Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 2010 עד 300,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע מה רוני, מתחייב לבדוק לעומק כל אחד מהרכבים האלו, כבר כאן אני אשיג נסיעת מבחן על כל אחד מהם (חוץ מהשירוקו שלא קיים כאן) זה לא יגיד לי הרבה על האיבזור (משום מה רכבים שנכנסים לישראל מאבדים הרבה מהאיבזור המקורי) אבל לפחות על ההתנהגות מול "מכונת הנהיגה המושלמת".

האם יש הרבה הבדל בין הגולף gti לבין הבורה gti ?

כאן אין גולף GTI. יש בורה gti או גולף R32

אתה לא חייב לבדוק את כולם. רק את אלו שמוצאים חן בעיניך. לא יודע בנוגע להבדלים בין גולף לבורה. ואין מצב שה-159 עולה 75000$. נראה לי שאתה מתבלבל עם רכב אחר.

אז בשביל רכב שייסע 95% מהזמן בתוך העיר ועוד 5% אולי של י-ם - ת"א אני לא צריך את הכוח הזה, אני אף פעם לא אסע באוטו נהג+4, הכי הרבה נהג+בחורה, לא מגיע אף פעם לא לאילת ולא לצפון שאני צריך את הכוח בשביל לסיים עקיפה בשלום...

עדכון לרוני - חזרתי עכשיו מהנסיעת מבחן הראשונה, הניסאן 370.

הרכב עם תיבת טיפטרוניק שנת 2011, הנעה קדמית (?! זה היה לי מוזר מאוד).

החדשות הטובות - נעלמו כל הפלסטיקים המכוערים מה350 של הדש בורד !!! ברוך הבא עור !!!! ניסאן באמת לקחו את הרכב הזה כמה רמות למעלה מאז ה350, עושה כיף לשבת באוטו.

החדשות ה"רעות" - פ-ח-ד!!! המנוע הזה מפחיד!!! אולי בגלל שהשארתי את ה330 כערבון על שריטה (כנראה, הדילר דורש על הרכב 60 אלף דולר, הב.מ.וו שווה אולי 13....) נתתי לחיצונת, ממש ליטוף מעט יותר חזק של הדוושה הרכב פשוט הפך להיות "רע!"

בדרך חזרה הביתה על הב.מ.וו זה הרגיש כאילו 5 ליטר מפרידים ביניהם, ממש לא 700ס"ס.

מה המחיר של הנ"ל בישראל? גרסת הטיפטרוניק כמובן

אם אתה נוסע כמוני רק לבד או עם חברה שלך, אז אין לך צורך אמיתי ברכב עם יותר משני מושבים. ל-370Z יש הנעה אחורית. המנוע באמת מצוין אבל שים לב שבארץ היא מגיעה עם פחות אבזור, כמובן... המחיר שלה 350 אלף לפני הנחה, אם אני זוכר נכון.

מסכים איתך, יש משהו בב.מ.וו שאני לא מוצא אותו אצל שום יצרן אחר (אולי ביום מן הימים ביצרניות יוקרה אמיתיות דוגמאת מאזארטי פאראריי או לאמבורגיני)

ב.מ.וו עשו עבודה טובה מאוד בלהכניס לתת מודע של אנשים שהמכוניות שלהם הן "מכונות נהיגה מושלמות". אז נכון, מדובר במכוניות טובות מאוד, אבל האמת הצרופה היא שכמעט לכל מכונית בליין של ב.מ.וו אני יכול למצוא מתחרה לא פחות טובה, ובמרבית המקרים המכוניות שלהם פשוט לא מספיק מעניינות עבורי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

peleguy, אתייחס לGTI כי זה מה שאני מכיר, אני מחזיק באחת.

לפי הבנתי אתה מחפש רכב בעל כוח זמין, חסכוני בדלק, מאובזר ובטיחותי.

ה-GTI דור 6 עונה על הדרישות האלה (וכנראה בסעיף החסכוניות והבטיחות היא מנצחת את האלטרנטיבות היקרות יותר שנתנו פה בשרשור hands down), אם תרצה עוד קצת תוספות תמיד תוכל להזמין את החבילת פרמיום (=250 אלף ולהוסיף עוד בארץ דרך קלאס A) או לעשות הזמנה מיוחדת ולבחור בדיוק את התצורה של הרכב.

זה שיש לך תקציב של 300,000 ש"ח לרכב לא אומר שאתה חייב להוציא את כולו.

(שים לב להוצאות אחזקת רכב גבוהות בארץ.)

אני חבר גם ב-golfmk6.com שם יש הרבה משתמשים רשומים מארה"ב ואפשר לראות מגמה מסויימת של משתמשים אשר עברו לGTI מBMW ללא חרטה.

אם BMW והנעה אחורית הם חובה מבחינתך אז הייתי בודק BMW יד שנייה, במיוחד כאשר יש לך את הזכות לקנות רכב משומש בחו"ל בן 4.

בלקנות BMW חדשה 318/320 לדעתי לא תרוויח כלום, אז תהיה לך הנעה אחורית אך ללא פלפל(=מנוע עייף) בשביל לשנע אותה.

ואני לא יודע לומר לך האם הבורה GTI דומה לגולף GTI, ראיתי כזאת בתמונה וחשבתי שפשוט לקחו את הג'אנטים מהGTI והרכיבו על בורה רגילה. :)

פורסם

ה320 שלי אוכלת בעיר 13L ל100KM

מחוץ לעיר היא אוכלת 7L ל100KM אם אתה ממש עדין מחוץ לעיר אתה גם יכול להגיע לאזור הL6.

רוב הזמן עם מזגן, ורגל ממוצעת.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ב.מ.וו עשו עבודה טובה מאוד בלהכניס לתת מודע של אנשים שהמכוניות שלהם הן "מכונות נהיגה מושלמות". אז נכון, מדובר במכוניות טובות מאוד, אבל האמת הצרופה היא שכמעט לכל מכונית בליין של ב.מ.וו אני יכול למצוא מתחרה לא פחות טובה, ובמרבית המקרים המכוניות שלהם פשוט לא מספיק מעניינות עבורי...

רוני

ד"א רוני את כל התדמית ו"התת מודע" שאתה מדבר עליו ,ייצרו חברייך העיתונאי רכב.

אני התאהבתי במותג, רק בגלל קריאת כתבות מהארץ ומהעולם.

בלי שום קשר ואולי זאת שאלה למקום אחר, אבל יכול להיות שBMW השכילו להשקיע חזק מאוד בתחום של עיתונאות הרכב בעולם. או שהם בכוונה מכיילים את המכונית שלהם לרמת נהיגה גבוה, על חשבון פרמטרים אחרים. כי הם יודעים היטב שכתבי הרכב הם חובבים מושבעים של נהיגה וזה הגמול העיקרי שהם דורשים מהרכב. לא משנה איזה רכב נוח/פרקטי תציב מול הBMW תמיד הBMW תנצח בסוף המבחן למרות שרוב הציבור מחפש נוחות ופרקטיות ולא תקיפת פניות.אז הבנייה של התת מודע, שאני אכן מסכים איתך שהיא קיימת, נבנתה אצל העיתונאי רכב והם משקפים אותה בכתבות ובפרסומים שלהם. ד"א בפסיכולוגיה החברתית לומדים שאחוז גדול מאוד בבחירה שלנו נובאה מהתת מודע. או במילים אחרות, ייחוס עוררות בלתי מוסבר לעצם מסויים. (גם בבחירת בנות זוג)

אני לדוגמא, קראתי הרבה מבחנים חיוביים לדגמים שונים כמו טויוטה קורולה הרובוטית, ששיבחו את הגיר שלה בצורה מנותקת מהמציאות (אפילו לגלוש אי אפשר איתה). אני לא יודע עם זה נכון, אבל יכול להיות שיש הרבה פוליטיקה מאחורי מבחני הרכב ושהם לאו דווקא אובייקטיבים.

פורסם

אם אתה באמת יכול להביא רכב עד בן-4 מחו"ל. תביא 330 בת שנתיים 2008, השוק בארה"ב ענק, עם קצת חיפושים תמצא אחת במצב חדש עם כל התוספות האפשריות ומעט מיילים / קילומטרים. בארץ השוק לא מספיק גדול למצוא כזאת טובה.

בארץ, אם תפתח יד-2 תמצא במקרה הטוב 2 רכבי 330 שנת 2008, בבקשה עשיתי לך את העבודה:

אחת 335 2008 עם 55 אלף ק"מ שהיא מחוץ לתקציב וגם לא מעט קילומטרים

אחת 330 2008 בכפר ג'דידה שלדעתי לא תתקרב לשם

וזהו....

בארה"ב ביום אחד אצל מספר דילרים תוכל לראות עשרות 330 שמורות כחדשות עם כל התוספות.

בהצלחה

פורסם

אני חושב שבארה"ב אין 330 אלה 328 ,אני לא יודע אם הם זהות אבל ככה נקרא הדגם שם של הE90.

פורסם
ד"א רוני את כל התדמית ו"התת מודע" שאתה מדבר עליו ,ייצרו חברייך העיתונאי רכב.

אני התאהבתי במותג, רק בגלל קריאת כתבות מהארץ ומהעולם.

בלי שום קשר ואולי זאת שאלה למקום אחר, אבל יכול להיות שBMW השכילו להשקיע חזק מאוד בתחום של עיתונאות הרכב בעולם. או שהם בכוונה מכיילים את המכונית שלהם לרמת נהיגה גבוה, על חשבון פרמטרים אחרים. כי הם יודעים היטב שכתבי הרכב הם חובבים מושבעים של נהיגה וזה הגמול העיקרי שהם דורשים מהרכב. לא משנה איזה רכב נוח/פרקטי תציב מול הBMW תמיד הBMW תנצח בסוף המבחן למרות שרוב הציבור מחפש נוחות ופרקטיות ולא תקיפת פניות.אז הבנייה של התת מודע, שאני אכן מסכים איתך שהיא קיימת, נבנתה אצל העיתונאי רכב והם משקפים אותה בכתבות ובפרסומים שלהם. ד"א בפסיכולוגיה החברתית לומדים שאחוז גדול מאוד בבחירה שלנו נובאה מהתת מודע. או במילים אחרות, ייחוס עוררות בלתי מוסבר לעצם מסויים. (גם בבחירת בנות זוג)

אני לדוגמא, קראתי הרבה מבחנים חיוביים לדגמים שונים כמו טויוטה קורולה הרובוטית, ששיבחו את הגיר שלה בצורה מנותקת מהמציאות (אפילו לגלוש אי אפשר איתה). אני לא יודע עם זה נכון, אבל יכול להיות שיש הרבה פוליטיקה מאחורי מבחני הרכב ושהם לאו דווקא אובייקטיבים.

ב.מ.וו אכן טיפחו במשך שנים את הסלוגן "מכונת הנהיגה המושלמת" והמכוניות שלהם באמת היו בראש הפירמידה במובן הזה. אבל ממש לא נכון להגיד שב.מ.וו תמיד תנצח במבחן השוואתי בגלל הדינמיות, אני אפילו זוכר מספר דוגמאות במגזין אוטו בהן זה לא היה המצב, ואפילו מספר מקרים בהם קטלנו מכונית של ב.מ.וו (למשל 335 קופה מהדור החדש).

בנוגע לרמיזה על חוסר האובייקטיביות של בוחני רכב - לפני שאענה בחריפות אתה מוזמן להפנות אותי לכתבות בהן שיבחו את הגיר הרובוטי של הקורולה (כתבות מהארץ, אם אפשר). אני עוד לא קראתי כזו כתבה - כל הכתבות שקראתי על הקורולה הרובוטית היו שליליות בנושא הגיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

"

אם היו שאלות כלשהן באשר ליכולת של טויוטה לסגור את הפער שנפתח בין הקורולה למתחרותיה, הן נעלמו לחלוטין. הקורולה החדשה טובה בכל מובן מקודמתה. ולא, תיבת ההילוכים הרובוטית
אינה מהווה בעיה
, רק דורשת יותר זמן הסתגלות. וכך בניגוד לעבר, לא נשענת המשפחתית הקומפקטית של טויוטה רק על תדמית אמינות ללא תחרות, אלא מסוגלת להיישיר מבט מול מתחרות מעולות כמאזדה 3, רנו מגאן ופורד פוקוס - בכל פרמטר. "

אני חושב שהיית פה עדינות יתר (אם אני הייתי עושה את הכתבה ,הייתי מדגיש שבע פעמים בסיכום את בעייתיות התיבה). כתבה של ההל פוסק מ YNET.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393200,00.html

בכלל לכל אורך הכתבה, נוצרת תחושה שהתייבה לא מהווה מכשול.

כתור אחד שחובב נהיגה וקיבל אחת כזאת מהעבודה אני חייב לציין שהתיבה בעייתית מאוד.

במיחוד בגלישות, בשאר המצבים אפשר איכשהו לקבל את זה אבל זה עדיין בעייתי מאוד.

ברוב המבחנים ההשוואתיים BMW מנצחת ורק בגלל "ההנאה מנהיגה".

פורסם

טוב, הלל ידוע בכך שהוא נהנה לעשות דווקא ולכתוב הפוך מכל שאר הכתבים :wink:

רוב המבחנים שאני קראתי בהחלט מציינים לרעה את התיבה. אני אופתע אם זה לא המבחן היחיד שבו היא קיבלה (סוג של) שבחים. האמת שברוב המבחנים האחרים הקורולה באופן כללי יצאה פחות טוב משאני קורא כאן. מוזר...

בנוגע לב.מ.וו - אני בכלל לא בטוח שהיא מנצחת ברוב המבחנים ההשוואתיים בגלל ההנאה מהנהיגה. אני זוכר שני מבחני שבהם היא בכלל הפסידה אצלנו - עם ה-X3 במבחן רכבי פנאי פרימיום ועם ה-3 במבחן משפחתיות פרימיום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הרפובליקה הדומיניקנית...

נכון מאוד.

ToSToS - הממוצע של ה13 ליטר ל100 ק"מ הוא טוב מאוד, הייתי מעדיף צריכת דלק כזאת (במיוחד במדינה בה הדלק הוא יקר) מאשר עוד ליטר ושני צילינדר במנוע בשביל לנסוע במהירות ממוצעת של 20 קמ"ש בתוך העיר...

פורסם

peleguy, עליך צריך להיות תפור איזו קטנה-פרימיום בסגנון אודי A1 שמגיעה בקרוב, או מיני, או אלפא מיטו, או ב.מ.וו 1 אם היא הייתה מכונית טובה... הבעיה היא שבארץ אף פעם לא לוקחים מכוניות כאלה עד הסוף ומביאים אותן עם כל האבזור האפשרי. אולי באודי זה יהיה ככה. אבל אם התקציב הוא עד 300000 שווה לך לבדוק את ה-A3, אפילו לא בגרסת S3 אלא ב-2.0 טורבו עם אבזור מלא שגם תחסוך לך כמה שקלים.

הסיבה שזו ההצעה שלי היא פשוטה - אתה מחפש מכונית עירונית לנהג+נוסעת (כלומר קטנה וחסכונית יחסית) אבל מוכן להוציא כסף טוב על פינוקים ואיכות. ב.מ.וו מציעים לך רק 3 חלשה ולא מאובזרת באופן מלא במחיר הזה. והאמת היא שאין לך צורך ב-3 או בכלל במשפחתית גדולה. אם תצליח להפטר מהגאווה ("יש לי ב.מ.וו") אז לדעתי גם תהנה יותר וגם אפילו תחסוך קצת כסף (שזה תמיד טוב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

"הרפובליקה הדומיניקנית"

אני מתגעגע ל - HAMAKA BEACH RESORT ואפילו לבלאגן ששורר בסאנטו דומינגו. ולמי שלא יודע - קולומבוס קבור שם.

ולענין הרכב: אני ממשיך לטעון בתוקף: ב.מ.וו בת שנה עד שנתיים משושת צילינדים עם מנוע 2.5 ומעלה. כל דבר אחר לדעתי לא יספק אותך.

• תוכן חדש...