Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 2010 עד 300,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מזה שהרכב יד שניה לא חושב שאתה מפסיד פה משהו , מה שכן ככל שידוע לי ל-BMW יש אחריות בינלאומית ולכן אתה אמור לקבל אחריות גם בארץ מקמור , למרות שבעבר קמור טענו שרכבים מייובאים אישית מארצות הברית לא זכאים לאחריות בגלל מכלולים שונים.

מכיוון שבווארין מוטורוס מייבאים את הרכבים שלהם מאירופה אני לא רואה דרך שקמור יוכלו להתחמק בה מאחריות הפעם :-)

אין הגבלת ק"מ לאחריות (הארוכה מאוד גם ככה :) ) של השנתיים?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוקיי בוא נעשה סדר בבלאגן,

אני תושב חוזר, אבל בשביל זכאות לפטור ממיסים ברכישת רכב בישראל אדם צריך לשהות תקופה של מעל ל6 שנים בחו"ל ואני לא נכנס בקטגוריה הזאת, יש לי כל מיני זכאויות בפטור ממיסים למוצריי חשמל, לימודים וכו' אבל רכב זה 6 שנים ומעלה.

תבדיל בין המודגש בכחול למודגש באדום.

בתור תושב חוזר מגיע לך לייבא רכב חדש או משומש עד 4 שנים על הכביש ולשלם עליו מיסים ללא הנחה.

אחרי 6 שנים לדבריך אתה זכאי לרכב פטור ממסים

שני דברים שונים ושווה לך לבדוק זאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תבדיל בין המודגש בכחול למודגש באדום.

בתור תושב חוזר מגיע לך לייבא רכב חדש או משומש עד 4 שנים על הכביש ולשלם עליו מיסים ללא הנחה.

אחרי 6 שנים לדבריך אתה זכאי לרכב פטור ממסים

שני דברים שונים ושווה לך לבדוק זאת

העניין הוא כזה, במילא אני רוצה רכב 2010 ובמילא צריך לשלם מיסים, למה לעשות את זה לבד?

מה היבואן האישי מרוויח כבר? 10-15%?

מה עם המשלוח? הטיסה לחו"ל? השהות בגרמניה (לדוגמא) אח"כ כאבי ראש עם היבואן המרכזי (קמור) על שירות, לחפש דילר טוב, לבדוק את הרכב, ידידי כל זה עולה הרבה מאוד כסף.

אם הייתי חי בגרמניה, מילא, אבל מהמדינה בה אני גר רק הקונטיינר עולה 6000 דולר ולוקח בערך חודשיים להגיע לישראל.

אם יש לי דילר פרטי שעושה את כל העבודה בשבילי אז למה לא?

בקשר לאתר שהפנו אותי כאן 'באווארין מוטורס', מישהו מכיר אותם? עבד איתם בעבר?

האם אני יכול לסמוך עליהם שהרכב שאני קונה מהם יהיה 'תדלק וסע' או שיש סיבה לפחד שיגיע רכב לא במצב 100% ?

האם יש יבואנים אישיים אחרים ממולצים? אני אשמח להפניות

פורסם

peleguy,

סע באינפיניטי ואז תגיד אם הוא נשי...

ובנוגע ללקסוס - אם ה-F בסדר גמור מבחינת עיצוב אז אני לא מבין מה הבעיה - לא מדובר בגרסת הספורט אלא סתם ברמת גימור עם מנוע ה-2.5 ליטר. בטח עדיף על כל ב.מ.וו שתקנה בתקציב.

אתה יכול לקנות 325 משומשת ומאובזרת, אבל תאמין לי, זו לא מציאה גדולה. למכרה שלי הייתה 320 מאובזרת והיא נראתה די רע אחרי כמה שנים. היום יש לה IS250 והיא טובה משמעותית.

ובנוגע לבטיחות - זה טוב ויפה שאתה "מרגיש שב.מ.וו הצילה את החיים" אבל מאותה תאונה היית יוצא לא פחות טוב בלקסוס, מרצדס, אודי או אינפיניטי. גם אם אתה "מרגיש שבכל רכב אחר לא היית יוצא באותו מצב". ב.מ.וו לא בונים את הרכבים שלהם חזקים יותר מכל יצרן יוקרה אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
העניין הוא כזה, במילא אני רוצה רכב 2010 ובמילא צריך לשלם מיסים, למה לעשות את זה לבד?

מה היבואן האישי מרוויח כבר? 10-15%?

מה עם המשלוח? הטיסה לחו"ל? השהות בגרמניה (לדוגמא) אח"כ כאבי ראש עם היבואן המרכזי (קמור) על שירות, לחפש דילר טוב, לבדוק את הרכב, ידידי כל זה עולה הרבה מאוד כסף.

אם הייתי חי בגרמניה, מילא, אבל מהמדינה בה אני גר רק הקונטיינר עולה 6000 דולר ולוקח בערך חודשיים להגיע לישראל.

אם יש לי דילר פרטי שעושה את כל העבודה בשבילי אז למה לא?

בקשר לאתר שהפנו אותי כאן 'באווארין מוטורס', מישהו מכיר אותם? עבד איתם בעבר?

האם אני יכול לסמוך עליהם שהרכב שאני קונה מהם יהיה 'תדלק וסע' או שיש סיבה לפחד שיגיע רכב לא במצב 100% ?

האם יש יבואנים אישיים אחרים ממולצים? אני אשמח להפניות

אני יודע שהמרצדס SLS היחידה בישראל הוזמנה משם לא מזמן , ועוד המון המון מכוניות יוקרה .

באופן אישי - דוד שלי הזמין מהם מרצדס S קלאס והוא מאוד מרוצה מהם , הם אמורים להיות אמינים וטובים .

פורסם
peleguy,

סע באינפיניטי ואז תגיד אם הוא נשי...

ובנוגע ללקסוס - אם ה-F בסדר גמור מבחינת עיצוב אז אני לא מבין מה הבעיה - לא מדובר בגרסת הספורט אלא סתם ברמת גימור עם מנוע ה-2.5 ליטר. בטח עדיף על כל ב.מ.וו שתקנה בתקציב.

אתה יכול לקנות 325 משומשת ומאובזרת, אבל תאמין לי, זו לא מציאה גדולה. למכרה שלי הייתה 320 מאובזרת והיא נראתה די רע אחרי כמה שנים. היום יש לה IS250 והיא טובה משמעותית.

ובנוגע לבטיחות - זה טוב ויפה שאתה "מרגיש שב.מ.וו הצילה את החיים" אבל מאותה תאונה היית יוצא לא פחות טוב בלקסוס, מרצדס, אודי או אינפיניטי. גם אם אתה "מרגיש שבכל רכב אחר לא היית יוצא באותו מצב". ב.מ.וו לא בונים את הרכבים שלהם חזקים יותר מכל יצרן יוקרה אחר.

רוני

תשמע, על ה3.5 ליטר של ניסאן אין וויכוח, זה מנוע מעולה ואתה לא חייב לנסוע דווקא באינפיניטי בשביל להרגיש את זה, לצורך העניין גם הניסאן 350z "תספיק", זה מנוע מטורף עם המון כוח, במקרה של ה350 היפנים בכלל השתגעו זאת מכונה לא נורמלית, האדרנלין שזה מזרים לך בדם עם הנורית slip שנדלקת ונכבת בלוח שעונים זה משהו מטורף.

אבל אינפיניטי זה מותג לאנשים מבוגרים, תבין, אני בסה"כ בן 22, האינפיניטי לא מתאימה לי בכלל (מדברים על הg35 נכון?)

ד"א, האם הרכב מגיע עם התיבת הילוכים של האינפינטי fx35, הרציפה שהם לקחו מאודיי? אם כן, אין מצב בעולם, אחד הזכרונות המרים שלי מאודיי זה בכלל אותה תיבת הילוכים

(A6 2.4 2003)

הלקסוס זה רכב מצויין - בשביל אנשים אחרים, אותי לא תצליח לשכנע לשלם כפול בשביל טויטה מאובזרת עם סמל שונה (וכן העיצוב של הis ב2010 הוא מדהים, וכן התיבת 7 הילוכים היא גאונית) אני לא אוהב את זה.

כל אחד והטעם שלו, בשבילי (והרבה מאוד אנשים באמריקה הלטינית) ה is זה אחלה רכב לבחורה שיש לה כסף.

נשארנו עם הב.מ.וו סדרה 3 והמרצדס בנץ' סי-200 (אוונגרד), לצערי המרצדס בנץ' לא נכנסת בתקציב, ולדעתי 300 אלף ש"ח זה תקציב יפה מאןד בשביל בחור רווק בן 22 שצריך את הרכב בשביל להגיע מהלימודים לבית ואין צורך להגדיל אותו יותר בשביל להכניס את המרצדס בנץ', אני מבין בישראל יש מלחמות וצריך לממן משכורות של פוליטיקאים עם 105% מיסים על רכב, אוקיי, אבל אני לא מוכן לשלם מעבר ל105% אחוז האלו עוד 200% ליבואן של מרצדס בנץ'? בשביל מה? כולה פאקינג c class זה לא SL

אני מצאתי את הc200 אוונגרד ב400 אלף ש"ח, שזה מעט יותר מ100 אלף דולר שזה ממש לא מחיר בשביל c אחת

פורסם
אני יודע שהמרצדס SLS היחידה בישראל הוזמנה משם לא מזמן , ועוד המון המון מכוניות יוקרה .

באופן אישי - דוד שלי הזמין מהם מרצדס S קלאס והוא מאוד מרוצה מהם , הם אמורים להיות אמינים וטובים .

אוקיי תודה רבה

:)

פורסם

זה רכב למבוגרים?!

http://static.cargurus.com/images/site/2009/02/04/19/24/2008_infiniti_g37_sport-pic-58241.jpeg

אוקיי :roll:

קודם תבדוק את האופציות השונות שהביאו לך כאן, ואח"כ תפסול. זו ההצעה שלי בכל אופן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על ה-3.7 של ניסאן. ואם אינפיניטי זה בשבילך מותג של מבוגרים (G37 קופה זה למבוגרים?) אז תסלח לי, אבל משהו אצלך מוזר אם מרצדס בשבילך זה לא מותג לפנסיונרים...

ואגב - התיבה היא 7 הילוכים מצוינת.

ואני מסכים ש-300000 זה תקציב מצוין לרווק בן 22. אני יכול לחשוב על לפחות 10 מכוניות אחרות שהן לא אובר-פרייסד ב.מ.וו או מרצדס שיתאימו לפרופיל הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מדובר על ה-3.7 של ניסאן. ואם אינפיניטי זה בשבילך מותג של מבוגרים (G37 קופה זה למבוגרים?) אז תסלח לי, אבל משהו אצלך מוזר אם מרצדס בשבילך זה לא מותג לפנסיונרים...

ואגב - התיבה היא 7 הילוכים מצוינת.

ואני מסכים ש-300000 זה תקציב מצוין לרווק בן 22. אני יכול לחשוב על לפחות 10 מכוניות אחרות שהן לא אובר-פרייסד ב.מ.וו או מרצדס שיתאימו לפרופיל הזה.

רוני

אוקיי, בוא לא נכנס לוויכוח הזה, בוא נפסול את הניסאן רק בגלל הוי6 3.7 ליטר (כמה עולה בכלל גלון דלק היום בישראל?)

כי - כואב הלב לשלם כל כך הרבה על דלק

וגם כי רכב עם מנוע גדול ועתיר כוחות סוס קורץ ללחוץ עליו, גם היום אחראי התאונה אתה עדיין יכול לתפוס אותי בקלות בכביש מהיר על 160 קמ"ש כמו כלום, אבל זה בגלל שכאן לא קיים חוק הגבלת המהירות, להגיד לך את האמת אני מסתכל על המחוג של המהירות רק כשאני נוסע מהר בכוונה, ההגבלה תלויה ברכב בפקקים ובדרך, ובישראל כמו שאנחנו יודעים יש מצלמות, ויש אכיפה ואם זה היה נגמר רק בקנסות כספיים אז עוד מילא, אבל אם אני מאבד את הרישיון זאת בעייה גדולה מאוד.

כאן אני עושה מה שבא לי, יש לי כבר 30 ומשהו קנסות מצתברים על אורות אדומים, על סלולארי ועל חגורה מאחר והכל נרשם על הרישיון הישראלי וממש לא עובר למשרד התחבורה אין בעייה, בישראל אני בא להיות בנאדם ואני לא רוצה להכנס לתאקלים עם החוק (לך תסביר לשוטר שיש לך 306 כ"ס מתחת למכסה ו150 קמ"שׁ זאת מהירות בניוטרל...)

אז בוא נראה את רשימת 10 הרכבים שנכנסים בתקציב של 300.000 ש"ח שיהיו גם מפנקים וגם "מיניים" ושהם לא ב.מ.וו ולא מרצדס בנץ'

שתהיה הרשימה הסופית אני אבדוק לעומק כל אחד מהם, מחיר, איבזור וכו' וכו'

אז בוא נתחיל:

1. לקסוס is250

...

???

פורסם

תראה, כשרשימת הדרישות שלך כוללת "שיהיה ב.מ.וו" אז קצת קשה למצוא בשבילך מכונית שהיא לא ב.מ.וו. אתה הרי תפסול כל יצרן אחר מסיבה כזו או אחרת. אז בוא אכתוב לך אילו מכוניות אני הייתי שוקל אילו הייתי צעיר בן 22: (בלי סדר מסוים)

1. אודי S3 או A3 מאובזרת. (איכות ואבזור ברמה גבוהה מאוד)

2. לחלופין גולף GTI - ולחסוך כ-100 אלף. (אבל פחות מפנקת)

3. לחלופין שירוקו 2.0T. (נראית מצוין)

4. מאזדה MX5 גג קשיח (לא מפנקת אבל כיף גדול)

5. ניסאן 370Z (תוספת של כמה עשרות אלפים או התמקחות מול היבואן)

ולמקרה שמשום מה אתה בטוח שאתה חייב משפחתית:

6. לקסוס IS (תמורה לכסף עדיפה משמעותית מכל ב.מ.וו באותו המחיר)

7. אודי A4 (מכונית מוצלחת מאוד בדור החדש)

8. אלפא 159 (גם יפיפיה, גם מנוע טורבו חדש ומעולה)

9. קאדילק CTS (רמת אבזור שלא תמצא בב.מ.וו שעולה כפול)

10. אינפיניטי G37 (שוב, כי היא פשוט מצוינת)

ואגב, אני ממש ממש מקווה שלא תעבור כאן רמזורים אדומים. לא בגלל הקנסות, בגלל החיים שלך ושל הסובבים אותך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תראה, כשרשימת הדרישות שלך כוללת "שיהיה ב.מ.וו" אז קצת קשה למצוא בשבילך מכונית שהיא לא ב.מ.וו. אתה הרי תפסול כל יצרן אחר מסיבה כזו או אחרת. אז בוא אכתוב לך אילו מכוניות אני הייתי שוקל אילו הייתי צעיר בן 22: (בלי סדר מסוים)

רוני

אתה יודע מה רוני, מתחייב לבדוק לעומק כל אחד מהרכבים האלו, כבר כאן אני אשיג נסיעת מבחן על כל אחד מהם (חוץ מהשירוקו שלא קיים כאן) זה לא יגיד לי הרבה על האיבזור (משום מה רכבים שנכנסים לישראל מאבדים הרבה מהאיבזור המקורי) אבל לפחות על ההתנהגות מול "מכונת הנהיגה המושלמת".

האם יש הרבה הבדל בין הגולף gti לבין הבורה gti ?

כאן אין גולף GTI. יש בורה gti או גולף R32

את האלפא פסלתי מראש מאחר וכבר נהגתי בה בהשקה (המחודשת) שלה כאן, רכב מאוד כיפי, אבל התיבת הילוכים הזאת היא לא בשבילי, עושה לי רע, ובמצב CITY זה עושה עוול לרכב, הופך אחלה לחרא.

מה שכן, היא נכנסת לי בתקציב??? לפי מה שאני רואה ישראל זה כפול מהמחיר כאן, וכאן המחיר שלה הוא 75 אלף דולר, לא חשבתי שהיא נכנסת בתקציב

פורסם

עוד עיצה קטנה, לפני שאתה רוכש רכב צור קשר עם סוכן ביטוח ישראלי ובדוק כמה יעלה לך לבטח אותו.

לדעתי ביטוח מקיף לב.מ.וו יעלה לך יותר מ- 20 א' ש"ח לשנה.

את האחרים תוכל לבטח במחיר שנע סביב 6-7 א' ש"ח לשנה.

יחי ההבדל הקטן.

• תוכן חדש...