Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 2010 עד 300,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"הרפובליקה הדומיניקנית"

אני מתגעגע ל - HAMAKA BEACH RESORT ואפילו לבלאגן ששורר בסאנטו דומינגו. ולמי שלא יודע - קולומבוס קבור שם.

ולענין הרכב: אני ממשיך לטעון בתוקף: ב.מ.וו בת שנה עד שנתיים משושת צילינדים עם מנוע 2.5 ומעלה. כל דבר אחר לדעתי לא יספק אותך.

למה A3 עם 2.0T לא תספק? יוקרתית, מאובזרת(מאוד אפילו אם רוצים), חזקה וחסכונית.

פורסם

שים לב

אם אתה חוזר אחרי למעלה מ 6 שנים....חדשות טובות עבורך

החל מה-1 בחודש יולי, כל תושב חוזר מעל 6 שנים זכאי להשוואת תנאים כמו עולה חדש.

יתרון - הכסף שלך שווה יותר בגלל הקלות במיסים

חיסרון - רק אתה או אישתך זכאים לנהוג ברכב (אולי זה גם יתרון)

ולשאלללה הנכספת...כמה שנים אתה בחוץ?

פורסם

אוקיי אז ככה, סדרה 1 אם זה לא קיבריולט 135 (ובתקציב שלי זה לא) אז לא.

רוני

אלפא מיטו, פיאט 500 או מיני היו יכולים להיות אחלה כמו רכב שני לימי ראשון (ימי ראשון שלא קיימים בישראל, ז"א ימים שהכל סגור ואתה אחרי יום חופש אחד... :) ).

עם אודי היה לי קטע מאוד לא נעים, a6 משנת 2003 התחילו דפיקות בתיבת הילוכים הרציפה, קראתי שזו בעיה נפוצה והחלפת שמן גיר יכול להיות ותעזור, אבל מה, לאודי לא אכפת שהתיבה שלהם חרא, הכנסתי את האוטו לשירות והוא חזר אחריי 4 שבועות!!! בשביל להחליף שמן גיר וגם אחרי הרבה מאוד צעקות, וכמובן שהדפיקות המשיכו והתגברו, בסוף הסיפור ייצא לי להחזיק את הרכב ארבעה חודשים ולהפסיד עליו (בלי המוסך, הביטוח לשנה שעשיתי והסט צמיגים שקניתי) 7000 דולר, בשביל התענוג המפוקפק של להחזיק אודי ארבעה חודשים.

יכול להיות שזה היה הרכב הספציפי הזה, התיבה הספציפית הזאת או הדגם הספציפי של השנה הספציפית, בכל מקרה, באופן מאוד ספציפי אני לא מוכן לרכוש עוד אודי כל עוד אני חי. לא a3 ולא s3 ולא כלום.

בנוגע לקניית 325 ומעלה בת שנתיים, להגיד לך את האמת, אין לי שום בעייה לקנות אחת, הבעייה היא שלפי מה שראיתי בפרסומים באתרים בישראל 99% מהאנשים שמוכרים ב.מ.וו כאלו הם או ערבים או עבריינים שבדר"כ אין להם לא באר נפט בחצר ולא 3 טון קוקאין במחסן, סדרה 3 זה רכב לעבריינים קטנים נגיד, שהיה להם את הכסף לרכוש את הרכב אבל לטפל בו לא ממש נשאר הרבה, מה עושים? לא מטפלים, שצריך לטפל מחברים Launch מורידים את כל הבעיות, מכבים את כל הנורות וזה הכל (דומיניקנים זה אותו דבר, עד שהאוטו לא נעצר לא מתקנים, עד שהמחשב לא מראה לך 5 ק"מ to go לא שמים דלק)

לי פשוט לא בא להתעסק עם זה, בישראל אני לא מבין כלום, ואני בא עם תקציב מאוד ספציפי בשביל לסיים 4 שנים באוניברסיטה ולחזור הביתה, כאן אין לי שום בעייה עם זה, באמת שאת הe46 למדתי על בוריו קדימה ואחורה מספיק להקשיב לרעש-נקישה-קרקוש בשביל לדעת מה לא בסדר.

אני אחרי 3 רכבים שלי פרטיים ועוד פרוייקט בנייה שעשינו לCLS 2002. אם אני מחפש כל חלק חילוף אפשרי רק צריך להיכנס ל http://www.realoem.com/bmw לחפש את הדיאגרמה הנכונה לבחור את החלק וזהו, צא לרחוב לחפש אותו, האתר נותן לך גם מחיר של החתיכה (במיאמי) במידה ולא מצאתי את החלק עד מחיר של 150% ממה שנתן לי האתר, אני מזמין ממיאמי, לוקח שבוע על עבודה של יום שלם של מכונאי ברמה גבוהה מאוד אתה משלם 200 ש"ח וזהו, נגמר הסיפור.

בקיצור אם היה אפשר להביא בייבוא אישי רכב בן שנתיים (?) אני לא פוסל את האפשרות, אבל לקנות אחד ש"נולד" בישראל עושה לי קצת דפיקות לב (בכל זאת ידידיי אל תשכחו שמדובר ב300 אלף ש"ח, hard work money ואני לא אוהב לקחת סיכונים או להכניס את עצמי לכאביי ראש כשמדובר בסכום כזה שבשבילי הוא לא מבוטל בכלל).

ניפון לוגיסטיקה, בינואר אני משלים 5 שנים מחוץ לישראל, ככה של6 המבוקש אני לא אגיע.

בנוגע לנהג יחיד, זאת גם בעייה, אני בן 22 ובשביל להוזיל תעריפי ביטוח (בכל זאת 4 שנים שאני מתכנן להישאר עם הרכב, עלול להצתבר למשהו כמו 2 סטים של צמיגים) חשבתי על האפשרות של לרשום את הרכב על שם אמא שלי ולהכניס אותי בפוליסה כנהג נוסף (אבל שוב, אם הייתי חוסך 40-50 אחוז ממחיר הרכב הביטוח היה הופך להיות כסף קטן).

אוף טופיק

לורנס היום הוטל המאקאס יירד ברמתו קשות ומחירו רק עלה (משהו כמו 120 דולר ללילה לבנאדם), Ocean blue, Barcelo Palace delux וSirenis cocotal שכולם 5 כוכבים הכל כלול (לעומת המאקס שהוא רק 3 וחצי) הם המובילים כרגע והמחירים נעים בין 70 ל 100 דולר ללילה (עשרה חודשים בשנה חוץ מדצמבר-ינואר).

למרות שהם כולם נמצאים באיזור של פונטה קאנה ולא בבוקה צ'יקה כמו המאקאס הנסיעה (משהו כמו 3 שעות על 120-130 קמ"ש בממוצע) זה שווה את זה (במיוחד כשיש לך 3 ליטר 6 צילינדר של ב.מ.וו, הדרך מעולם לא הייתה מהנה יותר), אתה יודע, רק כהמלצה למקרה שתגיע לביקור

פורסם

טוב, כל עוד אתה מודע לכך שהבעיה שלך עם אודי היא חסרת הגיון, מי אני שאתווכח.

מציע שלא תכניס גזענות לעניין הבמוו, מה גם שזה ממש לא נכון.

אתה מדבר על רכב לנסיעה עירונית בעיקרה ועדיף גם בלי מנוע גדול ובזבזני, אבל אתה מתעקש על ב.מ.וו יוקרתית וגדולה. אתה חייב להודות שזה קצת מצחיק. במיוחד כשאתה מודה ש-300000 שקל זה הרבה כסף והיית מעוניין לחסוך. מכיוון שקניית רכב יוקרה בארץ היא לא לחסוך ולא בטיח (ירידה ערך, עלויות אחזקה) הצעתי לך כבר להרוויח פעמיים - גם לקנות רכב קטן ומתאים יותר לצרכיך, וגם לקנות רכב זול יותר שיחסוך לך כסף, כדי שכשתחזור לרפובליקה תוכל לקנות לך את המחליפה של ה-E90 בגרסת M :wink:

אגב, מה ואיפה אתה הולך ללמוד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או שמחירי BMW הרקיעו שחקים או שאתם מדברים על 320 אחרת, אני מכיר שני אנשים שהוציאו 320 2009 מקמור, אחד שילם 235K השני 225K, הרכב מגיע עם כסאות עור אבל תא הנוסעים די פשוט, המזגן מכאני אם אני זוכר נכון.

פורסם

המחירון היום הוא בסביבות ה 300. נכון שאחרי מיקוח הוא יורד לא מעט, אבל זה דגם שבא

"ערום". תוסיף מושבי עור, חישמול, גג, מולטימדיה וכד', ואתה חוזר כמו גדול למעל 300K.

לדעתי זה גם מחיר שהיה בזמנו על סוף שנת דגם, ומלאי שהיבואן "נתקע" איתו, ככה שהם קיבלו מחיר טוב.

פורסם

ההודעה האחרונה שלך שוב רק מחזקת את דעתי:

לקנות בחו"ל ב.מ.וו בת שנה / שנתיים עם מנוע יחסית חזק.

1. כתבת שאתה לא רוצה לקנות בארץ

2. כתבת שאם כבר סדרה-1 אז 135 וגם ה- 370Z קורצת לך. כך שכח וביצועים חשובים לך גם אם אתה לא אומר את זה בפה מלא.

3. כתבת שלא אאודי

ולעניין אחר: הזכרת בניה של CLS שנת 2002, לדעתי היא הושקה בסוף 2005.

ולאוף טופיק - ה - HAMAKA היה כבר לפני 10 שנים, אני בטוח שיש כבר יפים וטובים ממנו. אגב, בזמנו שכרתי אופנוע והקפתי כמעט את כל האי. אני לא יודע אם אתה מכיר את הסיפור, אבל זה היה סביב הזמן שרצחו שם ניספח דיפלומטי ישראלי שניסה להגן על אשתו מגנב מקומי שניסה לתלוש לה שרשרת מהצוואר.

פורסם
או שמחירי BMW הרקיעו שחקים או שאתם מדברים על 320 אחרת, אני מכיר שני אנשים שהוציאו 320 2009 מקמור, אחד שילם 235K השני 225K, הרכב מגיע עם כסאות עור אבל תא הנוסעים די פשוט, המזגן מכאני אם אני זוכר נכון.

מדובר על ה 318 ב2345K, ה320 זה אזור ה300K.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...