבחינת תמורה למחיר ניתן למצוא כאן מכוניות עדיפות בהרבה במחירים דומים. למשל לקסוס IS250, אינפיניטי G37 או אפילו קאדילק CTS 3.0 (אם כי האחרונה תרגיש לך הרבה יותר מדי אמריקאית). כולן חזקות משמעותית מב.מ.וו ב-300 אלף שקלים, כולן מאובזרות משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאיפה אתה חוזר?

האם אתה עולה חדש? תושב חוזר?

אני מחזיק בE90 2007 320I הרכב מגיע כסטדנטרת עם כל התוספות המקובלות. מגנזיום, צמיגי ראן-פלאט, חלון שמש, מושבי דמוי עור בצבע ב'ז וכו'.

בקשר למחיר הוא אכן יחסית גבוה, בקשר לייבוא אישי מומלץ להביא דגם שנמכר גם בארץ בשביל תאימות חלקים.

אם תפרט מאיפה אתה בא ומה הסטטוס שלך מבחנית משרד הפנים, יהיה לנו יותר קל לעזור. כי יכול להיות שאתה זכאי להנחות מיוחדות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אחי תוותר יש מכוניות יותר טובות/מאובזרות/חזקות במחירים האלה.

האבזור הביזיוני של קאמור הוא בגדר ביזיון!!! אין אפילו בקרת אקלים אלה מזגן מכאני, שלא נדבר על במחירים האלה מנועים חלשים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אניחושב שב318 אין בקרת אקלים, אצלי ב320 יש בקרת אקלים שמחולקת לנהג ונוסע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

http://www.bavarian-motors.co.il/

תברר איתם בנוגע לאפשרויות היבוא האישי , למרות שאני באופן אישי הייתי ממליץ לך לנסות ולייבא לבד , פלוס גדול שאתה כבר נמצא בחוץ לארץ וזה מקל מאוד.

אגב בנוגע לקמור , הנה הצעת מחיר שלהם ל-330 קבריולה מלפני שנתיים , לא כזה רע מבחינת איבזור :

http://img822.imageshack.us/img822/6521/14869150.jpg

שימו לב למחיר התוספות השערוריתי :)

פורסם
שלום לכולם,

אני חוזר לישראל ללימודים בקרוב ומעוניין ברכישת רכב,

התקציב שלי הוא 300000 ש"ח.

אני רוצה ב.מ.וו סדרה 3, עדיף 2010 ועדיף מהיבואן (?)

(יש לי בעייה קשה, אני מכור לב.מ.וו, בשנתיים האחרונות אני נוהג על 330 שנת 2005 (אי46) אני מודע לכך שבישראל מחיר הדלק הוא בשמיים ולכן אני מוכן "לחזור אחורה" בנפח מנוע וכ"ס ולהגיע עד ל325 או 320 (אם האיבזור הוא זהה) מה שאני לא מוכן זה לקנות ב.מ.וו 2010 ב300 אלף ש"ח שזה הרבה מאוד כסף, כאן בקלות אני יכול לרכוש אמ3 2010 במחיר זהה עם מושבי בד, וללא איבזור כלל, אתר האינטרנט של קמור לא מספק לי שום מידע בנוגע לאיבזור ואני מודאג מאוד בגלל זה)

תודה רבה,

אם היית מתאר את מצבך האישי כלומר האם אתה זכאי לזכויות תושב חזר למשל היה יותר קל

קרא כאן למשלhttp://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=59:noaltoshavhozer&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי בוא נעשה סדר בבלאגן,

אני תושב חוזר, אבל בשביל זכאות לפטור ממיסים ברכישת רכב בישראל אדם צריך לשהות תקופה של מעל ל6 שנים בחו"ל ואני לא נכנס בקטגוריה הזאת, יש לי כל מיני זכאויות בפטור ממיסים למוצריי חשמל, לימודים וכו' אבל רכב זה 6 שנים ומעלה.

גם הלקסוס וגם האינפינטי רכבים יפים מאוד, חמודים מאוד אבל בשבילי הם מאוד נשיים, הis היה רכב גברי מאוד עד שנת 2003-2004 (עם הלוח שעונים המשולש והgps שיוצא מהקונסולה) לקסוס לדעתי הרסו אותו לגמריי בגרסה האחרונה, הf הוא בסדר גמור אבל אני לא מחפש שום דבר מהסוג הזה (m3, c63, IS-F).

הרכבים הקורצים לי הם הב.מ.וו סדרה 3 או המרצדס בנץ' c , ראיתי את המחירים של המרצדס בישראל וחטפתי זעזוע קשה, כאן המרצדס ממוקמת 10 אלף דולר מתחת לב.מ.וו המקבילה ו5 מתחת ללקסוס.

דוגמא - http://www.supercarros.com/Carros/Mercedes-Benz/Clase%20C/153891.html

בנוגע ל330 קב' 2008, האיבזור הוא נחמד מאוד אבל 145 אלף דולר???!?!?1?!?

http://www.supercarros.com/Carros/Maserati/Quattroporte/158363.html

או

http://www.supercarros.com/Carros/BMW/Serie%20X/139519.html

תשמעו, זה קשה גם ככה לחזור לישראל, המנטליות שונה לגמריי, ואני מודע לכך שיש הגבלת מהירות בכל פינה, אסור לעבור רמזורים אדומים בשום שעה ביום והדלק בשמיים, ולכן אני צריך רכב טוב שייקח ויביא אותי מהבית לאוניברסיטה ולחדר כושר וזהו, לא צריך מנוע מטורף בשביל לנסוע ב110 קמ"ש אבל הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יעשה לי כיף בכל פעם שאני נכנס אליו.

מאחר וקמור נותנים רק שנתיים אחריות (שערוריה בכל העולם ב.מ.וו נותן לך 5 שנים, כאן בשנתיים הראשונות זה כולל גם עם החלפים ז"א קנית רכב מב.מ.וו ואחריי שנה נכנסת בבור בכביש ושברת את ה'שוקס' ה'משולש' את הקפיץ וגם קרעת את הצמיג מחליפים לך הכל בחינם פחות 200-300 דולר (תלוי במידה) על הצמיג שעל זה אתה אחראי, אז אני לא מצפה לשירות כזה, אבל שנתיים אחריות בלבד זה באמת לא שווה את זה, מה עושים בישראל כל האנשים שקנו אקס5 4.4 2005 שאני מכיר אישית 4 רכבים שונים שאחריי 3 שנים היו צריכים לעשות ראש מנוע? שילמו על זה בעצמם???)

איזה ב.מ.וו אני כן יכול להכניס בתקציב של 300 אלף ש"ח שהוא לא גמיש בכלל שייתן לי אם לא מנוע לפחות איבזור בסיסי לב.מ.וו, מושבי עור חשמליים - חובה, אקסטנדד עור (מתחת לתיבת הילוכים, יותר עור בדלתות) זה לא חובה, מערכת סטריאו נורמלית עם שליטה ממהגה (הרמן - קרדון זה אחלה אבל גם את השנייה שמגיעה עם 8 רמקולים וקופסאת דיסקים בבאגז' זה לא נורא), key less entree זה לא חובה, זה במילא לא מגיע בחינם בשום מקום בעולם, וזהו, קצת פינוק בשביל שתרגיש שאתה יושב בב.מ.וו גם בלי לראות את הסמל על ההגה.

יד שנייה?

318 לא רוצה, חרא של מנוע, הייתה לי 318 משנת 2001 (אצלי בתמונה הקטנה), הוי4 של ב.מ.וו היה גרוע מאוד ואומרים שאחריי השידרוג שהוא עבר ב2002 הוא נהיה גרוע עוד יותר.

אפשר למצוא רכב טוב בן שנה או שנתיים, 320 או 325 מאובזר בתקציב?

יש לי חיבה מאוד גדולה לב.מ.וו, אני מרגיש שב.מ.וו הצילה לי את החיים, יצאתי מתאונה מאוד קשה ב330, בחיים וללא שריטה (כוויה קטנה מהכרית אוויר) הייתי ברכב עם הכלבה שלי שבזמנו הייתה בת חודשיים בלבד וגם היא יצאה ללא נזק, אני מרגיש שבכל רכב אחר, טויוטה-לקסוס ניסאן-אינפיניטי לא הייתי יוצא באותו מצב, ב.מ.וו בונים את הרכבים שלהם חזקים כמו אבן, ב318 נכנסה בי משאית מאחורה, איבדה את כל הפגוש הקדמי שלה ופוצצה את הרדיאטור, הב.מ.וו חטפה שריטונת על הבאגז' שסודרה עם צבע בפחות מ400 ש"ח.

לכן אני מעדיף, כל עוד יש לי את האופציה הכלכלית לקנות ולהחזיק בב.מ.וו לעשות כן.

לפני-

b39cb398c4.jpg

אחריי -

faebe8e493.jpg

פורסם
אחי תוותר יש מכוניות יותר טובות/מאובזרות/חזקות במחירים האלה.

האבזור הביזיוני של קאמור הוא בגדר ביזיון!!! אין אפילו בקרת אקלים אלה מזגן מכאני, שלא נדבר על במחירים האלה מנועים חלשים

ניב, אני מודע לכך שאפשר לקבל יותר, כוח, איבוזר או תמורה במחיר מרכבים אחרים, אבל אם חדייק ה.ב.מ.וו תפס אותך - קשה מאוד לצאת מזה, כאן אומרים שממרצדס בנץ' ואודי אפשר לעבור לב.מ.וו אבל אחריי ב.מ.וו - קונים עוד אחת.

דומה מאוד לחיידק של אלפא, שהוא הרבה יותר מסוכן והרסני מהחיידק של ב.מ.וו, זה חיידק מסוכן מאוד שגורם לך להתאהב בחתיכת פח מאוד מעוצבת ומאוד קריזיונרית עד לאיבוד חושים :)

קבל תמונה מאחד הטיולים שעשינו, צולם מתוך אלפא 156 2001 במהירות של 130 קמ"שׁ, אין חובב אלפא שלא אהב את התמונה :)

af7af3a1c5.jpg

פורסם

ב.מ.וו., מרצדס ואאודי משום מה אין להם מחירונים באתר שלהם.

מה שבטוח את המחיר אתה תקבל באולם תצוגה, עם כנראה עוד כמה הנחות נאות.

אם אתה חושב שאתה בטוח בחברה הזאת ואתה נעול אני לא רואה כל סיבה לשכנע אותך לרכוש רכב אחר, אני אישית הייתי מעדיף A4 בפחות כסף ועם מנוע 1800 טורבו חזק יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ב.מ.וו., מרצדס ואאודי משום מה אין להם מחירונים באתר שלהם.

מה שבטוח את המחיר אתה תקבל באולם תצוגה, עם כנראה עוד כמה הנחות נאות.

אם אתה חושב שאתה בטוח בחברה הזאת ואתה נעול אני לא רואה כל סיבה לשכנע אותך לרכוש רכב אחר, אני אישית הייתי מעדיף A4 בפחות כסף ועם מנוע 1800 טורבו חזק יותר.

אודי (ז"א פלקסוואגן עם סמל שונה) - לא תודה,

אודי בישראל (ז"א צ'מפיון מוטורס) - לא ייראו ממני עוד גרוש כל עוד אני חי!

אני מביא דוגמא לרכב שהוא לא ב.מ.וו שהוא אופציה מצוניית (אם זה קיים בישראל)

http://www.supercarros.com/Carros/Acura/T%20L/145617.html

מנוע וי6 3.5 ליטר עם 286 כ"ס, תראה בתמונות את רמת ה"פינוקים" שאתה מקבל, לדעתי, עדיף בהרבה מאודיי עם 150-180 כ"ס

פורסם
http://www.bavarian-motors.co.il/

תברר איתם בנוגע לאפשרויות היבוא האישי , למרות שאני באופן אישי הייתי ממליץ לך לנסות ולייבא לבד , פלוס גדול שאתה כבר נמצא בחוץ לארץ וזה מקל מאוד.

אגב בנוגע לקמור , הנה הצעת מחיר שלהם ל-330 קבריולה מלפני שנתיים , לא כזה רע מבחינת איבזור :

http://img822.imageshack.us/img822/6521/14869150.jpg

שימו לב למחיר התוספות השערוריתי :)

וואו, אני מאוהב

http://www.bavarian-motors.co.il/component/option,com_ezautos/Itemid,128/task,detail/id,736/

ועכשיו לעניין,

מה אני "מפסיד" מכך שאני קונה מהם ולא מ'קמור' (אני שאני מרוויח זה ברור, התמונות מראות הכל)

איפה מטפלים ברכב? האם יש לי אחריות כלשהי מב.מ.וו העולמית, האם קמור יטפלו לי ברכב במקרה הצורך או שהם יעשו עליי 'show' - ז"א קנית לבד - תסדר לבד?

פורסם

חוץ מזה שהרכב יד שניה לא חושב שאתה מפסיד פה משהו , מה שכן ככל שידוע לי ל-BMW יש אחריות בינלאומית ולכן אתה אמור לקבל אחריות גם בארץ מקמור , למרות שבעבר קמור טענו שרכבים מייובאים אישית מארצות הברית לא זכאים לאחריות בגלל מכלולים שונים.

מכיוון שבווארין מוטורוס מייבאים את הרכבים שלהם מאירופה אני לא רואה דרך שקמור יוכלו להתחמק בה מאחריות הפעם :-)

פורסם
אני מביא דוגמא לרכב שהוא לא ב.מ.וו שהוא אופציה מצוניית (אם זה קיים בישראל)

http://www.supercarros.com/Carros/Acura/T%20L/145617.html

מנוע וי6 3.5 ליטר עם 286 כ"ס, תראה בתמונות את רמת ה"פינוקים" שאתה מקבל, לדעתי, עדיף בהרבה מאודיי עם 150-180 כ"ס

אקורה TL אינה נמכרת בישראל, אולי בייבוא אישי. אולם, אקורה RL נמכרת תחת השם הונדה לג'נד. יש כמה למכירה ביד 2.

• תוכן חדש...